Okänd

Cafe Crepes

Betyg 5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kerrassaan loistava paikka pysähtyä kahville aamuisin. Henkilökunta todella hillittyä, asiallista ja ystävällistä. Juuri tämän takia valikoin ko. paikan. Aamuisin en välttämättä jaksa yhtään ylimääräistä puhetta ja tuntuu henkilökunta ymmärtäneen sen. Perus huomenta, kiitos ja ole hyvä, ei mitään muuta turhaa mölinää! Muissa torin paikoissa välttämättä näin ei ole. Vege crepesin kerran otin ja oli tosi hyvää, tosin ehkä hiukan raju suola mutta juuri siihen oloon se ei haitannut yhtään. Toivottavasti enskesänä saan vierailla taas crepesissä. Henkilökunnalle tosi paljon kiitoksia kesästä. Aivan upeita ihmisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.09.2013
Betyg: 2

Yksi kesän parhaista paikoista! Ilmapiiri on hauska ja henkilökunta huippu ystävällistä. Suosittelen erityisesti torin aamuja, kun vilskettä ei ole vielä liiaksi ja kaupunki herää! Ystävällinen henkilökunta suositteli minulle kinkku-juusto-muna krepestä aamiaiseksi, eikä suotta, koska se oli todellinen makuelämys ja maistui!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 08.09.2013
Betyg: 3

Loistava paikka jälleen kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.09.2012
Betyg: 0

Kauppatorilta saa kerrankin jotain muuta kuin lihiksiä tai muikkuja, nimittäin herkullisia lettuja. Tilasin lounaaksi kana-brie-pesto-täytteisen letun ja seuralaiseni tilasi kana-mango-täytteisen letun. Annokset tuotiin pöytiin melko nopeasti. Rapeaksi paistetun muurinpohjaletun välissä oli myös paljon salaattia. Herkullinen kreppi oli sopivan täyttävä lounasruoaksi. Harmi, ettemme jaksaneet enää jälkiruokalettuja tilata, ensi kerralla sitten...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.07.2010
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Helsingin Kauppatori, 00100 Helsingfors - Route
http://crepes.fi/

Options