Köket är öppet

Sandro Eira

Betyg 2.8 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (23)

Annostelivat viinin määrän käsivaralta liian pieneksi. Huomautuksen jälkeen mittasivat ja täyttivät kyllä vajauksen hieman kukkuramitalla, mutta eivät millään tavoin pahoitelleet eivätkä pyytäneet anteeksi. Onko ravintoalalla todella varaa tähän? Asiakas ei varmastikaan tule uudestaan, ja levittää varmasti tietoa huijauksesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 09.03.2017
Betyg: 1

Sandro on kokemus! Kaikki sisustuksesta ruokaan on tarkoin mietittyä ja sen huomaa. Kasvissyöjänä löydän listalta aina uusia herkkuja, joita kokeilla. En ole koskaan pettynyt täällä.
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Sandron salaatteja, joissa on kaikenlaista herkkua kauniilla marokkolaisella lautasella. Sahramileipä on todellista herkkua ja jo se saa aina palaamaan tänne uudelleen! Iso peukku Sandrolle!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 01.01.2017
Betyg: -1

Näimme ulkoa ikkunasta ihanat ruoka-annokset ja niinpä menimme sisään. Ihanat värit ja asettelut. But it was not good. Petyimme, me kaksi naista. Teimme sellaisen johtopäätökset että se oli miesten laittamaa ruokaa.??? Puuttui tender touch!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 26€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Tunnelmallinen, rento paikka, ihanaa ruokaa (eikä jää nälkäiseksi! ) ja hyvä palvelu! Edellisten kommenttien jälkeen vähän jännitti, oliko taso tosiaan huonontunut vuodentakaisesta, kun ekan kerran paikassa kävin, mutta minun mielestäni ei! Ja me saimme todella hyvää munakoisoa. Yleensä en edes pidä siitä (muut eivät kai sitten osaa valmistaa sitä), mutta Sandron munakoisosta tykkäsin kovasti! Myös lammas oli todella hyvää ja... kaikki. Jopa salaatti oli hyvää ja raikasta ja siihen oli sopivasti laitettu makua. Tulen varmasti uudestaankin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 19.10.2016
Betyg: 0

Sorry to say I wouldn't recommend your lovely restaurant. Please don't serve eggplant anymore. You can't repair it. Two of us couldn’t eat your dish because eggplant was totally uncooked, and so left raw and did taste awful in the last Saturday evening.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 29.08.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.06.2016
Betyg: 0

Sandron à la carte -annosten koot muuttuneet huomattavasti pienemmiksi! Söin noin kuukausi sitten Kallion Sandrossa todella hyvän ja oikein runsaan Shakshuka-annoksen, 18€. Tänään menin nälkäisenä, nimenomaan reilun annoksen perässä Eiran Sandroon. Otin täsmälleen saman hintaisen Sabich-annoksen, jossa on about sama määrä aineksia kuin Shakshukassa. Ja mitä! Aivan SÄÄLITTÄVÄ annos. Enemmän kuin puolet pienempi. Siis YKSI falafelpyörylä, puolikas vuohenjuustopala jne. Annoin tarjoilijalle palautetta. Hän vastasi, että joo, there might have been some changes in the strategy, ja lisäsi että muutkin ovat antaneet palautetta. Hinta (18€) ei vastaa millään tavalla annosta. Pettymys oli suorastaan vihastuttava. En suosittele - enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 22.04.2016
Betyg: 0

Kallion Sandron ”pikkuveli” tai ”pikkusisko” jatkaa Kallion ravintolan takuuvarmaa linjaa. Sandrosta tietää saavansa runsaita ja monipuolisia annoksia, joissa on paljon elementtejä, joiden maut sopivat hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan. Vegeversioiden suhteen voi iskeä valinnanvaikeus. Koska vegevalikoima on kattava, testaa niitä mielellään myös sekasyöjä. Perinteistä vihreää salaattia ja simppeleitä lisukkeita odottava saattaa pettyä: Sandron salaatit ovat runsas kokoelma erilaisia tahnoja, quinoaa, tabulehia, kuivattuja hedelmiä, linssejä yms. yms. Taisi siellä hippunen salaattiakin olla. Tahnoja on kiva dippailla rapsakkakuorisella sahramileivällä. Maut komppaavat hyvin tosiaan ja annoksen jälkeen ei jää nälkä. Tunnelma on rento ja kiva, paikka hieman fiinimpi kuin Kallion mesta, palvelu sujuu, mutta englanniksi – liekö sitten imagokysymys vai oikeasti ei-suomenkielinen salihenkilökunta. On myös suht edullinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 05.02.2016
Betyg: -1

Marrakesh Madness kahdelle oli kyllä todellinen pettymys. Alkuruoka antoi odottaa hyvää raikkailla mauillaan, mutta pääruoka oli kehnoa (lounas)tasoa, kuivahko lampaanjalka luulla ja mausteetonta couscousia. Jälkiruoka noudettiin kakkubuffasta, kakut pöydällä lämpimässä ja maku peruspullaa.
Viinipullo oli positiivinen asia, todella maukas (olikohan Libanonista?), 50e siitä oli ihan ok. Menuun kuulunutta juomaa ei ikinä pöytäämme saapunut, siitä toki saimme alennusta.
Pöytien määrän maksimointi salissa on oma lukunsa. Jos haluaa syödä illallista vieras lähes sylissä ja kuulla kaikki naapurin juttelut, niin fine (me emme). Kaiken kaikkiaan todella heikko esitys tuohon hintaan, ei jatkoon...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 04.02.2016
Betyg: 0

Extremely good brunch. Good quality dishes, fresh flavours and delicious desserts. Helpful staff and well organised brunch, so that they brought more dishes out all the time. I would highly recommend this. Glass of sparkly on the arrival :)

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 31.01.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Tehtaankatu 34, 00150 Helsingfors - Route
040 765 7693
http://www.sandro.fi