Köket är öppet

Coyoacán

Betyg 2.3 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (17)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Paikka viihtyisä. Tarjoilija oli ruuhkasta vähän hermostuneen oloinen, mutta palvelu sujui erinomaisesti. Söimme monen ruokalajin menun ja annokset tulivat sopivin väliajoin. Ajoitus siis kunnossa. Ruoka oli huolellisesti valmistettu ja aseteltu. Oli ilo syödä.

Tilasin myös luomu-punaviiniä. Juon vain luomua, koska normaaleissa viineissä on suomalaisten asiantuntijoiden mukaan hormoonitoimintaa haittaavia hometorjunta-ainejäämiä.

Ruokalistalla ei mainittu luomua, mutta tarjoilijalla oli sitä kuitenkin myydä. Maksaessa pyysin saada nähdä pullon, koska jokin sisälläni nosti epäilyn. Eipä ollut luomua. Ensin tarjoilija yritti näyttää "carbon neutral" logoa. Sanoin, että tämä ei ole luomu-merkki. Hän ei heti tajunnut vaan näytti sitä muutaman kerran. Sitten hän sanoi Metro tukun myyneen viinin luomuna. Sähköpostivastauksen perusteella tukku pahoitteli tapahtunutta eikä myöntänyt tai kiistänyt virhettään. E voi olla varma missä huolimattomuusvirhe on tapahtunut. Ainakin on selvää, ettei tarjoilija tunnistanut luomu-merkkiä ja hän uskalsi myydä jotain luomuna, missä merkkiä ei ollut. Lievää huolimattomuutta sanoisin. Toisaalta tekevälle sattuu.

Tästäkin huolimatta suosittelen ravintolaa, vaikka tapaus vaikuttikin antamiini arvosanoihin. Suosittelen suhtautumaan tarjoilijan tietoihin pienellä varauksella. Itseni kohdalla ainakin se oli aiheen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 02.10.2017
Betyg: 0

Erittäin hyvää, tulinen oli sopivan tulista ja vielä tulisempaa olisi ollut tarjolla. Ei ketjuruokaa vaan säväys oikeaa meksikolaista keittiötä. Ruoka tuli nopeasti ja alkupalat tulivat teemaan sopivia. Palvelu todella hyvää ja kohteliasta, paikka tunnelmallinen. Erinomainen paikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 20.10.2016
Betyg: 0

Ystäväni oli käynyt pari v sitten täällä, ja ruoka oli ollut herkullista. Vanhempani ovat käyneeet parin kk sisällä ja sanoivat että ruoka mautonta. Odotukset olivat kiinnostuneet, tykkään meksikolaisesta: syvät ja monipuoliset maut, tuoreet raaka-aineet. Ruoka oli ihan uskomaton pettymys. Tilasin ystäväni kanss alkupalat kahdelle (19,4€) sekä kana tacot ja kana enciladat. Koko ruuassa maukkain osuus oli ranskankerma. Ruoka oli uskomattoman mautonta. Kana oli täysin maustamatonta kana tacoissa: ei edes suolaa. Kana taco annos koostui siis kolmesta naisen kämmenen kokoisesta tortillaleiväsrä, jotka olivat ok sinäns. Niiden välissä oli täysin maustamatonta kanaa. Tacojen päälle oli tuutattu vihreää hieman tulista kastiketta ja ranskankermaa. Annoksessa ei ollut mitään muuta. Tilaus oli tehty "keskivahvana". Oletan että vihreä kastike oli keskivahvaa, mutta mitään muuta makua siinä ei ollut kuin sopivan mieto chilin maku.

Alkuruokakokonaisuus ei ilahduttanut myöskään, siinä olevat quesadillat sisälsivät jotain mustaa mautonta mössöä, jonka oletimme olevan sitten mustapapua. Nämäkään eivät maistuneet yhtään miltään.

Kaikki ruuat olivat pettymyksiä ja yhtä lailla toistensa kopioita ja mauttomia. Olimme todella ihmeissämme, miksi tämmöistä ruokaa myydään ja miksi arvostelut ovat täällä niin positiivisia.

Ruoka oli erittäin kallista suhteessa maistuvuuteen ja myös aterian kokoon aivan ehdottomasti.

Syön paljon myös meksikolaisissa ravintoloissa, ja erityisesti lähi-idän maut viehättävät, joten kyse ei ole "tietämättömyydestä" tms. Ehkä oulussa ei ymmärretä maustamisen päälle? En pääse yli siitä, että kana tacoissa kana oli 100% maustamatonta.

Kokemus oli hirveä, kyllä syödyksi saatiin mutta taso oli kuin koiriemme ruuassa (toki koirilla ei chiliä).

Ravintolan sisustus muistutti lähinnä hostellin sisustusta, näytti ns opiskelijaystävälliseltä.

Harmittaa etten hoksannut ottaa kuvia ruuasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 09.07.2016
Betyg: -5

Brunssi

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 24.01.2016
Betyg: -2

Tätä ravintolaa oli odotettu kuin kuuta nousevaa, mutta ruoka oli pettymys. Itse tilasin tacos de suaderon, seuralainen otti tacos al pastorin. Molempiin pyydettiin tulisuusasteeksi keskivahva, mutta kastikkeissa ei ollut lämpöä nimeksikään, enneminkin ne olivat vetisiä. Itse söin annoksesta vain kolmasosan, niin paljon maku tökki. Harmitusta lisäsi vielä tiivisteestä tehty aquas frescas! Seuralainen kyllä söi omansa mukisematta.

Palvelu oli jäyhään suomalaiseen tapaan ystävällistä ja ruuat tulivat todella nopeasti. Olisin ehkä malttanut odottaa hiukan kauemmin, jos lopputulos olisi ollut miellyttävämpi. Suosittelen harkitsemaan kahdesti ravintolassa syömistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 04.10.2015
Betyg: -3

Tämä on käymisen arvoinen paikka niille, joille syöminen on muutakin kuin Saarioisten jauhelihapitsaa tai amarillojen ketjumuonaa. Hyviä autenttisia makuja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 29.09.2015
Betyg: 1

Ruoka ja palvelu erinomaista. Hienoa, että Ouluunkin rantautunut aito meksikolainen ravintola. Annoskoot ovat riittäviä; vatsa tulee täyteen, mutta ei ähkyä. Sopii hyvin myös perheille lasten ruokalistan vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.08.2015
Betyg: 4

Erinomaista kasvisruokaa minun lautasellani, puoliso söi meren antimia mikä sekin oli kuulemma erinomaista. Jälkkäriksi omatekoista raakasuklaasorbettia. Herkullista!

Tulisuutta pääruuassa sopivasti keskitulisessa, ei peitä muuta makumaailmaa.
Kauniit annokset, värikästä ja koristeena syötäviä kukkia!

Palvelu ystävällistä, asiakasta huomioivaa. Lisäksi ottavat ruuanvalmistuksessa kiitettävästi huomioon asiakkaan ruoka-allergiat; mielellään toteuttavat erikoisannoksen eikä sellaisella asenteella olla liikenteessä että "onpas hankalaa"..

Suosittelen! On erilainen, aito paikka. Todella meksikolainen. Tiedetty paikan olemassaolosta noin kuukauden päivät, ja käyty neljästi. Käymme jatkossakin.

Paikassa on myös lastenlista, siitä ei meillä kokemusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 32€ Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 1

Herkkusieni-burrito oli loistava.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.06.2015
Betyg: 1

Kyllä, maut sekä kana että possuburriitoissa todella hyvät. Pesee mennen tullen Amarillot sun muut ketjusyöttölät. Sisustuksen takia ravintola ei kyllä ole mikään nähtävyys. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Hinta kyllä vähän ravisutti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 15.05.2015
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Hallituskatu 27, 90100 Oulu - Route
08 3115066
http://www.coyoacan.fi

Options