Lunch på gång

Zen Sushi Snellmaninkatu

Betyg 2.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (26)

Decent sushi, really friendly service, small cozy space.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.01.2016
Betyg: -2
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Jouduin palauttamaan Zen Sushin California-makit takaisin keittiöön, koska ne eivät vastanneet hyvän sushiravintolan tasoa. Koskaan aiemmin en ole kuitenkaan kokenut tällaista, että ravintola perii keittiöön palautetusta annoksesta, uuden tilalle tilatun annoksen lisäksi. Ja vielä alkavat kinastella asiakkaan kanssa, että "annoksessa ei olut laadullista vikaa". Syön työni puolesta paljon ulkona, mutta Zen Sushiin en enää tule.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.09.2015
Betyg: 2

Hyvä sushi paikka, josta kannattaa hakea take awayna, ravintolan ollessa erittäin pieni. Sushien taso ei ole pettänyt koskaan, vaan rakenne ja maut ovat vastanneet odotuksia. Ei ehkä tarjoa päräyttäviä kokomuksia sushi-faneille, mutta ei myöskään pettymystä. Hintataso on linjassa muiden vastaavien ravintoloiden kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.08.2013
Betyg: 0

Ihana pieni sushibaari. Tunnelma rauhallinen ja viihtyisä. Sushit olleet joka kerta tuoreista raaka-aineista valmistettuja ja kertaakaan en ole saanut ns. valmiiksi odottamassa ollutta annosta, vaan sushit tehdään tilaushetkellä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 07.05.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.02.2013
Betyg: 0

Pikkuruinen ravintola, joka koruttomuudessaan on "aito". Fiilikseen virittäytymistä auttaa myös japskisetä, joka häärää tiskin takana lounasaikaan. Tänne ei kannata tulla seurueella - ette mahdu. Yksin sen sijaan on hyvä zenittää lautasen ääressä.

Kymmenen setti riittää itselle. Aina voisi syödä enemmänkin, mutta näin ei tule ähky. Maku perus-ok ja paikan laatu on tasainen, käynnistä ei koskaan ole jäänyt paha mieli. Pehmeän pehmeä lohi on taivaallista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.05.2012
Betyg: 0

Täältä saa tavanomaista settiä kohtuuhinnalla, jos pakottava sushinnälkä yllättää juuri Kruununhaassa, kauempaa en tänne lähtisi matkustamaan.

Lounasannoksen rinnalle sai vihreää teetä. Ateria oli kuitenkin hienoinen pettymys. Riisi oli kuivahtanutta, eikä annoksista mikään jäänyt mieleen ainakaan hyvällä tavalla. Ebi-nigiri eli jättikatkaravun pyrstö, joka yleensä on suosikkini, ei maistunut valitettavasti miltään. Kokonaisuudesta erottui tonnikalamajoneesi-nigiri, kosteuden ja mehevyytensä ansiosta, mutta sekään ei makunystyröitä räjäytellyt. Ruoka oli siis tasaista perusmättöä. "Ihan hyvää", kuten aterioidessa seuralaiselle ilmaisin, mutta olen saanut monessa paikassa maistuvampaa ja tuoreempaa. Tänne menen siis uudestaan vain, jos on pakko saada sushia heti, eikä jaksa lähteä kauas Krunikasta.

Henkilökunta oli, joskaan ei erityisen persoonallisesti palvelevaa, kuitenkin mukavaa ja kohteliasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 15.05.2012
Betyg: 0

Perussushia. Ei valittamista eikä ylistämistä. Lounaaseen kuuluu vihreä tee, mutta misokeitosta pitää maksaa ekstraa. Todella pieni paikka, mutta silti näppäränoloinen lounasravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.05.2012
Betyg: 0

Erinomaisia susheja aina ja omistajan läsnäolo usein oikein mukavaa boonusta. Hän laittaa myös hyviä maistiaisia mukaaa, kun jututtaa ja antaa palautetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 21.01.2012
Betyg: 0

Piskuinen sushiravintola Krunikassa. Lounasvaihtoehtona on joko 8 (8,50e), 10 (10,50) tai 12 (12,50) sushin kokonaisuus. Mukaan tulee vielä vihreä tee. Plussaa 12 sushin setistä, usein 10 kappaletta ei ihan riitä minun nälkääni. Japanilainen kokki valmistaa susheja aivan silmieni edessä ja annos onkin valmis hetkessä. 12 sushin setissä on vain 2 pientä kurkkumakia, muut ovatkin sitten isompia makeja tai nigireitä, joten nälkä lähtee. Kokonaisuus on erinomainen. Riisi sopivaa ja palat pysyvät hyvin kasassa. Pienuuden vuoksi soveltuu lähinnä yksin tai kaksin syöville. Enköhän löydä itseni täältä pian uudelleenkin, joten voin suositella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 16.01.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Snellmaninkatu 16, 00100 Helsingfors - Route
(09) 671 336
http://www.zensushi.fi/