Okänd

Otto.K

Betyg 2 / 5

Recensioner (10)

Lounaalla tarjottu texmex-buffet oli yksi huonoimpia lounaita, mitä olen koskaan Oulussa syönyt. Ja syön pääasiassa opiskelijaravintoloissa..

Tarjolla oli kaupan vehnälettuja, jotka eivät maistu miltään. Jauhelihaa, joka oli paistettu hyvin, mutta jossa ei ollut mitään mausteita, tuskin edes suolaa. Kanaa, joka näytt keitetyltä. Täysin maustamatonta sekin. Itsetehtyä salsaa, joka oli käytännössä soseutettuja tuoreita tomaatteja ja hieman persiljaa. Ei mitään makua siinäkään. Lisäksi salaatti, kurkku, tomaatti, paprika ja kermaviili.

En ole koskaan syönyt ravintolassa näin mautonta ruokaa ja tämän piti olla vieläpä texmexiä!

Lisäksi ruoat oli jatkuvasti loppu, koko lounastaukoni aikana sain vain puoli lusikallista jauhelihaa kaavittua laatikon pohjalta, joka oli täysin kylmää. Lisää ei tullut koko aikana. Kana (joka oli myös kylmää) ja tortillaletutkin loppuivat kesken.

Mielestäni on rikollista tarjota tälläistä lounasta ylipäätänsä, saati sitten 10,20 euron hintaan.

En voi suositella paikan lounastarjontaa kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.08.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka loistavaa, joskus tullut epäonnistuneita annoksia, mutta on todellakin harvinaista. Hoitavat kyllä uudet tilalle mukisematta.

Palvelu ei ole perinteistä nuoleskelua, vaan reipasta pubimaista charmia tekijöillä.

Ripsottavat pistorasia häiritsee, mutta muuten viihtyisä paikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 34€ Tillagt: 17.01.2015
Betyg: 0

Asiakaspalvelu jätti ikävän kaiun.

Palautimme herkullisen näköiset hampurilaisannokset, koska olivat kertakaikkiaan liian suolaiset. Baarimikko menetteli niin, että tarjosi siiderit ja ehdotti syömään jo saamamme suolaiset ateriat, jotteivät ne menisi hukkaan! Hämillämme otimme annokset takaisin pöytään, mutta emme koskaan syöneet niitä. Lopulta myös kokki tuli kysymään mikä annoksissa on vikana. Kun kerroimme suolaisuudesta saimme taas ihmettelyä ja kieltämistä osaksemme.

Kokki kertoi, että hampurilaispihviin ei laiteta suolaa ollenkaan ja että on itse ne tehnyt. Lopputulema oli kuitenkin se, että saimme osan rahoista takaisin ja selityksenä harjoittelija oli laittanut vahingossa liikaa soijakastiketta pihviin.

Loppu hyvin, mutta asiakaspalvelun olisi voinut hoitaa kunnialla jo heti ensikättelyssä, eikä saada asiakasta tuntemaan itseään tyhmäksi/syylliseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 07.12.2014
Betyg: 0

Arvosteluiden mukaan hyvät hampparit, no ei todellakaan ihmeelliset hintaansa nähden. Amarillossa helposti paremmat. Wingsit tusina kamaa etikkalitkussa uitettuna. Tuli kokeiltua kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 30.09.2014
Betyg: 0

Mies tarjoilijan palvelu ja tunnelma oli jäätävää ja tylyä. Tulin lounaalle ja ainut mitä tarjoilija sanoi minulle oli "buffetti?" Maksoin kortilla ja pyysin kuittia tympeä tarjoilija murahteli että nyt pitää etsiä maksupäätteestä. Eipä etsinyt ja en minä sitä edes olisi halunnut vaan ihan oikean kassasta eritellyn kuitin. En saanut sitten mitään tositetta! Myi sitten ohi kassan.

Ruoka oli ihan jees vaikkakin luonasaikaa oli enää tunti jäljellä buffetussa oli hyvin ruokaa. Jauhelihapihvit olivat hyviä ja salaattivaihtoehtoja mainiosti
Kahvi oli kamalaa. Ilmeisesti unohtunut keittimeen palamaan ja ollut hiljainen luonaspäivä eikä kermaa ollut tarjolla kahviin laitettavaksi..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.06.2014
Betyg: 0

Burgeria lounaaksi, joka oli positiivinen yllätys. Toki kehitettävää on vielä, jotta esim. K5 tasolle yltää. Nimittäin sämpylä oli melko kuivakka ja pihvi oli palanut karrelle.

Salaattipöytä oli sopivan kattava. Leipä oli samaa settiä burgerin sämpylän kanssa. Ruokajuomaksi vettä, mehua tai maitoa.

Jälkkäristä pelkkää plussaa!

Burgerilounas 9,5e, joka ei ole paha, mutta pienet ranut sais olla lisukkeena!

Täytyy käydä toistekin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.04.2014
Betyg: 0

Loistava palvelu tälläiselle ruokarajoitteisellekin! Burgeri aivan mahtava!! Ja ribsit voi että. Erityinen hatunnosto valkosipulimajoneesista, aivan mahtavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 24.03.2014
Betyg: 0

Tulee hyvänä kakkosena, jollei ykkösenä Kauppuri 5:n mätöille. Ja plussa mini superburgerista jonka pienimahanen nainenki jaksaa syyä <3 Palvelu on kotoisaa, ja jos asusin vielä Oulussa, muuttaisin varmaan tänne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.10.2013
Betyg: 0

Never. ..do not plan ever again

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 06.06.2013
Betyg: 0

Palvelu mukavaa ja leppoisaa. Otto.K:n hamppari tulee mielestäni hyvänä toisena Kauppuri 5:n jälkeen, eli todella hyvä vaihtoehto jos K5 on täysi. Ranskikset mielestäni paremmat entä K5:ssä. Mukavan kuvan henkilökunnasta lopuksi antoi kokki, kun kehuin hyvästä ruuasta, tokaisi hän: "kävi taas tuuri" ja jatkoi matkaa..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 11.09.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Hallituskatu 13-17, 90100 Oulu - Route
040 685 0700
http://www.ottok.fi