Opens at 09:00

Café Delivo

Betyg 3.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (32)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erinomainen lasagne, palvelu kyseenalaista. Jäi huono maku kokonaisuudesta, Lasagne oli hyvää, mutta näemmä riippuu annoksen kasaajasta minkäkokoinen pala tulee. Sain aika pienen ja seuraava tilaaja sai melkein kaksinkertaisen palan omaani nähden. Lisäksi siemeniä tarjottiin toisten salaatteihin, toisten taas ei. Riippui kumpi myyjä sattui kohdalle, kovin epäreilua! En vaan kehdannut valittaa, suomalainen kun olen. Paikka olisi niin kiva, hyvällä paikalla ja ruoat maistuvia. Harmi jos tällainen pilaa lopullisesti kokemuksen. Toivottavasti omistaja ottaisi kopin ja ekvalisoisi palvelun tasapuolisuuden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 02.05.2017
Betyg: 0

Kahvilavalikoima hyvä, lounassalaatit vähän ylihinnoiteltuja, salaattipohja apea. .. Mukava paikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 13.03.2015
Betyg: 0

Salaattien taso on laskenut vuosien varrella, suosittelen Munkkiniemen rannasta löytyvää Torpanrantaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.03.2015
Betyg: 0

munkkaan eksyessä kannattaa lähteä muualle joko puistotiellä itsessään tai vaikka poiketa munkkiniemen rannassa olevaan kahvilaan (ei siis Hiltoniin). Delivo on perinteinen puistotienkahvila, valitettavasti palvelu on suomalaisen nuivaa vaikka hintoihin nähden odottaisin edes sitä anteeksipyyntöä virheen tehdessään henkilökunnalta - asiakaspalveluammatissa kun ollaan. Salaatit ovat hyviä, mutta valitettavan turhauttavaa on se, että ison salaatin koko riippuu ihan sen tekijästä, ja puhun nyt siitä ihan salaattipohjasta (pääasiassa lehtisalaatista) joten en ole ihan varma miksi paikan omistaja on edes yrittänty eriyttää isoa ja pientä salaattia. Myöskin olisi tosi kiva jos niitä pöytiä puhdistettaisiin myös välistä - jos asiakas pyytää niin mieluiten pöytä tultaisiin pesemään (oli meinaan tahmea) edes sen lounaan aikana. Positiivisessa mielessä paikan valikoima on suht laajaa ja sijainti on keskeinen, mutta munkkiniemen kahvilakannassa delivon pitää parantaa pysyäkseen mukana.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 04.01.2015
Betyg: 0

Ostin keväällä kaksi voileipäkakkua delivolta, ja Super hyviä ne olivat. Kiitos menee puistotien kokille. =)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.08.2014
Betyg: 1

Salaatit hyviä ja täytevaihtoehtoja paljon, tosin salaatissa saisi olla enemmän tomaattia ja kurkkua, nyt turhan paljon pelkkää salaattia. Ison salaatin koko myös vaihtelee riippuen siitä, kuka tytöistä sen tekee. Palvelu ihan ok, osa tytöistä ystävällisiä mutta osa turhan tympeitä eivätkä esimerkiksi välttämättä pahoittele tekemiään virheitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.04.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 4€ Tillagt: 09.04.2014
Betyg: 0

Kukaan käynyt Lehtisaaren Delivossa? Ylihinnoiteltua mössöä, jota kutsutaan ylevästi lounasruuaksi. Emännän pysyvästi tympeä käytös ei paranna tilannetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 03.04.2014
Betyg: -3

Kyselin näitä mainostettuja itsetehtyjä leivonnaisia, kävikin ilmi ettei niistä puoletkaan olleet. Hieman pettyneenä söin korvapuustin joka olin hieman palanut mutta muuten ok. Puistotieltä löytyy parempiakin kahviloita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.03.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 18.02.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Munkkiniemen Puistotie 17, 00330 Helsingfors - Route
http://www.delivo.fi/

Options