Okänd

Ravintola Alem

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilketori olisi jotenkin huikean aavemainen paikka ilman Alemin mainosvaloja - tai ehkä se aavemaisuus johtuukin juuri niistä. Joka tapauksessa, kun illalla tekee mieli pizzaa Malmin suunnilla, on lähes pakko suunnata Alemiin - se on myöhään auki.

Listalta nappaan Pizza di Amorin, jonka täytteet eivät ole sitä peruspizzakebabbilakamaa - vaan nimittäin rucolaa, parmankinkkua ja mozzarellaa. Seuralaiset menevät oma valinta-linjalla.

Kun lopulta pizzan kimppuun pääsee, on hiukan kaksijakoiset fiilikset. Pohja on erinomainen, samoin täytteiden maku. Sen sijaan täytteiden määrässä (parmankinkkua 1 siivu) ja pizzan koossa on hieman pihistelty. Sen vuoksi melkein 9 € tästä pizzasta tuntuu jokseenkin ylihinnoitellulta, olkoonkin, että tiskin takana seisova flegmaattinen mutta ystävällinen pizzamies antaa muutaman kymmenen senttiä alennusta, kun ei jaksa etsiä pikkukolikoita kassasta. Kuitista on turha haaveillakaan.

Kokonaiskuva on kuitenkin hiukkasen plussan puolella - yritystä täytepuolella on ja pitkät aukioloajat mahdollistavat myöhäisemmänkin iltapalan. Täytyy varmaan kokeilla toisenkin kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 18.10.2011
Betyg: 0

Pizza tuli kohtuu-ajassa. Olin valinnut itse neljä täytettä(oma valinta)+lisätäytteen.
Pizzassa piti olla myös kebab liha. Vaan ei ollut. Lähetin sähköpostia johon en saanut vastausta. En aio tilata uudestaan.
Ei ollut hintansa väärtiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.06.2010
Betyg: 0

Läge

Tilketori 4, 00700 Helsingfors - Route
http://pizzaovelle.fi/Helsinki/Ravintola-Alem