Opens at 11:30

Juuri

finskt
Betyg 4.7 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (190)

Menu, 5 ruokalajin menu. Olkoon fine dining mutta naurettavan pienet annoskoot. Syökää ennen kun tulette tai snagarin kautta kotiin. Hieno miljöö ja hyvä palvelu. Vähän enemmän skarppausta nin olisi loistava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.11.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tämä oli tässä. Juuri oli meillä pannassa usean vuoden ajan, nyt päätettiin antaa second chance. Pieleen meni taas kerran.

Ruuat olivat hyviä, kuten ennenkin, tilattiin koko alkupalalistallinen pöytään. Saatiin pääosin jaettua kaikki annokset neljään pekkaan. Pääruuatkin hyviä, joskaan ei niitä mitä tilattiin, eikä tasalaatuisia. Allergikollemme vain yksi sopiva pääruoka.

Palvelussa mätti: allergikkoa ei huomioitu riittävästi, alkudrinkit tarjoilija päätti tehdä oman makunsa mukaan, kun tilaamamme tuote oli loppunut, leipää ei tuotu pöytään ennenkuin erikseen pyydettiin, päivän erikoinen paljastui lampaaksi vaikka oli myyty possuna, viinejä ei maistatettu ajoissa, jolloin pääruuat tuotiin jo pöytään ennenkuin saatiin viinit valittua, ei tervehditty lähdettäessä, jne. Ihan pielen meni, eikä mitään huomioitu laskussa. Oli surkeaa seurata kun naapuripöytäkin oli pettynyt. Hääillallisella, raukat.

Ravintola tarjosi meille jälkikäteen uuden mahdolllisuuden ilmaisine ruokineen. Emme hyväksyneet tarjousta. Tämä oli nyt tässä.

PS. Gluteeniton leipävalikoima on kumarruksen arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Toinen kerta. Vielä parempi kun viimeksi. Loistavat sapakset. Loistava peura. Viinit kohdillaan. Lompakkoystävällinen. Tänne taas! Hyvä juuri!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 23.01.2017
Betyg: 0

Juuren ihanat pikku sapakset. Annokset oli loistavia pikku naposteltavia. Söimme koko seurueella sapasvalikoimat alkuun ja itse jatkoin vielä sapaksilla pääruuan myös. Ruuat näytti hyviltä ja makuyhdistelmät oli mahtavia. Saimme kohtaloksemme juuri aloittaneen tarjoilijan, jolla oli enemmän kuin vähän ongelmia ymmärtää mitä yritimme tilata ja miten laskutus hoidetaan. Muutaman korjausliikkeen jälkeen kuitenkin saimme sekä syötyä että maksettua ja pääsimme tyytyväisinä jatkamaan iltaa. Odottaisin ravintolan hiukan paremmin opastavan aloittelevan tarjoilijan työhön. Tarjoilijan asenne oli kuitenkin mahtava kaikista kömmähdyksistä huolimatta, joten kyllä hänestä vielä hyvä tarjoilja tulee. Miljöö ravintolassa on miellyttävä ja tulen tänne varmasti kohta uudelleen sapastelemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 14.05.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

This place is just the greatest. Every single bite is so well made and it's very well thought through. The wines recommended were spot on. Every tourist as well as every local should visit Juuri.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0

Sapas alkupalat ja peuraa pääruoaksi. Upeat maut ja ulkonäkö annoksissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 61€ Tillagt: 18.12.2015
Betyg: 0

Helsingin paras ravintola

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 03.11.2015
Betyg: -1

Hienoja makuja ja tekstuureja. Runsaasti makuja alkupalaksi valitun sapas-valikoiman myötä. Kokeilun arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 25.10.2015
Betyg: 0

Olin Juuren vannoitunut ihailija - vein monia tuttavia ja ulkomaalaisia ystäviäni sinne. Viimeeksi olin käyny 3 vuotta sitten ja silloinkin kaikki oli loistavaa. Nyt vein taas Helsingissä poikenneen ystäväni sinne illalliselle - en tunnistanut makuja entisiksi. Sapakset eivät olleet yhtä kiinnostavia ja maukkaita; leipävalikoimakaan ei ollut kuten ennen, mielestäni listakin oli vähemmän mielenkiintoinen. Valitsin muikkuja joka oli päivän pääruoka ylimääräiseltä listalta, ja se oli pettymys. Kalat oli puristettu puikoiksi. Massa oli kuivaa eikä kovin herkullista. En pitänyt mausta ja se jätti epämiellyttävän jälkimaun suuhun. Sitä paitsi annos oli vain lämmin, ei kuuma. Juurekset samoin, ja niitä oli tosi vähän. Annos oli hintaansa nähden todella vaatimaton.
Ehkä kokki on vaihtunut. En suosittelisi, nyt on löydettävä joku toinen vaihtoehto ulkomaalaisille ystäville. Tarjoilu oli hyvää ja samoin suositeltu viini. Kahden hengen pöydät ovat tosi pieniä ja kadun työt ikkunan alla eivät paranna tunnelmaa. Mutta ruoka pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 19.08.2015
Betyg: 0

Juuressa nautitun illallisen rajahyöty on pääkaupunkiseudun korkeimpia.

Erinomaista laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa järkevään hintaan. Menu on monipuolinen ja se vaihtuu noin kuusi kertaa vuodessa antaen syyn käydä tässä ravintolassa yhä uudestaan. Illan kruunaa vielä kiehtova ja hyvä alkoholivalikoima sekä osaava ja mukava henkilökunta!

Juuri on juuri se paikka, johon etenkin ulkomaalainen vieras kannattaa viedä nauttimaan suomalaisesta keittiöstä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 14.07.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

De som är intresserade (93)


Läge

Korkeavuorenkatu 27, 00130 Helsingfors - Route
(09) 635 732
http://www.juuri.fi/

Options