Köket är öppet

Ravintola Saba

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Vegan
Tillgänglig
Diet
Gratis wifi

Recensioner (73)

Pizzassa maut ihan kohdillaan, mutta rapeus puuttui. Turhan pehmeä/kostea. Tilaamaani valkosipulia en juuri maistanut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 21.07.2019
Betyg: 0

Ruoka keskimääräistä parampaa ja riittoisat annokset. Ei jää nälkä. Ruoka sopivan lämmintä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 29.05.2019
Betyg: 0

Butter Chicken aina hyvää ,yhä vakkari paikka

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 10.12.2018
Betyg: 0

Ravintola Sabassa litran olut on 4,99 €. Pizzat myös 4,99 €!!!
Kannattaa ihmeessä käydä ja voimme suositella lämpimästi.
-Minä ja Tommi

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 4€ Tillagt: 11.10.2018 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Chicken curry. Annos periaatteessa ihan maukas, joskin ei mikään suurensuuri. Naan-leipää lisämaksusta, sivusalaatti lievästi sanottuna säälittävä.

Mutta, se tunnelma. Väki örisee halvan ruukun boostaamina kuka minkäkinlaisessa humalan asteessa. Ei tämä varsinainen perheravintola ole (vaikka taisi olla ravintoloitsijan lapsi myös tiskin takana) mutta kyllä tuota viikonlopun jälkeistä oloa voi saba;n ruoalla korjailla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 10.06.2018
Betyg: 0

Hyvästä palvelusta ja tuotteesta harvemmin arvostellaan, mutta itse niin haluan kyllä tehdä! Tilasin juuri pizzan online-palvelun kautta. Noudettu paikan päältä. Täsmälleen oikeaan aikaan tilaukseni valmiina. Nälkäiselle tosi Iso plussa. Tilasin Chicken Hawai pizzan: Tosi Mehevä, maukas, herkullinen koostumus aurajuusto,ananas,kanasta. Jotain spessua siinä nyt oli, kun niin hyvältä maistui. Sabassa tullut huomaamatta viime viikon aikana käytyä muutenkin. Paikan päälle tuli viime viikonloppuna syötyä heidän intialaisia ruokia. Tikkamasala on oma suosikkini - osaavat tehdä tosi hyvän marinaadin annoksiin. Naan leipä mukaan ehdottomasti. Sitä on aiwan parasta dipata siihen kastikkeeseen. Kiitos Ravintola Saballe, jos tämä myös heille näkyy. Hyvistä aineksista saa hyvää ruokaa. Nam:)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 22.03.2018 View previous reviews (3)
Betyg: 0

The taste of Indian food is at it's best. If you go there do not Forget to taste the butter chicken. The curry and the nun together is heavenly. The beer is also the cheapest in whole helsinki i guess. Per Liter is around 5 euro. I will definitely recommend to go and have the real Desi taste .

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 09.11.2017
Betyg: 0

Tässä raflakategoriasa Ravintola Saba Aivan loistava. Rento miljöö. Viime perjantaina viimeksi tuli syötyä taas suosikkipizzaani Hot Beef. Mehukas ja kaikin puolin täyteleiset täytteet. Hinta - laatu ykkösluokkaa. Olut odotellessa kruunasi viikonlopun aloituksen:)

Saba on intialainen ravintola, mutta saa myös pizzaa ja kebabbeja, laaja lista. Olut siellä myös varmaan suomen edullisimpia. Löytyy tosin myös muita juomia.

Intialaisia ruokia suosittelen erityisesti. Tosi hyvää ruokaa ollut aina niitä syödessä. Tikka Masalat varmaan yleisesti maistuu suomalaisten makuhermoille.

Hintataso yleisesti tosi hyvä, kun vertaa muita vastaavan tyyppisiä paikkoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 06.11.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihan hirveä luokaton palvelu ja ympäröivä asiakaskunta syrjäytyneitä avohoitopotilaita. Kuset ja paska housuissa istuvat pöydissä. Ei missään nimessä voisi tarjoilla asiakkaille enempää kaljaa. En suosittele kenellekään. Ruoka on vetistä todennäköisesti viimeviikkoista jäämistöä. Ylihintainen. Ehdottaisin paikan sulkemista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2016
Betyg: 0

Saba kaikin puolin huippu ja rento mesta, Saba on Intilainen ravintola ja tarjoilee Intialaista ruokaa, mutta koko listalla on varmaan joku 70 eri vaihtoehtoa. Sabasta saa mm. monenlaisii pizzoja ja kebuja, falefeveleja ja jopa burgereita. Sekä Paljon liha kala ja kana ruokia sekä fegevaihtoehtoja.

Saba on erittäin hyvä hinta-laatusuhde paikka. Intialainen ruoka ollut aina tosi hyvää. Chicken tikka masala suosikkini. Tekevät mielestäni tosi hyvin intialaisen ruuan ja hintataso hyvä!

Pizzat myös hyviä ja suosikkini Hot Beef. Pizzaa saanut jopa 5 euron päivä hintaan.

Olut Sabassa taitaa olla myös suomen halvinta:)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 23.05.2016 View previous reviews (3)
Betyg: -3

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Hämeentie 7, 00530 Helsingfors - Route
097733998
http://www.ravintolasaba.fi

Options