Köket är öppet

Starbucks

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (34)

Sunnuntaina puolen päivän aikaan ajattelin kokeilla Starbucksia. Kahvilassa oli noin 5:ssä pöydässä asiakkaita, mutta kaikissa muissa pöydissä oli likaiset astiat odottamassa keräämistä. Tiskin taakse kyllä riitti henkilökuntaa, 5 henkilöä juttelevat keskenään, kun tiskilläkään ei ollut yhtään asiakasta. Olisi kiva, jos käytäisiin edes pöydät siivoamassa, niin olisi mukavampi asiakkaan istua. En ymmärrä sitä, että kahvit pitää itse noutaa tiskiltä, jos henkilökunnalla olisi aikaa palvella ne suoraan pöytään. Kahvi oli ihan ok, mutta mielestäni ei nyt hintansa väärti. Lienee konseptin syy, mutta ei kai asiakaspalvelun parantaminen ei niin kiireisenä päivänä ole keneltään pois?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.01.2016
Betyg: 0

Ostin glögin, jolla tosin oli paljon hienompi nimi listassa (enkä aluksi meinannutkaan tajuta, millaisesta juomasta oli kyse). Palvelu oli ystävällistä ja tehokasta, juoma valmistui nopeasti. Ilokseni huomasin heti, että kupin ympärillä ollut pahvinen rengas suojasi todella hyvin käsiä (minulla on herkkä iho ja käteni palavat yleensä tämäntyylisten mukien kanssa pelattaessa), ja että juoman lämpötila oli täydellinen: sopivan kuuma että sitä nautti hiljakseen, mutta ei kuitenkaan suuta polttava. Itse juoman maku oli vähän turhan makea eivätkä mausteet maistuneet kunnolla, sääli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 24.11.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0

Kallista, mutta hyviä kahveja. Kahvihifistelijöille ja teinien vihaajille suosittelen muita kahviloita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tämä on nimenomaan kokemus-kahvila. Hinta on mitä on, mutta nehän veloittaa siitä, että saa erilaisen, omaperäisen kahvilakokemuksen, mitä muualta on vaikea löytää. Erilainen konsepti. Customoidusta kahvista se hinta on ihan ok, peruskahvia saa joka paikasta edullisemmin ja en kyllä käyttäisi rahojani säännöllisesti tällaiseen, mutta silloin tällöin suositeltava paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.10.2015
Betyg: 0

Otin kahvittoman caramel frappucinon ja oli tosi hyvä. Kaverini sanoi, että maistui hieman kahville, mutta mielestäni ei. Istumapaikkoja ei riittänyt, koska ulkona satoi, mutta jonoa oli vähän. Nimeni kirjoitettiin oikein, mutta kaberini pyysi nimen: Ellioteer ja he kirjoittivat Ellioter, mutta muuten oli erittäin hyvä palvelu y.m.s

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Laatu kohdallaan, palvelu kohdallaan, ulkoasu kohdallaan. Hinnoittelu on suurien ketjujen ikuinen ongelma, mutta jos Starbucksissa ei päivittäin käy on hinta käypä. Ryysis ja ovelle ulottuva jono on ajoituksestasi kiinni. Melkoin aina kello kahden aikaan kahvila on tyhjillään (vink vink)! Itse pidän kyseisestä kahvilasta ystävällisen palvelun ja piristävien viestien take-away-mukien kyljessä vastaanottamisen takia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 25.04.2015
Betyg: 0

Tilasin flat white -kahvin originkahvista sekä kakkupalan. Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa. Hintataso kallis, mutta siedettävä, mikäli ei käy kovin usein. Jonoa oli paljon, mutta istumapaikka onneksi löytyi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.01.2015
Betyg: 0

Ihan mukavaa oli , mutta otimme siskoni kanssa samat juomat. kerroime baristalle nimemme mutta hän päätti laittaa kumpaankin samat nimet koska se menisi nopsempaan. se hiukan pilasi kokemuksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 22.11.2014
Betyg: 0

Halusin maistaa paljon mainostettua pumpkin spice lattea. Jono oli melkoinen, keskellä arkipäivää, ja kahvin odottelua kesti ainakin 10 min. Tänä aikana ehdin hyvin kuulla, kuinka tatuoitu naisbarista arvosteli tilaamaani kahvia, hänen mielestään valitsemani maito - kahvi - lisukkeet-yhdistelmä oli älytön. Kiitos tästä kokemuksesta, osaan jatkossa asioida jossakin muualla, missä minua ei kovaan ääneen arvostella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 16.10.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge