Köket är öppet

Old Brick's Inn

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (16)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

. .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 23.03.2015
Betyg: 1

Olipas kova muutos ja yllätys. Entinen suosikkipaikka muutettu surkeaksi luolaksi. Tuskin näkee vappua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.03.2014
Betyg: 0

Pettymys jo 2 käyntiä kahdesta. Enää emme vaivaudu. Entinen lempiravintolamme on muuttunut todella ala-arvoiseksi. Etanoiden suolattomuudesta vielä selviää omin avuin sitä lisäämällä. Umpikypsiä pihvejä ei sen sijaan saa medium miinukseksi mitenkään.. Maksapihvit osoittautuivat syömäkelvottomaksi mössöksi, liekö pakastettu useampaan kertaan? Jopa makkarapannunkin makkarat olivat kylmiä sisältä. Punaviinikastikkeet olivat ennen paksuja ja maukkaita, nyt kauhallinen punertavaa vettä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 02.03.2014
Betyg: 1

Oikea keittiö olutravintolassa. Ensimmäisenä tunteena paikasta henkii pitkäjänteisyys, tuntuu kuin tämä ravintola olisi ollut tässä jo iät ja ajat. Ja tämä on positiivinen tunne. Hyvä valikoima oluita ja viihtyisä sisustus takaavat, että aikuiset oluen ystävät varmasti tykkäävät ja siltä näyttääkin, että kantiksia tällä ravintolalla on.

Söimme terassilla kahtena peräkkäisenä päivänä puolenkymmentä eriliaista ruoka-annosta. Oli todella mukava huomata, että tässä olutravintolassa on ihan oikea keittiö. Annokset olivat kunnollisen tasoista ravintolaruokaa. Pubin kyseessäollen listalta löytyi makkara- ja sianlihapainotteisia annoksia, mutta myös kevyempään tarpeeseen hyvin tehtyjä raikkaita salaatteja ja kalaa. Päällimmäisenä oli tunne, että iso osa ruuasta oli oikeasti tehty paikan päällä, eikä ostettu täysin valmiina säilykkeinä tukusta.

Kummankin ruokavierailun kruunasi asiansa osaava ja palvelualtis henkilökunta, joka mm. teki työtä allergisen ruokailijan eteen selvittäen keittiöhenkilökunnan kanssa annosten sisällön sopivaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 0

Olimme eräänä maanantai-iltana kolmen hengen porukalla Bricksissä syömässä - yksi tilasi etanapannun, toinen poron maksaa ja kolmas pyyn rintaa. Paikalla oli syömässä kaksi muuta pöytäseuruetta, ei muita, ja kello löi abouttiarallaa jälkeen kahdeksan. Safkat kun saapuivat pöytään, olivat lautaset aivan kylmiä ja samoin ruokien kastikkeet, jos sellainen lautaselta löytyi. Etanat upposivat kaverin napaan, samoin toiselle poron maksa, mutta pyyannos oli ala-arvoinen. Pekoniin kääritty pyyn rinta oli kypsennetty läpikypsäksi kovaksi koppuraksi, kastike tosiaan oli jääkaappikylmää ja juureskuutiot olivat ylikypsiä, suolattomia lössyköitä. Vielä ikimuistoisemman tästä illasta teki tarjoilijan viipottaminen edestakaisin pöytämme vierellä, mutta kertaakaan ei kysytty, että otammeko lisää juotavaa tai jälkiruokaa. Lautaset kyllä korjattiin pois, mutta lisäpalvelua ei tarjottu. Jouduimme odottamaan laskua 45 min, kunnes menimme itse maksamaan tiskille. Jälkiruokia ei tultu kysymään, ja ymmärsimmekin miksi, kun kello oli lähes yhdeksän illalla - eli keittiö oli menossa kiinni. MUTTA SILTI. Emme vieraile enää kyseisessä paikassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.01.2013
Betyg: 1

Lauantaina puolen yön jälkeen voisi kuvitella olevan hankalaa saada ruokaa Jyväskylä kokoisessa kaupungissa, mitta Old Brick's ei petä. Ruoka tuli nopeasti, poron maksa oli loistavaa, muikut toimivat ja creme brulee oli loistava! Myös olut- ja siiderivalikoima sekä palvelu ovat kehujen arvoiset. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2013
Betyg: 1

Parisen kuukautta sitten tuli nautittua lounaaksi makkaralautanen. Teema taisi olla Oktoberfest, jos en aivan väärin muista. Annosten tasalaatuisuus ei ollut aivan kohdallaan, sillä osa meistä sai kaikki listalla mainitut makkarat ja osa ei. Tarkemmin ottaen yksi sai kaikki ja lopuilta puuttui yksi. Tämä ei sinänsä haitannut mitään, koska nälkä lähti kuitenkin. Saksalaistyylisen makkaran syömisessä tulee näillä leveyspiireillä raja vastaan ennen Baijerilaisia veljiä ja sisaria. Lounaspaikkana voi kyllä suositella varauksetta.

Iltakäynnin kyytipojaksi voisi valita hyvästä olutvalikoimasta mieleisensä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.12.2012
Betyg: 0

Pitkästä aikaa maistamassa talon erikois annoksia oluen kera.
Ravintola viihtyisä ja perinteikäs pubi. Sisustus perinteinen aavistuksen niukka ja nuhjuinen.
Oluita tarjolla aivan riittävästi jokaiseen makuun. Itse tuli maistettua hanasta Saksalaista vehnäolutta ja ruokana Kyypparin parempi iltapala. Annnoksen chorizo makkara oli erittäin herkullista maultaan sekä koostumukseltaan kotitekoisen oloista. Bratwursti sekä palvikylki ja marmorikylki sulivat suussa oluen kera - nam. Annos todella herkullinen, jonka kruunasi kotitekoinen smetana hapankaali sekä talon sinappi.
Suosittelen tätä annosta hyvän olen kera. Paras oluen kera nautittava annos maultaan, jonka olen pitkään aikaan maistanut.
Suosittelen kaikille bratwurstin ja makkaran sekä oluen ystäville. Tuskin tulet pettymään.
Toinen talon perinteikäs annos on talon muikut, jonka kyytipojaksi sopii hyvä olut.
Kiitos myös erittäin hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 19.11.2012
Betyg: 0

Karitsanniskaa 17. 6.2012. Alunperin varmaan mehevä karitsa kuivatettu mikrossa. Hapankaali kovastikin lämmintä samoin mikron jäljiltä, maku ja rakenne kyllä hyvä.
Paahdetut kasvikset enimmäkseen öljyistä paprikaa. Kasvikset ja makkara sentään käytetty pannulla. Mikroruokaa ala carte. Ainakin tämän ruoan taso huonompi kuin ravintolan muuten.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 18.07.2012
Betyg: 1

Karitsa oli suussasulavaa, ja kastike oikein hyvää. Hyvä palvelu ja annokset tulivat nopeasti pöytään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 05.05.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Kauppakatu 41, 40100 Jyväskylä - Route
014 616 233
http://www.oldbricksinn.fi/