Okänd

Liikennemyymälä ABC-Keljonkangas

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aamutuimaan aamiaisella. ABC:lle on aina helppo tulla ja mennä, löytyy samankaton alta kaikki tarpeellinen. Pysähdyimme aamiaiselle joka oli keskinkartainen. Kasviksia, leikkeleitä, juustoa, lihapullia, pekonia, karjalanpiirakoita..jne. Aika kattava buffet mutta ei kovin houkuttelevan näköinen. Esille panoon ja tuotteiden tuoreuteen voisi panostaa enemmänkin. Leipiä löytyi muutamaa erilaista ja levitteeksi jotain kevyt kasvisrasva systeemiä. Missä VOI!
Myös tarjolla ollut puuro oli jotain mystistä "kuivaa sammakonkutua"?? Yritti tai piti olla kai Helmipuuroa mutta kaukana siitä oltiin.
Aika välttävän oloinen aamiainen, kyllä siitä nyt söi mutta en kyllä suosittele.
Palvelu kassalla oli ystävällistä. Muuten tämä ABC on jo hiukan vanhempi ja nuhjaantuneen oloinen

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 03.06.2013
Betyg: 0

Normi huoltamoruokaa. Saa lounasta ja sitten listaruokaa. Kompleksissa myös Hese, josta omat mätöt. Voi käydä, jos on pakko.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 10.02.2013
Betyg: -1

Yllättävän viihtyisä ja hiljainen monikäyttöhalliksi. Noutolounaspöytä maksoi 8.9 euroa ja siihen kuului keitto, lämminruoka, salaatti, ruokajuomat ja kahvi. Kaikki maut ihan mukavan makuisia. Lievän positiivinen yllätys.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 29.04.2012
Betyg: 0

2 lehtipihviä , 1 cesarsalaatti & 1 mummonlihapullat muusin kera. Lehtipihvit hyviä , cesarsalaatti erittäin maukasta , mutta lihapullat aivan hirveitä! Löysimme niistä jänteitä ja ne Maistuivat curryn ja kanan sekoitukselle. Muusi vetistä. Oksettavaa! 10 euroa hukkaan , näitä lihapullia emme suosittele kenellekkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 53€ Tillagt: 17.02.2012
Betyg: 0

Tänne ei kannata mennä syömään. Odotimme 40 minuuttia ja saimme "pekonipasta sinihomejuustolla" sijasta halpispastaa, pekoni oli koppuraista ja sinihomejuusto puuttui täysin. Kymppi liikaa moisesta roskasta. Nälkä sentään lähti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.07.2011
Betyg: 0

Läge

Eteläväylä 17, 40530 Jyväskylä - Route