Köket är öppet

Rosso Ympyrätalo

restaurang
Betyg 2.3 / 5

Recensioner (71)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kesällä tuli monta kertaa käytyä lounaalla. Tälläkin kertaa tuote oli tasalaatuinen ja hyvän makuinen; rakensin lounasmenusta annoksen, joka sisälsi lohta, päivän kasvikset sekä majoneesidipin. Lounaaseen kuului myös herkullinen tomaattikeitto, salaattipöytä, leipä sekä kahvi. Kokiksen sai 2e lisämaksulla.

Perinteinen Rossokokemus. Lapsille löytyy leikkipaikka. Myös kabinetti varattavissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 07.09.2017
Betyg: 0

Saimme odottaa ruokaa 1t15min. Tarjoilija kertoi toki ruuhkasta, mutta puoli tuntia meidän jälkeemme tulleet saivat kyllä ruokansa. Ruoka oli pikaisesti lämmitettävää nimellä Manzo al forno. listassa ei lukenut mitään ruukusta. Sain lötköjä vihanneksia limaisessa sössössä päällä oli jänteistä ja läskistä lihaa. Perunat olivat kuivia kökköjä. Täysin syömäkelvotonta. Puistattaa vieläkin. Kyllä nyt ravintolan ruuasta vastaavan kannattaa mennä ihan itse syömään moista moskaa. Ja ruokalistan kuvaus ruuasta tulee olla selkeämpi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.02.2016
Betyg: 0

Mustaksi käristetyt (kuivat) makkarat ja poltetut lohkoperunat eivät olleet mikän kulinaristinen nautinto. Salaattipöydän antimet käsittivät papuja salatinlehtiä oliveja ja jalapenoja kuivaa leipää ilman voita tai muuta levitettä. Palvelu salin puolella oli kyllä hyvä ja nopea , mutta huono ruoka pilasi illan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.08.2015
Betyg: 0

Surkea kokemus. Huonoa ruokaa, likaiset pöydät ja lautaset. Todella surkeat annokset ja huonoa palvelua. En todellakaan suosittele!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.03.2015
Betyg: -3

Salaatin lisukkeet esim. Merenantimet ja vuohenjuustoa todella liian vähän.Salaatti maksoi14-15€.Kilpailevilta yrityksiltä saan runsaamman salaatin ja vielä halvemmalla! En suosittele tutuille enkä enää osta! Olimme todella pettyneitä;

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.03.2015
Betyg: 0

Tällaista ravintolapalvelun kuuluu olla!

Rosso Citykäytävästä jäi vuosi sitten niin kauheat muistot hirvittävästä "palvelusta", joten pelokkain mielin uskalsin Rosso Ympyrätaloon maanantai-iltana.
Kannatti uskaltautua!

Palvelu oli todella nopeaa ja ystävällistä.
Tarjoilija kävi pari kertaa ruokailun aikana
tarkastamassa tilanteen neljästä aikuisesta ja yhdestä lapsesta ko'ostuvan seurueemme vointia ja tarpeitamme. Ruoka oli hyvää, huisisti parempaa kuin Citykätävän jäähdytetyt ja ympäri ravintolaa seikkailleet annokset.

Lähtiessämme kolme tarjoiljaa kiitti käynnistämme.
Jäi hyvä mieli. Varmasti menen uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 14.01.2015
Betyg: 0

Harvoin olemme tulleet ravintolasta niin hyvillä mielin kuin viime lauantaina,kaupunginteatterista tulon jälkeen. . Ravintola oli aivan täysi ja olemme jo lähtemässä pois, mutta tarjoilija tuli niin nopeasti hymyssä suin antamaan meille pöytää joten jäimme. Palvelu pelasi niin hyvin etten ihan heti muista niin käyneen missään. Tarjoilijat olivat melko nuoria, mutta heistä huokui ystävällisyys ja iloiset ilmeet ja mukavat kommentit, että ei voinut kuin tulla hyvälle tuulelle. Missä tällaisia palvelualttiita työntekijöitä oikein koulutetaan. Toivon että tämä viesti menee myös esimiehille tiedoksi. Meitä oli 6 hengen seurua, 3 lasta ja 3 aikuista. Ei muuta kuin hyvää jatkoa teille, sellaisella asenteella kyllä työelämässä pärjää. Ryhmän puolesta Paula Karina

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.12.2014
Betyg: 0

Upealla paikalla täysin turha ravintola.
Ylihintaisia puolivalmisteita huonolla palvelulla siivitettynä.
Kannattaa kiertää kaukaa.
Aika on ajanut jo ohi näistä 80-luvun ketjuravintoloista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.10.2014
Betyg: 3

Hidasta palvelus-taas kerran! Ruokaa sai odottaa noin 40 minuuttia! Ainut syy, miksi menin jo toisen kerran, oli se, että pääsi ennen teatteria syömään lähelle. Muuten en kyllä menisi. Ruoka oli ihan ok ja lapset sai ruuan aikaisemmin. Niistä plussaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 30.09.2014
Betyg: 0

Tilasin mamma rosson lihapullat, ruokaa sai odottaa aika kauan. Rossosta saa ihan hyvää perusruokaa suurimpaan nälkään, mutta en sanoisi miksikään nautiskelupaikaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.06.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Siltasaarenkatu 18-20, 00530 Helsingfors - Route
010 766 4120
http://www.rosso.fi/helsinkiympyra.htm

Options