Köket är öppet

Rax Buffet Hyvinkää

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (12)

2. 10.2015 Kävin syömässä klo 16 aikoihin, vastapäätä nuorten pelipaikka nuori poika tuli pelipaikasta otti limsaa ja pari suklaa donitsia ja meni takaisin pelipaikkaan työntekijä teki pitzaa joten ei huomannut mitään, 4 poikaa n.9-10vuotiaita 2osti jälkiruoka bufeen 2jätskin no yksi jätski annoksen ostaja meinasi ottaa myös donitseja huomautin ei kuulu sinun msksamaan settiin, joten kaveri joka oli ostanut jälkiruokabufeen tuli ja latasin lautaselle 5 donitsia ja vei kaverille myös joka oli ostanut pelkästään jätskin, en jaksanut huomauttaa, työntekijä oli edelleen tekemässä pitzaa joten ei huomannut ja toista työntelijää ei edes ollut ainakaan näkyvissä. Harmittaa kun itse maksaa kaikesta ja muut syö maksamatta. Tarttis varmaan tehdä asialle jotakin parempaa valvontaa, nyky nuoret ovat ikävä kyllä aika epärehellisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Toisen kerran käytiin ja jälleen kerran ei voi kun kiittää ruokamyrkytyksestä, thanks!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Siisti paikka hyvää tuoretta ruokaa ja mainio palvelu. En keksi mitään moitittavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 07.03.2015
Betyg: 0

Erittäin töykeä iäkkäämpi tarjoilija/työntekijä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.10.2014
Betyg: 0

Pitkästä aikaa poikettiin Raxissa. Ei ollut enää yhtä hyvää palvelua, kuin aikaisemmin olen saanut. Ruoka kuivahtanutta ja pizzat vaihdettiin verkkaalleen. Siisteystasossa parannettavaa. Kuitenkin salaattipöytä vielä hyvä ja lasten kanssa helppo poiketa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 12.10.2014
Betyg: 0

Ruoka tuoretta ja maukasta. Myös gluteeniton pizza herkullista ja tuli nopeasti. Palvelu opastavaa ja ystävällistä, erityismaininta lasten huomioinnista, jota saa harvasta pikaruokapaikasta. Salaatin ystävänä olisin toivonut erikseen hinnoiteltua salaattimahdollisuutta, mutta ei enää ole kuin yksi hinta koko buffetille, josta voi omanlaisensa annoksen itse valita. Kuitenkin kiva paikka käydä lastenkin kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.11.2013
Betyg: 0

Pitkän tauon jälkeen kävin testaamassa paikan arkipäivänä päiväsaikaan. Ruokatunnin aikaan paikka oli melko täynnä, eikä ihme. Ruoka oli huippuhyvää ja tuoretta. Palvelu todella ystävällistä, asiakaspalvelija kysyi kaikilta sisääntulijoilta bonuskorttia ja kertoi tarkkaan mitä on tarjolla mm. päivän keittona.
Ehdottomasti menen uudestaan!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.11.2013 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Siistein Rax missä olen käynyt. Asiakaspalvelija kulki salissa usein ja muutenkin tuntui olevan homma hanskassa.Lisäksi täytyy sanoa
asiakaspalvelu oli kohdillaan ja huumoriakin tuntui löytyvän. Oman kokemukseni perusteella nyt oli paljon parempi paikka kuin viime talvena, ovat varmasti kiinnittäneet huomiota asioihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 11.11.2013
Betyg: 0

Hyvinkään RAX on ketjun surkein paikka. Helatorstaina viime keväänä kaikki lopussa, yksi työntekijä. Kierrän kaukaa. Edellisellä kerralla odotin keittoa tunnin, ei tullut. Yrittäjä ei osaa hommaansa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.10.2013
Betyg: 0

Voi hyvä ihme että onnistuttu pilaamaan tämäkin ravintola hyvinkäällä. 1 työntekijä joka hyvin kiireinen, buffetpöydät ammottivat tyhjyyttää ja jonotusajat pitkät. Ruoka vähän mautonta. Pitkät jonot, vähän ruokaa. Ei enää kiitos!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 06.05.2013
Betyg: 0

Läge

Torikatu 7, 05800 Hyvinkää - Route
020 766 4929
http://www.rax.fi