Closed now

Restaurant Lime Tree

Betyg 2.1 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk
Vegan
Diet

Recensioner (35)

Ruoan hakemiseen kiireisenä aikana ollut ihan toimiva vaihtoehto. Kaksi kertaa mukaan take away -thaimaalaista ja kunhan saa tilattua, niin sitten ihan hyvät ruoat ja helpolla viikonloppuun. Hirveän edullista ja mukaan otettuna hyvä palvelu - saa valmista, etnistä ja terveellisempää kuin vaikkapa pikaruoat olisivat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.06.2018
Betyg: 0

Ensimmäistä kertaa tilattiin foodorasta ruokaa tästä ravintolasta. Täydellinen pettymys. Noodelit oli kuorrutettu currymausteella, eikä niissä maistunut mikään muu. Naudanliha annos oli epäilyttävä ja limainen. En voi suositella tätä ravintolaa kenellekkään. En muista koska olisin huonompaa ruokaa syönyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 07.04.2018
Betyg: 0

Nappasin todella maistuvat kasvisannokset kätevästi mukaan. Ystävällinen palvelu, ruoat pakattu poikkeuksellisen hyvin ja siististi, todella hyvä hinta-laatusuhde. Kevyesti keskivertoa parempaa itämaista buffet-kasvisruokaa! Ruoka ei ollut kevyttä, mutta olipahan maukasta. Tulen toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 03.01.2018
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Palvelu, tai siis sen puute on ensimmäinen asia mikä tästä paikasta jää mieleen. Lounas on samaa perusmössöä kuin muuallakin, mutta hlökunta niin törkeää ja epäystävällistä että enää ei tarvitse mennä. Onneksi ruoaltaan vastaavia ravintoloita on Helsingissä paljon ja niissä on ymmärretty myös asiakaspalvelun merkitys.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.01.2017
Betyg: 0

Ei voi kyllä uskoa, että tätä paikkaa on tituleerattu Helsingin parhaaksi Thaimaalaiseksi. Punainen curry kanalla lounasaikaan oli vaisu esitys. Kana maistui todella huonolaatuiselta, kasviksia ei ollut juuri laisinkaan ja curryn maku oli tylsä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.11.2016
Betyg: 0

surkeinta sushia mitä olen ikinä syönyt

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.06.2016
Betyg: 0

Kun ravintola aloitti, ruoka ja palvelu oli todella hyvää vaikka tunnelmaa ei täällä koskaan ole ollutkaan. Silti ravintolalle ei voinut toivoa kuin hyvää menestystä. Nyt kolme viimeistä ja erityisesti viimeisin lounaskerta ovat olleet niin surkeita kokemuksia, että tätä ei voi enää suositella. Sushi on kuivunutta, ja buffan laareissa on vain jämät jäljellä klo 14, kun lounas päättyy klo 14:30. Sekin mitä vielä löytyi oli jollain maustekastikkeella pilattua, ja ainesosia voi enää vain arvailla. Ehkä iltaisin on vielä onnistuttu säilyttämään tasoa annoksissa, mutta lounasta en voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Have you lowered your standards? ! The buffet was a big miss. Food use to be really good, so what has happend?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.08.2015
Betyg: -1

Löysimme paikan sattumalta. Ruoka oli aivan ihanaa! Tuoreista raaka-aineista ja taidokkaasti tehtyjä annoksia. Maku oli loistava! Tänne pitää tulla uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 05.06.2015
Betyg: 0

Tähän hintaan en muista saaneeni mistään näin hyvätasoista ja monipuolista lounaspöytää. Tarjolla myös sushia. Lounaspaikkana todellinen löytö.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Sandelsinkatu 2, 00260 Helsingfors - Route
0451788006
http://www.limerestaurants.fi

Options