Köket är öppet

Royal Palace

Betyg 1.6 / 5

Recensioner (49)

Niin surkea palvelu ettei päästy edes pöytään asti, kun piti jo lähteä pois. Tämän takia ei ole tullut pariin vuoteen käytyä eikä nyt tule enää koskaan. Kannattaa vältää paikkaa rattaiden kanssa!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 12.03.2016
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

TODELLA SURKEA PALVELU. Ensimmäisellä kerralla ei päästy rattaiden kanssa syömään. Nyt toisella kerralla kun tulimme yrittivät vaatia maksua meidän 8kk ikäisestä pojasta joka ei syö mitään. Tai vaikka söisi sen kolme riisiä on 5,50€ liian kova hinta alle 1-vuotiaan ruuasta. Asiakaspalvelu ei todella tunnu tietätävän mitä on asiakaspalvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 14.07.2015
Betyg: 0

siis ihan super mesta jokaisen kerran kun olen tillanut sapuskat tästä paikasta niin on ollut todella ok eli ei valittamista yhtikäs mistään ja tää on oikea totuus

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.03.2015
Betyg: 0

Törke palvelu. Töykeä kiinalainen nainen vei pöytään tuodun alkukeiton suoraan suusta ja nappasi lusikan kädestä. Vanha miestarjoilija oli tuonut vahingoissa alkukeiton meille lounasaikana. Me tilasimme ala carte listalta. IKINÄ EMME enää mene sinne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 07.03.2015
Betyg: 0

Royal palace itis. Palvelu surkeaa ruoka kuivaa, mutta tän päivänen oli kaiken huippu, menimme syömään äitini sekä kahden veljeni kanssa sekä pienen vauvani, koska äitini ei tilannut kuin kahvin meidän häädettiin ulos ravintolasta, törkeää!!!!viimeinen kerta kyseisessä "ravintolassa"

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.12.2014
Betyg: 0

Erittäin epäystävällinen henkilökunta ei pidä lapsista. Vaati 1v lapsesta hintaa vaikka lapsi ei syönyt mitään.. Todella huono laatuista ja kuivaa ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 09.10.2014
Betyg: 0

Ruoka oli suht' OK, mutta suurimmat puutteet olivat asiakaspalvelussa. Erittäin lapsiepäystävällinen paikka. Tarjoilijat yrittivät viedä lautasia, joilta vielä oltiin syömässä, ja kulkivat koko ajan harjan ja luudan kanssa ruokailijoiden vierestä. Asiakkaita ei juuri ollut, ja siihen nähden henkilökuntaa ilmeisesti liikaa. Asiakkaat eivät yleensä tule toista kertaa pettymään. Ruoka ylihinnoiteltua palveluun ja annoksen kokoon suhteutettuna.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 16.06.2014
Betyg: 0

Kävimme kyseisessä ravintolassa eksyttyämme itikseen ostoksille. Paikka OK, tyypillinen ostoskeskus "food court". Tilasin kung po kanaa. Ruoka tuli nopeasti, mutta kylläkin vääränlainen annos. Kun ilmoitin aikaisemmin suomea puhuneelle tarjoilijalle asiasta hänen kielitaitonsa yhtäkkiä rajoittui mandariiniin ja poistui paikalta. Pitkän tovin keskusteltuani eri tarjoilijoiden kanssa, jotka väittivät minun olleen väärässä tilauksestani, sain heidät viemään väärän tilauksen pois. Luulin jo, että he toisivat minulle vihdoin ja viimein tilaamani annoksen, mutta he ehdottivat että lisäisivät vähän chiliä ja pähkinöitä, jotta hapanimeläkastike muuttuisi kung po kanaksi. Syy oli kuulemma se, että keittiö oli jo kiinni, vaikka tosin asiakkaita otettiin koko ajan lisää sisään. Noin 30min jälkeen he vihdoin ja viimein suostuivat tuomaan tilaamani ruuan pöytään. Ruoka oli pettymys, mutta se myös saattoi johtua mahdollisesta tulevasta ruokamyrkytyksestä. En suosittelisi paikkaa kenellekkään. Laskuttivat täyden hinnan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 01.06.2014
Betyg: -1

Kymmenien käyntikertojen kokemus: ruoka on syötävää, palvelu on asiallisen vähäeleistä ja -puheista , mutta ruoka tulee nopeasti. Jos haluaa syödä, paikka on ok, jos etsii elämyksiä, kannattaa mennä muualle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 16.05.2014
Betyg: 0

Ruoka ihan OK. Miljöö ala-arvoinen verrattuna muihin kiinalaisiin, joissa olen käynyt. Astiat pääosin muovisia retkiastioita, kjoita en suostu yleensä edes käyttämään. Palvelu menetteli, mutta ei kerännyt kehujakaan. Suurin pettymys oli se, että puikoilla syöminen käytännösä estettiin, kun annettiin neliskulmainen lähes reunaton lautanen ja puikot. Aina ennen olen saanut pienen kupin, josta helppo syödä puikoilla. SEuraavaksi menen viereiseen - tasoero todella iso naapusin hyväksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 29.01.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Turunlinnantie 4-6, 00930 Helsingfors - Route
(09) 323 9682
http://www.itakeskuskauppakeskus.fi/?name=liike&id=412&lang=fi