Closed now

Peking House

Betyg 4.4 / 5

Recensioner (30)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erittäin maukasta ruokaa. Suosittelen. Hienoa että Haagastakin löytyy hyvä ruokapaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.09.2017
Betyg: 0

Taitaa allaoleva kommentti tullut kilpailevalta yritykseltä, sillä kun me ollaan käyty, niin kaikki luksusluokkaa! !....ja eipä ole mikro kilissyt. Kaikki "vimosenpintaan" mauiltaan sekä palvelultaan. Huippu hinta-laatusuhde. Supermukava tämän paikan kaveri: eipä mistään löydy noin sydämellistä ja ammattitaitoista ihmistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.08.2016
Betyg: 0

Ruoka on aivan luokatonta, mikro kilisee keittiössä ja friteeratut ruuat otetaan pakkasesta. En suosittele kenellekkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 02.08.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 29.07.2016
Betyg: 0

Olen kiertänyt koko maailman ympäri. Missään en ole syönyt yhtä isoja annoksia. Aivan huikea ravintola. Omistajana sympaattinen aasialainen mies jonka asiakaspalvelu on viiden tähden arvoista. Kannattaa ottaa mukaan, sillä näitä annoksia ei jaksa syödä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 14.05.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Hyvää ruokaa, isot annokset ja edullisesti - ruokalistalta suurin osa alle 10 € (lounashinnat taitaa olla vielä halvempia). Ystävällinen palvelu ja ruoka tuli nopeasti. Kaikkea ei jaksettu syödä, mutta kokki/tarjoilija pakkasi loput mukaan otettavaksi. Useimmat taitavat noutaa annoksena ja syödä kotonaan ja senkin ymmärtää, pieni miinus vähän ankeasta sisustuksesta ja ympäristöstä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 17.04.2016
Betyg: 0

Enpä olisi ikinä arvannut, että Haagan ostarilta voisi saada näin hyvää ja laadukasta ruokaa! Ostimme kolme erilaista annosta, jotka kaikki olivat vertaansa vailla. Muun muassa todella maistuva kung po -kastike ja erinomainen kiinalainen curry! En edes muista milloin viimeksi olen syönyt näin hyvää kiinalaista ruokaa, joka Suomessa tavallisesti on enemmän tai vähemmän pettymys. Myös palvelu oli ystävällistä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 27.01.2016
Betyg: 1

8 eri ruokaa nyt testattu 4kk aikana. Joka kerta todella hyvät mätöt. Reilut annokset, riittää myös meille mätisäkeille. Smetanakerho approves.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.12.2015
Betyg: 1

Maukasta ruokaa, loistava hinta-laatusuhde ja todella ystävällinen palvelu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 13.12.2015
Betyg: 0

Ystävällinen palvelu. Ruoka luokatonta. Kevätrullat kuivia käristettyjä käppyröitä joissa täytettä ei löydy edes nimeksi. Kana-annoksessa oli kaiken lisäksi seassa joku ötökkä. Tästä valitettua hyvityksenä oli ettei siitä annoksesta tarvinnut maksaa, mutta kaikesta muusta kylläkin. Sisustus nuhruinen. Penkit kuin roskalavalta. Ei enää uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.12.2015
Betyg: -2

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Näyttelijäntie 14, 00400 Helsingfors - Route
09-7530211

Options