Closed now

Kong Fu Zi

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Tillgänglig

Recensioner (60)

Luin arvosteluja ja päätin kokeilla ravintolaa. Henkilökunta on mukava ja ahkeria siivoamaan, mutta ruoan laatu on kehno. En menisi toista kertaa. Japanilaisen ruoan ystäville en todellakaan suosittele. Buffetissa oli vähäinen valikoima ja vain jämiä jäljellä, eikä lisää tuotu kuin erittäin vähän. Kello oli 12.10 vasta. Sushit eivät valitettavasti myöskään maistuneet hyviltä, vaikka tuoreita taisivatkin olla. Pettymys

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.01.2019
Betyg: 0

Vallan mainio sushipaikka. Kong Fu Zi sijaitsee Konalassa mm. autoliikkeiden, Motonetin ja IKHn naapurissa, joten ensimmäisenä ei ehkä tulisi mieleen laadukas itämainen lounaspaikka. Ravintola yllätti kuitenkin positiivisesti.

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, laadukkaita, laaja valikoima, jatkuvasti tuotiin pieniä satseja uusia tarjolle. Lämpimät ruuat olivat myös hyviä, eivät aivan erinomaisia (keitto erittäin hyvä, oikeasti mausteinen). Plussaa kanatikusta, oli maukasta! Frittikana sen sijaan oli hieman epäonnistunutta, kuivahkoa.

Kävin lounaalla puolenpäivän aikoihin, jolloin muitakin lounastajia oli aika paljon. Melutaso pysyi kuitenkin varsin maltillisena, ja vaikka ravintola saattaa käydä äkkiä hieman ahtaaksi (paljon pöytiä pienehkössä tilassa), tila toimii ja on viihtyisä.

Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.05.2018
Betyg: 0

Paras suomessa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.12.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounasbuffetissa on maut kohdallaan. Testattu usempaan kertaan ja laatu on pysynyt tasaisena. Hinta-laatusuhteeltaan siis alueen parhaita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.01.2016
Betyg: 0

Buffet on välttävä. Osa susheista eivät olleet kovin tuoreita eikä tehnyt mieli maistaa uudestaan. Osa ruokalajeista oli seissyt pöydässä pitkään. Käytiin sunnuntaina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 26.07.2015
Betyg: 0

Lounaskattaus hyvin peruskinkki, sushi tuoreen makuista. Muut ruoat sitä peruskauraa, naudanliha hyvälaatuisen oloista ja mureaa, tästä plussa.
Vähän saisi makumaailmat vaihdella ja uskallusta tehdä aidompaa Kiinalaista eikä tyytyä siihen "tästä suomalaiset tykkää" linjaan kuten lähes kaikki buffat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 0

Huikea buffet!

Sushi on tuoretta ja hyvää ja parempaa kuin monissa sushi-paikoissa. Muut ruoat, varsinkin thai-kana, ovat myös erittäin maukkaita. Ruokalista ei käytännössä vaihdu juuri lainkaan jotenka ihan päivittäin täällä ei pysty käymään, mutta tarjonta on kuitenkin niin laajaa ettei se ala heti tökkimäänkään.

Paras itämainen buffetlounas mitä minä tiedän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 0

Loistava uusi kokemus. Ehdottomasti tulen toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 26.02.2015
Betyg: 0

Sushit hyviä ja raikkaita. Paistetut nuudelit kanan kanssa ovat kuulemma myös hyviä. Lounasbuffetissa kysyessäni gluteenittomista vastaus jäi vähän epäselväksi ja jouduin tarkistamaan asiaa tarjoilijalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.02.2015
Betyg: 0

Tilasimme sunnuntai päivälliseksi listalta kanaa cashewpähkinöiden kera joka oli täysin syömäkelvotonta. Ruoka tuli minuutissa pöytään, siitä puuttui mausteet kokonaan ja se oli selkeästi samaa sontaa mikä buffetpöydässä näkyi lojuvan. Tuli tunne että buffetpöytä oli koottu viikolla jääneistä jämistä. Ruokailu kung fu zissa jäi lyhyeksi ja kävimme tilaamassa viereistä kotipizzasta pizzat nälkäämme.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 16.11.2014
Betyg: 0


Läge

Ristipellontie 25, 00390 Helsingfors - Route
(09) 4289 2298

Options