Köket är öppet

Ravintola BRO

Betyg 4.1 / 5

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Synkkä pimeä talvi-ilta ja upouusi Bro! on ainoita paikkoja mistä saa pöydän viime tingassa. Ensiksi silmille iskee vakuuttavan tyylikäs sisustus, odottelemme hieman liian kauan baaritiskin edessä että saamme palvelua. Meidät ohjataan pöytään, josta nimi löytyy puisilla Scabble-kirjaimilla, hieno kikka. Kattaukseen on haettu tunnelmaa myös pienellä kuusenoksalla. Sillä on hauska leikkiä ja lopulta pihka tarttuu sormiin.

Alkuun drinkit ja menun tilaus, sekä suositusviinit. Menu on hotelliraflaksi lupaavan näköinen ja drinkit ovat paikan erikoisuus. Drinkit ovatkin erittäin onnistuneita niin maun kuin ulkonäön puolesta. Pettymykseksi ei amusea, mutta alun osterit tulevat kuitenkin kohtuullisessa ajassa ja ovat hyviä + raikkaita. Punajuurisetit vuohenjuustolla toimii ok, sorbetti oli tosin liian makeaa. Sitten keittiön pakka hajoaa ja alkaa toivoton hidastelu, ravioli-annos unohtuu kokonaan ja kaikki tuntuu olevan aivan jumissa. Odottelemme ravioleja pitkään ja syömme ne suurella ruokahalulla. Sitten alkaa taas odotteluvaihe, jonka päätteeksi vihdoin saadaan panko-kanaa ja curryä. Bro-kana on erinomaista, päältä rapeaa ja sisältä mehevää, mutta bro-curry jää vaisuksi. Kokonaisuutena toinen pääruoka vähän kummallinen yhdistelmä, mutta ainakin annos on tuhdin kokoinen. Jälkkärinä makeaa kakkua ja jotain muuta, ei jäänyt mieleen.

Viinit oli valittu hyvin ja joukossa positiivisia yllätyksiä. Palautteet otettiin hienosti vastaan ja tarjoilu oli muutenkin hyvää koko illallisen ajan. Kokonaisuutena kuitenkin ehkä vähän pettymys lupaavan alun jälkeen. Annosten komponentit herättivät kysymyksiä, eikä toteutuskaan ollut ehkä sitä tasoa mitä haettiin. Moni asia menee varmasti vasta-avatun ravintolan hapuilun piikkiin. Ei vähään aikaan syömään, menu on näköjään pysynyt samana. Drinkeillä voisi käydä, tai brunssilla. Cool story Bro!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.02.2016
Betyg: 1

Seafood tarjottimessa oli kahdenlaisia ostereita, rapuja, kuhaa ja loistavia ranskalaisia. Juustotarjotin vei kielen mennessään. Alkuun tarjottiin kahta erilaista ihanaa leipää. Tarjoilija oli rento, mutta todella asiantunteva. Miljöö todella tunnelmallinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 01.02.2016
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

John Stenbergin ranta 4, 00530 Helsingfors - Route
(09) 39 351
http://www.tableonline.fi/ravintola/bro

Options