Köket är öppet

Ravintola Old Sophie

Betyg 2.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (63)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Noniin, uudet omistajat joten aika uuden arvotuksen.

Intialainen väki ottanut yli. Liekö itse omistaja kun makoili valkeaan pukeutuneena terden sisäänkäynnin pielessä Sunnuntaisena iltapäivänä.

Noh, jokatapauksessa kanacurry testiin. Annoksen tulo kestää kyllä kauemmin kun näissä nepsu/intia meiningin ruokalaoissa noin yleensä. Mielestäni ihan hyväkin asia, kaikki ei siis tule vaan lämmityksen kautta pöytään.

Ja kyllä, sanoisin että tätä kannattikin odottaa. Oikein kelvollinen ateria kyseessä, etenkin kun ottaa huomioon kilpailukykyisen hintatason voidaan todeta omistajanvaihdon olleen askel oikeaan suuntaan tämän ravintolan kohdalla.

Niijuu, ja miinukset terassipöydissä haisevista stögiksistä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 05.08.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Annoimme pitkästä aikaa Sohvin ruualle taas mahdollisuuden, vanhoista pettymyksistä alkoi ollakin jo aikaa. Uuden omistajan myötä ruokalistalle on tullut perinteisten annosten ja pizzojen lisäksi myös intialaista ruokaa ja päädymme tilaamaan sitä. Palak paneer ja chicken masala annoksemme olivat molemmat oikein kelpoa intialaisruokaa! Palvelukin oli ystävällistä, mikä ei todellakaan ole aiemmin ollut itsestäänselvyys tässä paikassa. Kivaa että tänne voi taas tulla syömään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 26.06.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.06.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Kyseessä oli bufetillallinen. Salaattina silputtua kiinankaalia, tomaatti ja kurkkupaloja, mustia väjättyjä oliiveja, marinoituja herkkusieniä, raastettua porkkanaa majoneesin kera, muistaakseni vielä kukka-ja parsakaalipaloja ja ananasta. Lämpimänä ruokana broileripaloja kookoscurrykastikeessa ja burgundinpataa kumiperunoiden ja riisin kera. Kasvisvaihtoehtona kasvisvokki, jossa enemmistön muodostivat köysät nuudelit. Lounaala todennäköisesti sama kattaus. En tiedä hintaa, mutta kymppi on liikaa tällaisesta. Illallispöydän hinta, 18 € on silkka ryöstö! Aivan kelvotonta!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 12.11.2015
Betyg: 0

Ennen tämä oli hyvä paikka. En tiedä onko kokki vaihtunut vai mitä, mutta nykyisin ruoka on täysin mautonta. Parisen vuotta sitten kävin syömässä Kiovan kana -annoksen useaampaankin kertaa. Sitten se hävisi listalta. Kesän aikana kävin paikassa kolme kertaa. Lohikeitto oli ihan jees, täytti vatsan, mutta ei juurikaan ihmeelliseltä maistunu. Lapin leikkeen punaviinikastike täysin mautonta. Härkää talon tapaa annokseen sai makua ainoastaan suolaa lisäämällä. Henkilökunta sen sijaan oli ystävällistä ja kohteliasta. Ruoka oli kaiken kaikkiaan ylihintaista mössöä. Halvempaa ja parempaa ruokaa saa lähistöllä olevasta Käpygrillistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.11.2015
Betyg: 0

Loistava salaattipöytä, etenkin kikherne-salaatti todella maistuva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.09.2015
Betyg: 0

Lohipasta-annos oli iso, mutta mauton ja pasta reilusti ylikypsää. Muiden seurueen jäsenten annokset tosin parempia ja omassanikin lohi oli ok, joten olen valmis antamaan Sohville vielä mahdollisuuden. Mutta kun tämä on jo toinen lyttäävä arvio tuosta pasta-annoksesta, niin kannattaisi varmaan uudistaa sitä kunnolla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 13.06.2015
Betyg: 0

Palvelu oli todella töykeää, tuli tunne miksi tuli tänne. Ennen ruoka ja palvelu todella hyvää, kunnon lähiöravintola aiemmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 18.04.2015
Betyg: 0

Lohipasta rasvaista syömäkelvotonta mössöä. Naudanlihapihvi kypsää, vaikka tilattu mediumina. Ainoa maku tuli kastikkeesta, jota oli todella paljon ja joka oli oudon paksua puuroa. Paistin perunat rasvaisia. Palvelu oli tylyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 08.03.2015
Betyg: 0

Kulmilla kun on vain kaksi iltaruokapaikkaa, Käpygrilli ja Sohvi, niin aika ajoin tulee molemmissa käytyä. Ja aika ajoin tulee harmiteltua, että miksi toinen paikoista ei tsemppaisi keittiössä edes hitusen, olisi helppo nimittäin erottua tästä kaksikosta ja kahmia Käpylän keskituloiset syömään useammankin kerran viikossa.

Old Sophien suurin virhe ei ole kuitenkaan kehno keittiö, vaan on portsari: miksi ihmeessä maksan viisi euroa pariskunnalta eteispalvelusta, kun sen rotsin osaisin jättää itsekin naulakkoon. Aika usein ollaan oltu viikonloppuiltana melkeinpä ainoat asiakkaat, sinänsä oikein ystävällisen portsarin ja kasarijytää luukuttavan mummodeejiin lisäksi.

Mutta ihan turhan usein tulee mentyä Käpygrilliin vain sen takia, että Sohvin turhalta tuntuva narikkamaksu ei hirveästi houkuttele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 02.01.2015
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Koskelantie 9, 00610 Helsingfors - Route
(09) 793 864
http://www.oldsophie.fi/

Options