Okänd

Muumi Pannarikahvila

Betyg 2.4 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Menimme muumi kahvilaan kovin odotuksin. . pannukakku oli aivan hirveä.. maistui juuri rasvalta.. Kahvikaan ei juuri ollut sen kummempaa kuin pirkka kahvi rakennustyömaakopissa. Muumi mukit ja pari isoa muumia eivät tehneet vaikutusta minuun. ei enää koskaan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 12.11.2015
Betyg: 0

Eipäs tarvii uudelleen mennä. Ihan ylihintaisii lettui joissa mitään makua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Karmeaa palvelua. Kallista makuun nähden. Teollinen sivumaku eikä muumiteemaa kyllä näkynyt ollenkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 29.03.2015
Betyg: 0

Katteet on ainakin enemmän kuin kohdillaan tässä "lettu"kahvilassa! Melkein 11 euroa meni cappuccinoon ja pannariin, sillä hinnalla saa monista paikoista täyden lounaan...

Mainostettiin "amerikkalaistyylisenä pannukakkuna", jonka pitäisi olla ilmava ja paksu, mutta tämä oli ennenmminkin pelkkä paksu lettu. Annos oli melko suuri, mutta ei maistunut juuri miltään (otin omani jäätelöllä). Kahvi (cappuccino) tuotiin yli 10 minuuttia ennen pannaria, joten se ehti jäähtyä ennen kuin pääsi syömään. Jäin kaipaamaan makeaksi "täyte"vaihtoehdoksi esim. vaahterasiirappia ja marjoja, kermavaahdostakin olisi pitänyt maksaa melkein euron lisähinta.

Itseltä meni Muumi-teemakin melkoisen ohi, huomasin vaan Muumi-mukit ja takaseinällä ison Muumi-kuvan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 16.03.2015
Betyg: 0

Nämä ovat lähinnä isoja lettuja pannukakkujen sijaan, mutta hyvä oli tuo avajaistarjouksena ollut mansikkaversio jäätelöpallolla. Tosin mainoskuvassa oli kokonaisia mansikoita ja todellisuus oli mansikkahilloa ilman sattumia. Hinnat ovat tuttua erittäin kallista Suomi-tasoa, mutta niinhän se aina kun Suomessa erehtyy ulkona aterioimaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.03.2015
Betyg: 0

Pannari voisi olla pienempi ja hinta pienempi. Uskon, että kävijöitä karsiutuu hintojen vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.03.2015
Betyg: 0

Joimme kahvit ja jaoimme pannukakun mansikkahillolla kahdestaan. Pannukakku oli oikein maukas ja tarjottavat vaikuttivat muutenkin hyviltä.

Sisustus oli suuri pettymys. Muumiteema näkyi olemattoman vähän ja yleisilme oli muutenkin valju ja steriili.

Tässä olisi nyt kunnon matkailuvaltti jolla olisi mahdollista tahkota rahaa valtavasti. Jos tämän rakentaisi kunnolla muumiteeman ympärille ja markkinoisi kunnolla, jo pelkästään japanilaiset turistit pitäisivät paikan pystyssä. Etulyöntiasema olisi muutenkin kun vastaavaa paikkaa ei ole.

Itse jo visioin paikkaan vaalean sinisen katon johon maalaisin pilviä, seinille muumilaakson maisemaa, nurkkiin muumifiguureja, tarjoilijat Pikku Myyksi ja Nuuskamuikkuseksi ja kahvilaan kunnon gift shop josta olisi myynnissä muumi -oheistuotetta joka lähtöön.

Investoinnit eivät olisi edes mahdottoman kalliita mutta tuottaisivat sitäkin enemmän. Tässä jää nyt mahtava tilaisuus käyttämättä. Jos paikalle ei tapahdu mitään, se ei erotu muista kahviloista mitenkään ja menee ennen pitää nurin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 03.03.2015
Betyg: 3

Muumifanina olin tottakai kiinnostunut ideana muumikahvilasta. Odotin vielä räikeämpää muumiteemaa, mutta yllättäen olivat pitäneet sen hyvin simppelinä. Yleisilmeeltään paikka oli hieman henkilöstöruokalamainen. Pöydät oli neliskanttisia ja juuri suorassa linjassa. Pöytien sijoittelun kanssa olisi voinut vähän revitellä. Värimaailmaltaan kahvila on vaalea, mikä teki siitä vähän valjun ja liian kliinisen makuuni. Se jokin lämpö ja tunnelma puuttui. Valitsin suolaisen pannukakun kylmäsavulohitäytteellä sekä juomaksi laten. Pannukakku oli itseasiassa aika kuohkea ja maukas. Täytettä oli vähänlaisesti, eikä makumaailma herättänyt mitään suurempia tunteita. Annoksen ulkonäköön olisi voitu hieman enemmän panostaa tuohon hintaan. Jo se, että lohta olisin hieman laitettu annoksen pinnalle olisi riittänyt. Nyt lohi oli piilossa täytteen seassa. Erikoiskahvit taisivat tulla automaatista, latte oli ihan hyvä. Palvelu ei ollut mitään mieleenpainuvaa, mutta pelasi nopeasti. Pikaruokaa siis! Valitettavasti Carlson paikkana ei vaan toimi millekään kahvilalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 03.03.2015
Betyg: 3

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Kauppakatu 36, 70110 Kuopio - Route

Options