Okänd

Ravintola Ylämummo

Betyg 4 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ainakin pizzat hyviä ja sopivan kokoisia kahden jaettavaksi, eli rahalleen saa kyllä tarpeeksi vastinetta. Palvelu hyvää. Yleistunnelma urheilubaarin tyyliin sopiva ja siisti. Käyn jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 25.03.2014
Betyg: 0

Good Placebolta to watch games with friends. Good Price Ford food! Nice!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.12.2013
Betyg: 0

Hyvää koti-ruoka!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 13.09.2012
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2011
Betyg: 0

Menin Ylämummoon kaverini suosituksesta, joka kehui paikan pitsoja. No, kaiken kaikkiaan ravintolassa taisi tulla käytyä yhteensä kolme kertaa ennen sen hylkäämistä.

Mesta on lähinnä baari, jossa tarjoillaan ruokaa. Sinänsä ei mikään este tai ongelma, mutta sisätiloissa humalaisten ryminä haittaa välillä toimintaa. Kesällä oli käytössä terassi, joka oli ihan mukava. Vilkas liikenne tosin häiritsi kevyesti, mutta syödessä asia ei niin hirveästi haitannut.

Mitä tulee itse ruokaan, se on melkoista grillimättöä. Rasvaa on todella reippaasti ja kaloreita riittää. Jos tuollaista ruokaa haluaisi, Ylämummo olisi ihan hyvä paikka. Pitsatarjonta on melkoisen heikko ja mauton. Koko on kyllä todella suuri, mutta se ei kompensoi heikkoa makua ja laatua. Lopputulos on vetinen ja melkoista mössöä.

Ylämummossa käyminen loppui siihen, kun viimeisimmällä kerralla havaitsin pöydän alla siivoamattoman oksennuksen! Joku oli nähtävästi edellisenä iltana voinut "hieman" pahoin ja oksentanut kokonaisen pitsan lattialle. Eipä sitä sieltä kukaan ollut huomannut, ehkä joku sitten siivosin, kun kävin huomattamassa. Meni kuitenkin sen verran maku tähän paikkaan, että uudelleen en enää sinne mene. Oksennuksen keskellä ruoka maistuu hieman heikosti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.02.2010
Betyg: -1

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Aleksanterinkatu 26, 15140 Lahti - Route
0442025888
http://www.ylamummo.com/