Opens at 10:30

Mrs.Asia

Betyg 4.5 / 5

Recensioner (5)

Olen käynnyt jo yli 10 kertaa: aina yhteen hyvää laatu, ystävällinen palvelu, suuret annoset. Loistava jalkiruoka, hieno tee ja kahvi. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 20.03.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ravintola on ihan kohtuullisen hieno sisältäpäin. Pääasiallisesti lienee lounasravintolaksi tarkoitettu, mutta tarjoaa myös a la carte aterioita paikan päällä kuin mukaan saatavaksi.

Ruoan tasoa sanoisin hyväksi. Siinä on tiettyä kotikutoisuutta, mutta maultaan ihan hyvää. Varsinkin kun samantyyppisiä ravintoloita ei alueella ole, niin se tuo uuden lisän tarjontaan.

Suurin puute on epäselvissä ruokalistoissa. Asiakkaan kannalta erilaiset monivalintajutut eivät ole paras tapa myydä tuotteita ja ulkomaalaiset ruokien nimet eivät kerro suomalaiselle asiakkaalle paljonkaan ruokien sisällöstä.

Kannattaisikin ottaa oppia muista ravintolamenuista ja keksiä annoksille niitä kuvaavat suomalaisnimet ja tehdä numerollinen listaus sitä kautta eli ruokalistat kertoisivat itsessään ruoasta. Menu olisi saatavilla niin paikan päällä kuin netissä. Pieni lisä voisi tuoda paljon lisää asiakkaita.

Palvelun kokonaistasoa on vaikeaa arvioida yksittäisen käyntikerran perusteella. Sanoisin silti sen olevan ihan hyvää tasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 14.09.2016
Betyg: 0

Monipuolinen, maukas lounas. Tänään oli oikein herkullinen alkukeitto ja pääruuaksi useaa sorttia erilaisia aasialaisia ruokia maustetusta tofusta kanaan. Ihana inkivääri-sitruunatee kruunasi lounaan. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 23.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: -1

Terveellinen,maukas ruoka,sopii illanistujaisiin! !

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 12.02.2016
Betyg: -1

Ihana, ystävällinen henkilökunta. Hinta/laatusuhde hyvä. Menemme toistekin. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 30.01.2016
Betyg: -1

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Jukolankatu 19, 80160 Joensuu - Route
044 2315181

Options