Opens at 10:30

Tre Viet

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (13)

Ravintolasta on aiemmin saanut huippuhyvää pho-keittoa, mutta viime kerralla jouduin pettymään. Keitossa olleissa kananpaloissa oli nahka vielä kiinni, ja nahkanpaloja lillui keitossa. Vei ruokahalun! Muutenkin paikka ei ollut enää yhtä viihtyisä, kuin vielä muutama vuosi sitten.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.06.2017
Betyg: 0

Riskebaben hade inget fel men tyvärr var den helt lam. Dvs utan kryddor. Platsen stökig om man hamnar att sitta i korridoren.
Riisikebab ihan syötävä mutta minulle liian pliisu. Ei asiaankuuluvia voimakkaita mausteita, valitettavasti. Käytäväpaikat rauhottomia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.01.2017
Betyg: 0

Listalta tilattu Phở Xào Đậu Phụ eli riisinuudeli-tofuannos kasviksineen tamarindkastikkeessa oli todella positiivinen yllätys! Maukas, sopivan tulinen, monipuolisesti kasviksia, tofu oli hyvin valmistettua ja hintakin valtavaan annokseen nähden sopiva. Hyvä että listalta voi tilata mitä tahansa mukaan ja oli niin hyvää ruokaa, että tulee varmasti haettua uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.10.2016
Betyg: 0

Hyvä kanakeitto. Perinteinen Pho Ga -keitto oli herkullinen. Kanaa ja vihanneksia olisi voinut olla keitossa hieman enemmän. Annokseen sisältyi myös oiken hyvältä maistunut alkusalaatti, joka tuotiin kohteliaasti pöytään. Palvelu oli muutenkin hyvin ystävällistä. Luonnonmateriaalit sisustuksessa luovat mukavan tunnelman. Tulen uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 26.03.2016
Betyg: 0

Herkullinen pho-keitto, josta tulee vatsa täyteen ja tulisuutta voi itse säädellä chilikastikkeella. Ravintolaympäristö on hieman hälyinen ja vaatimaton.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 20.03.2016
Betyg: 0

Miellyttävä ilmapiiri, ruoka hyvää ja edullista. Suositellaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Very excellent authentic Vietnamese food! ! Pho is the best soup - very worth it to try. Highly recommended!! Also try the fried shrimp rolls. Nam nam.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 16.10.2015
Betyg: 0

Erittäin hyvä pho-keitto, jos olisi ollut vielä tuoreita yrttejä ja kalakastiketta pöydässä, olisi saattanut päästä jopa Helsingin parhaaksi. Äyriäisrullat olivat pettymys. Liian vähän, jos ollenkaan yrttejä ja tavallista amerikansalaattia sisällä. Itse teen parempia ja huomattavasti parempia saa monesta helsinkiläisestä ravintolasta. Päivän tarjousannos myytiin erinä kuin mitä pöytään tuotiin, pettymys sekin. Jäi höynäytetty olo. Jos olisimme ottanut vain pho-keiton, olisi jäänyt todella hyvä mieli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 04.10.2015
Betyg: 0

Ravintolan pho-keitto on Helsingin parhaimmistoa. Listalta en ole äyriäiskevätrullien sekä nauta ja kana-phon lisäksi muuta kokeillut, mutta tilaamani ruoat ovat joka kerta olleet erittäin onnistuneita. Etenkin pho naudanlihalla on todella maukasta, ja se tarjoillaan asiaan kuuluvien lisukkeiden kanssa. Hintakin oli nyt viime käynnillä aiemmasta hieman pudonnut, ja 9,5 eurolla sai ison keiton lisäksi vietnamilaista salaattia sekä kahvin/teen. Palvelu hieman hapuilevaa, mutta ravintola siisti ja hinta-laatusuhde loistava ainakin vietnamilaisen erikoisruokalistan osalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 30.09.2015
Betyg: 0

Hyvä ravintola. Ravintola sijainti ei herätä ajatusta herkullisesta ateriasta, mutta ruuan taso on vertailussa Helsinkiläiseen ravintolatarjontaan ehdottomasti erinomainen. Listalta löytyy monta suositeltavaa annosta. Vuosien saatossa raaka-aineet ovat hieman yksinkertaistuneet, mutta tämän hintaluokan bistro tyyppisessä kategoriassa edustaa parhaimmistoa valittavista olevista vaihtoehdoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.02.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Hansakuja4-5, 00930 Helsingfors - Route
0104706700
http://www.treviet.fi