Stängd

Amica Hanken

Betyg 2.4 / 5

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Opiskelijaruuaksi oikein hyvää. Taso tosin vaihtelee joskus ja lounassalaatit voisivat olla suurempia. Leivät ovat yleensä tosi hyviä. Paljon parempi kuin esim. uuden YO-talon Unicafe ja melko samaa tasoa kuin Kauppiksen ruokala kadun toisella puolella.

Koska ravintola on melko pieni, niin sen valikoimat ovat pienemmät kuin esim. aiemmin mainituissa Unicafessa ja Kauppiksella. Unicafeeseen verrattuna on sämpylöitä ja leivonnaisia myös huomattavasti vähemmän.

Ruuanotttotiski on melko pieni ja sen takia ruokala on usein tukossa. Hankenilla eivät myöskään saa muut kuin talon opiskelijat käydä syömässä klo 11.00 ja 13.30 välisenä aikana.

Tästä syksystä lähtien ei ilmeisesti enää ruokalassa saa käyttää kertakäyttöastioita studentkårenin vaatimuksesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 09.09.2010
Betyg: 2

Amicas unecological flagship. Plastic spoons, paper cups and plates, prepacked estonian sallads etc.; they've got it. They've also got someone really mad in the kitchen, the menu can be described as adventurous with lots of strange experiments on the list, usually featuring pineapple and overcooking. Really you don't go to Amica cafeterias to find "adventure and creativity".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.09.2010
Betyg: 0

Läge

Arkadiankatu 22, 00100 Helsingfors - Route
040 352 1205
http://www.amica.fi/Ravintolat/Amica-ravintolat/Ravintolat-kaupungeittain/Helsinki/Hanken/