Stängd

Ristorante il Trio

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (5)

Il Trio on Meilahden helmi! Herttainen tarjoilija, hyvää pizzaa, mereneläväpasta yksi parhaita Helsingissä saamiani. Erinomainen hinta-laatusuhde niin ruoan, kuin viininkin suhteen. Tunnelmallinen sisustus ja miljöö. Kiva paikka kotikulmilla, jota voi varauksetta suositella kaikille, lapsiperheetkin huomioidaan hienosti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 20.03.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Il Trio: pieni italianmatka. Mutkaton ei liian kumarteleva palvelu, pieni paikka, osa henkilökunnasta ilmeisesti Italiasta. Ihan positiivinen vaikutelma heti alkuun.
Ruuat hyvin tehtyjä perinteisillä resepteillä varsin virheettömästi, ei erikoisen innovatiivista, mutta ansaitsevat kyllä 4/5 pistettä. Sitä sai mitä tilasi. Antipastolautanen: salamia,kinkkua,juustoa, Mozzarella-salaatissa hyvälaatuista juustoa ja tuorepestoa kapriksista. Kasviscannelonet runsaassa maukkaassa kastikkeessa. Ainoa mietinnän paikka olivat toisen pääruuan, papardelle ai fungi, kastike ja sienet, mutta koska mukana oli myös tatin jalkaa täytyi ainakin osan sienistä olla tuireita, ehkä aromivahvennetta kastikkeessa saisi vähentää? Kirpeyttä oli mukana, mikä herätti epäilyn säilykesienistä.
Jälkituokina eräät täydellismmistä koskaan pannacotta ja tiramisu. Ja espresso vielä kuumassa kupissa!
Tänne vielä palataan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 03.03.2017
Betyg: 0

Pari kertaa olen käynyt lounaalla ja tykännyt! Ruuat on olleet maukkaita (lähinnä pasta-annoksista on kokemusta) ja lounaaseen kuuluu pöytiin tarjoillut alkusalaatit, leivät ja kahvi. Henkilökunta on ystävällistä ja ravintolassa viihtyisä tunnelma. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.12.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 24.10.2016
Betyg: 0

Erinomaisen tuntuinen uusi paikallinen! Toivotetaan tervetulleeksi tänne Töölön ja Meilahden rajalle, juuri tätä kaipasimme.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 10.10.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Mannerheimintie 63, 00250 Helsingfors - Route
0503261461
http://iltrio.fi