Köket är öppet

Frans & Amelie

Betyg 5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Diet

Recensioner (1)

Kokemus oli aiva loistava. Olimme ystäväni kanssa ensimmäistä kerta kyseisessä ravintolassa. Valitsimme ravintolan erityisesti viihtyvyytensä vuoksi. Lisäksi oli tärkeää saada laktoositon ruoka sekä vaihtoehto kalalle jolle toinen meistä on allerginen. Nämä molemmat toteutuivat tämä ravintolan Syö 10:llä viikkojen menussa.

Meidät huomioitiin heti ovella ja vietiin pöytään. Hovimestari oli hyväntuulinen ja vastasi kysymyksiimme auttaen meitä päättämään jäämmekö. Minulla oli hieman kiire toiseen paikkaan, mutta saamamme vastaanotto mursi jään niin että olimme heti valmiit jäämään.

Ravintola oli tunnelmallinen, siisti ja hienosti sisustettu. Pöydissä ei ollut liikaa tunkua ja etäisyys toisiin oli sopivan matkan päässä. Koko ravintolan valaistus oli sopivan maltillinen. Valot eivät olleet liian kirkkaat, mutta huoneessa ei ollut myösköän liian pimeää, pöydissä ilahdutti palavat kynttilät.

Meille kerrottiin että saattaisi mennä puolisen tuntia ruoassa. Mutta ruoka tuli paljon nopeammin. Jokainen suupala oli kuin samettia, taidolla ja huolella valmistettu.

Ravintola on huippulaadukas.


Ruokaa oli riittävästi, ateriaan kuului alkupalaksi kaksi viipaletta leipää. Joimme kaksi kannullista vettä se maksoi euron per henkilö.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 28.01.2018
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Options