Stängd

Theron Catering Itämerentalo

brunch och lunch
Betyg 4.8 / 5

Theron Caterings lunchrestauranger är det rätta valet. En läcker, riklig och överraskande buffé hjälper er att orka. Ärlig, traditionell mat ger er ett leende på läpparna. Theron Caterings lunch är en upplevelse i vardagen.

I buffén kan ni välja mellan kött-, fisk- och vegetabiliska rätter varje dag. Även sopplunch serveras. Lunchen kostar 9,50€ och omfattar även salladsbordet samt kaffe och från och med tisdag till fredag, efterrätt. Välkommen!


Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella posiitivinen yllätys ja kokemus. Asiakaspalvelu harvinaisen ystävällistä, hyvää ja mieleenpainuvaa, sellaista jollaisesta haluaa erikseen ravintolaa kiittää.
Ruoka oli hyvää, laadukasta ja riittävästi. Myös tällainen kasvissyöjä sai hyvin syödäkseen. Lihaa syövä toinen puolisko kehui lihapuolen tarjottavia.
Ruuat eivät uineet rasvasoosseissa, vaan mahan sai täyteen ruuasta, ei rasvasta.
Ja pisteenä I:n päälle taivaallisen hyvä kakkubuffet <3

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 21€ Tillagt: 06.09.2015
Betyg: 0

Upea kokemus ja paikka merenrannalla. Todella monipuolinen valikoima erilaisia, ei niin perinteisiä, brunssiruokia. Laaja valikoima erilaisia leipiä, levitteitä ja täytteitä, smoothieita kuin kakkujakin makeannälkään. Palvelualtis ja osaava henkilökunta, siitä plussaa. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 21€ Tillagt: 10.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Tammasaarenlaituri 3, 00180 Helsingfors - Route
020 787 9758
http://theroncatering.fi