Opens at 11:00

Ravintola Poiju

Betyg 2.7 / 5

Recensioner (34)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Annos oli hyvin pelkistetty: riisiä ja lihakastiketta. Kohtalaisen maukas, muttei kylläkään hintansa arvoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0

Pettymys. Jätkäsaaressa töissä käyvänä sitä hakee välillä uusia paikkoja ja Poijusta olin kuullut positiivistä. Mutta pitää sanoa että käynti oli todellakin pettymys. En ymmärrä miten edellinen arvostelija voi sanoa kanapakoraa maukkaaksi?

Edelleen Jätkäsaaren paras ja takuulla varma lounas löytynee verkkiksen 2. kerroksesta, LittleBigCafeesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.03.2015
Betyg: 0

Yksi Jätkäsaaren harmittavan harvoista ravintoloista. Tuli testattua kanapakora ja vindaloo. Kanapakora oli todella maukasta ja alkupalaksi harvinaisen täyttävää. Vindaloo sen sijaan oli kyllä kiitettävän tulista, mutta ei minun mielestäni hintaansa nähden mitenkään erityisen maukasta. Ihan hyvää, mutta kyllä keskustasta saa parempaa intialaista ruokaa. Iso kiitos kuitenkin todella ystävälliselle ja palvelualttiille henkilökunnalle ja ravintolan viehättävälle sisustukselle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 09.03.2015
Betyg: 0

Empire special pizza ja Chicken korma. Pizza oli maukas ja täytteitä oli tarpeeksi. Chicken korman kana oli hyvää ja kastike erinomainen. Joillekin annoskoko voi olla liian pieni, mutta itse tulin siitä täyteen ja riisiä jäi yli noin puolet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 13.12.2014
Betyg: 0

Sisustus on ihana ja viihtyisä! Pitsa oli hyvin perustasoa, alkupalaksi tullut jääkylmä salaatti kaupan kastikkeella outo, missä on salaattipöytä?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.09.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Tykkään uudesta sisustuksesta ja ruoka on ollut aina hyvää. Käyn täällä usein lounaalla, kun asun lähellä. Terassikin on viihtyisä ja aurinkoisella paikalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.08.2014
Betyg: 0

10 € hintainen lammasannos oli pettymys. Liha oli kyllä ihan mureaa, mutta maku oli peräti laimea ja annoskoko pieni. "Naan-leipä" oli viipale kaupan eineslättyä. Raidasta tai minttukastikkeesta sai haaveilla vain. Riisiä kyllä oli enemmän kuin tarpeeksi --> ainakin puolet jäi syömättä. Ei mitään syytä enää kokeilla tämän paikan "intialaisia" annoksia, etenkään kun läheltä löytyy myös laadukas Yeti-Nepal, josta saa halvemmalla huomattavasti parempaa.

Muun seurueen pitsat näyttivät kuitenkin verrattain kelvoilta 9 € hintaansa nähden.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.06.2014
Betyg: 1

Viime vuonna kävin useaan kertaan hyödyntämässä CityShoppari-kortin etua ravintolassa. Nyt toukokuussa olin aurinkoisena sunnuntapäivänä (jolloin terassi oli tietenkin täynnä) menossa porukalla syömään, mutta tiskillä ilmoitettiin että CityShoppari-kortilla ei enää saa alennusta. CS:ltä kerrottiin että alennus kuitenkin on voimassa ko. ravintolassa. Meni varmaan kauniina päivänä liian hyvin niin ei vain heitä huvittanut alennuksella myydä!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.06.2014
Betyg: 0

Kana Korma muistutti enemmänkin kanaviillokkia peruskoulusta vuosien takaa ja aivan törkeesti ylihinnoiteltu laatuun nähden. ...en mene toista kertaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.06.2014
Betyg: 0

Kiva terassi kauniilla säällä. Kaksi syöjää, toiselle lohisalaatti, toiselle kreikkalainen salaatti. Salaattien pohjana jäävuorisalaattia, pieni tomaatinpala, päällä paistettu lohi, joka oli ihan hyvä. Kreikkalaisessa salaatissa jäävuorisalaattia, purkista fetaa, purkin liemi kastikkeena. Pyydettäessä tuotiin vihreitä oliiveja. Ei tomaattia, ei paprikaa, ei sipulia. Hinta 15 e. Lohisalaatti 16 e. Tämä kertoo kaiken. Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 28.05.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Jaalaranta 5, 00180 Helsingfors - Route
09 685 6638
http://www.ravintolapoiju.fi

Options