Opens at 11:00

Fransmanni

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (17)

Pariloitua maksaa ja perunamuusia annos oli hyvä. Maksapihvit jokseenkin pieniä, joten olisin kaivannut kolmannen ja annokseeni sattui muutama verisuoni tms. narskuva juttu. Pippurikastike loistava, vei kielen mennessään. Kokonaisuus hyvä, peruslaatua. Palvelu oli nopeaa, ystävällistä ja lapsetkin huomioitiin hyvin. Lasten annokset ok, riittivät hyvin 1-7v lapsille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 08.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ilta vaikutti kiireiseltä. (Stanley Cup-ilta) Tarjoilija huomioi meidät siihen nähden mukavasti. Aikaa tosin kului. Aikanaan saimme annokset: Black and Whiten liha oli hyvin mureaksi paistettu, lisukkeet hyvät. Ainoa pieni miinus oli hieman "etikkainen" bearnaise. Grillipihvin kypsyys hyvä. Maustevoissa oli valkosipulia reilusti (ok) mutta voi oli vähän epätasaista (vaivaus vajaata, kokonaisia kiteitä turhan paljon). Yhteenveto: tärkein eli liha oli hyvä, lisukkeet sopivat annokseen. Hienosäätö hieman tökki. Kokonaisuus silti kohtuullisen hyvä. Tarjoilijalle krediittiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 22.07.2015
Betyg: 0

Jouduimme odottamaan ruokiamme yli 1,5h Kuopion Fransmannissa. Tarjoilija kyseli kokoajan tarvitsemmeko lisää juomaa, vaikka pöytään oli tilattu jo valko-ja punaviiniä. (oliko tässä taktiikka sille, kun ruokia piti odottaa?)Talo ei hyvittänyt mitään jäätävää odottelua, päinvastoin yritti myydä meille lisää viiniä, kun viini oli jo loppunut ruokien valmistuksen aikana. Eräs pariskunta tuli meidän jälkeen, mutta saivat palvelun heti, ja lähtivät ennen meitä. Ruuat ovat todella YLIHINNOITELTUJA. Kasvisruokia oli vain muutama, ehkä kaksi erilaista, joista toinen, edullisempi, eli n. 13€ ruoka oli saman kokoinen, mitä itse tarjoilen kissoille! ei todellakaan kasvissyöjien paikka, kasvislistalla oli tasan yksi kasvisruoka, joka oli lähes 20€ arvoinen.Kana-kala ruuat olivat törkeän hintaisia(25€->), verrattuna siihen minkä kokoisia ja miten kauan niitäkin piti odottaa! Jälkiruokajuomia piti odottaa MYÖS kohtuttoman kauan, emmekä saanet mistään mitään hyvitystä. Emme valitse fransmannia toista kertaa enää ruokapaikaksi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 16.05.2015
Betyg: 0

Blinejä pöytään. Keittiömestarin blinimenu tarjosi alkuruoaksi blinin ja pääruoaksi pienen (100g) pippuripihvin. Kummatkin annokset olivat maistuvia ja rakenteeltaan onnistuneita. Jälkiruoaksi tarjoiltu Creme Brulee oli pilattu yrittämällä lisätä hyvään perusannokseen jotain ekstraa mutta tässä täysin epäonnistuttu. Saamani palvelu oli ystävällistä, rauhallista ja ehdottomasti sujuvaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 21.01.2015
Betyg: 0

Andrey ja Ulla -tarjoilijat ovat Fransmannin tunnelman luojat!
Molemmilla ammattitaitoiset otteet ja heidän asiakaspalvelu toimii!
Ruoka todella hyvää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 23.08.2013
Betyg: 0

Täydellinen kypsyysaste sisäfileessä ja muutenkin hyvää ruokaa, kokit ammattitaitoisia! Tarjoilijat ystävällisiä ja huomioivat, vaikka ravintola tupaten täynnä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.12.2012
Betyg: 0

Ruoka on aika perinteistä ketjupaikkaruokaa. Ehkä kuitenkin hieman parempaa. Kyllä sitä ihan mielellään söisi, jos vähän halvemmalla saisi. Palvelu normaalin toimivaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.06.2012
Betyg: 0

Erehdyimme elokuussa 2011 viettämään hääpäivän Fransmannissa. En ollut ennen käynyt Fransmannissa syömässä ja olin saanut käsityksen, että olisi hieman juhlavampi paikka. Pöytävarauksen tehdessäni mainitsin, että tulemme viettämään hääpäiväämme. Sitä ei oltu otettu mitenkään huomioon. Odotin edes jotain spesiaalimpaa vaikka edes romanttinen pöytä kahdelle. Sen sijaan sanottiin, että voidaan itse valita pöytä eikä koko illan aikana edes onnittelua hääpäivän johdosta. Ruoka oli kauheaa. Alkupalaksi söin etanoita, jotka oli kuin kumia. Vaikea saada alas. Huomautin asiasta tarjoilijalle ja vastaukseksi kokilta sain, että sitkeys on ominaista etanoille. No ei tuollainen sitkeys todellakaan ole! Pääruuaksi söin jonkun kuha-annoksen ja siihen kuuluva lisuke sisälsi paljon rosmariinia mitä ei mainittu ruokalistassa ja inhoan rosmariinia. No sehän jäi syömättä enkä olisi tilannut jos olisin tiennyt en sisältävän rosmariinia. Vähän sama kun ruokalistassa olisi vaikka rosmariinikanaa ihan vain kanana. Kuha oli kypsyydeltään tosi hyvä, mutta aivan mauton. Miehenikään ei ollut tyytyväinen. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun sinne menemme. Paikkanakaan ei ole ainakaan enää juhlava, kun sinne tulee teelle tuulipukulenkkeilijöitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.05.2012
Betyg: 0

Ruoka oli todella maukasta mutta hieman hintavaa?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 16.03.2012
Betyg: 0

Käytiin 1,5 vuotta sitten syömässä Fransmannissa. Alkuruoasta puolet oli jotakin porsaan filettä. Se oli syömökelvotonta ja mainitsin asiasta johon yhtyi myös viereisessä pöydässä ollut asiakas joka oli tilannut samaa. Tarjoilija meni käymään keittiössä ja palasi ilmoittamaan että se liha oli mennyt pilalle ja kokki heitti sen roskiin. Kysyin että tämä varmaan hyvitetään jotenkin johon vastattiin että voidaan tarjota kahvit! Myöhemmin tajusin että eihän meidän olisi sitä tarvinnut maksaa, automaattisesti sitä ei meille hyvitetty. Tarjoilijaa oli vaikea tavoittaa, varsinkin silloin kun olisimme halunneet saada laskun. Ne kahvitkin jäi sitten juomatta kun meni hermot tarpeeksi pitkän odottamisen jälkeen. Lasku haettiin kassalta. Muuten hyvää ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.12.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio - Route
(017) 1922 185
http://www.fransmanni.fi/kuopio.php