Opens at 11:00

Grande Grill

restaurang
Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (125)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Palvelu ystävällistä, isot annokset. Söin pippuripihvin, ruoka oli maukasta, hinta kohdillaan ja annos puolet isompi kuin muualla ja hinta sama.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 0

Söimme lounaalla marmoripihviä, joka oli maukasta. Annokset olivat suuria ja täyttäviä, jopa salaatin kanssa tuli todella täysi olo. Mukavana lisänä lounaaseen kuului kahvi tai tee. Hinta/laatu kohtasi paremmin kuin odotimme. Saimme mutkatonta, suhteellisen tavallista, mutta maukasta ruokaa. Palvelu hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 11.01.2016
Betyg: 0

Aiemmin paikassa oli kiva tunnelma ja ystävälliset tarjoilijat. Nykyään näyttää olevan tympeämpi meno. Tarjoilijat huutelevat asiakkaiden kuullen, että menevät vessaan... Toivottavasti ei käsienpesu unohdu :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.01.2016
Betyg: 0

Good meat - totally lousy 'commercial' potatoes - some kind of glop that was supposed to be cole slaw I guess. They charged for Faucet water - clearly not done in Finland.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.10.2015
Betyg: 0

Keskiverto bursa. Oisko ollut 17 euroa. Aika kova hinta. Syötiin terassilla joten tilattiin myös pizzaa ja pastaa viereisestä ravintolasta. Pizza oli aivan valtavan kokoinen. Täytteitä ei säästelty. Oli todella hyvää. Kun taas lasten pasta kana avokado oli jotenki mitään sanomaton. Pizza jäi mieleen positiivisessa mielessä. Eikä burgerikaan huono ollut... Lapseni vesilasista veloitettiin 50 centtiä joka tuntui aika hupaisalta ! !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 13.09.2015
Betyg: 0

Lounaan paneroitu kana oli uppopaistettu dieselöljyssä. Puolet lohkoperunoista oli liimaantuneet epämuodostuneeksi tennispalloksi. Shellin baarista saa gourmet safkaa tähän verrattuna. Palvelu ystävällistä, keittiö syvältä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.09.2015
Betyg: 0

Lounassalaatti oli valtava ja monipuolinen! Juustosalaatti sisälsi ison palan aurajuustoa ja paistetun vuohenjuustokiekon, hedelmiä, pähkinöitä sekä erilaisia salaatteja. Siitä olin erityisen iloinen, sillä monessa paikassa saa dominoivana osana jäävuorisalaattia. Salaatti ei ollut kuivaa ja kaiken kaikkiaan maut olivat erittäin hyvin tasapainossa ja annoskoko todella oli valtava. Rahalleen saa siis vastinetta tässä ravintolassa! Ruoka myös tuli suht nopeasti.

Palvelu oli ok, ei mitenkään säväyttävää muttei tympeääkään. Ravintolassa on ihan miellyttävän rouhea sisustus ja pöytiä on runsaasti myös jaetulla sisäpihalla. Varmasti lounaspaikkana jatkossakin, tosin kasvisvaihtoehtoja on lounaslstalla yksi tai ei yhtään, mikä rajoittaa käyntiä hieman.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.07.2015
Betyg: 0

Annos oli hirveä otin kana-annoksen kastike oli jotain valmiskastiketta, ja lohkoperunat oli pelkkää suolasilppua mistä ei perunaa tunnistanut, miten tälläistä huoltoasemaruokaa voidaan tarjota Helsingin keskustassa?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.06.2015
Betyg: 0

Grande Grill ei pettänyt taaskaan. Erinomainen hampurilaisateria kympin hinnalla. Iso kiitos myös palvelulle, paikka oli täynnä ja koko ajan oli lisää porukkaa pyrkimässä syömään, silti homma toimi koko ajan eikä missään vaiheessa tullut kiireentunnetta.

Kympillä erinomainen setti, normaalihinnasta en tiedä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 10.02.2015 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Kävimme teinilasten kanssa syömässä kympin kamppisburgerit. Jonoa oli, mutta se hoidettiin hyvin. Söin nyhtöpossuburgerin ja se oli todella maukasta. Lohkoperunat oli, no, lohkottuja perunoita, possun kanssa ok. Muutakin salaattia kuin coleslawta olisi voinut olla. Kympin arvoinen ruoka :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 31.01.2015
Betyg: 0


Läge

Aleksanterinkatu 15, 00100 Helsingfors - Route
+358 50 302 8186
http://www.rafla.fi/grandegrill

Options