Okänd

Phuket Thai Take Away

Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (19)

ruoka maukasta

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 01.05.2017 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Lounasbuffetissa oli perjantaina paljon porukkaa, mutta mahduimme juuri syömään. Buffetissa oli melko hyvin valikoimaa ja ruoka oli todella hyvää. Useissa etnisissä paikoissa etenkään buffetruokaa ei mausteta kunnolla mutta täällä makua ja esim. poltetta riitti. Eri ruokalajit maistuivat erilaisilta, mikä ei ole aivan itsestäänselvyys. Paikka on pieni, mutta miljöö on jossain vaiheessa uusittu ihan hyvän näköiseksi verrattuna siihen, mitä se joskus oli. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 16.05.2016
Betyg: 0

Thai ruuaksi hyvää. Tunnelmaltaankin keskivertoa parempi. Hintatasoltaan OK.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.03.2016
Betyg: -1

Excellent, authentic thai food

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.12.2015
Betyg: 0

Sunnuntaina elokuvan jälkeen käytiin nauttimassa kookoskanaa. Ajateltiin, että surkea leffa olisi saanut maksaa kympin (14€) ja phuketin ruoka 13€ (n. 10€ ala-carte). Kyllä maittavasta ruuasta maksaa enemmän kuin huonosta leffasta. Palvelu ystävällistä. Mennään jatkossakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.10.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 08.08.2015
Betyg: -1

Söin lounaslistalta rapean kana-aterian ja olin yllättynyt miten hyvä se oli. En odottanut paljon, mutta kana oli pehmeää ja mureaa ja ihanan rapeaa ja kivalla kastikkeella. Mitään gourmet-ruokaa tämä ei ollut, mutta kivaa aasialaista "kotiruokaa" oikein hyvään hintaan. Palvelu oli myös oikein positiivista ja mukavaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.05.2015
Betyg: 0

Yksinkertaisesti parasta lounasta Oulussa. Piste.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.04.2015
Betyg: -1

Epäselvästä ruokalistasta huolimatta uskaltauduimme kokeilemaan ravintolaa ensi kertaa. Ostimme kotipakettiin päivän suositusruokaa Pad see eew Kanaa leveillä riisinuudeleilla. Rasia tuoksui hämäävästi lihapullille, mutta kotona ruoka maistui kuitenkin perus-aasialaiselle kananuudelille. Mukava hieman pähkinäinen maku. Tulisuutta saattoi säädellä itse, koska chilimössö oli laitettu kasaan yhteen nurkkaan. Vihanneksia olisi saanut olla enemmän.
Täytyypä kokeilla paikkaa joskus uudestaan! Kunpa vain saisi paremmin selvää siitä ruokalistasta. Thai-nimet kun eivät meille kerro mitään...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 17.04.2015
Betyg: 0

Massaman curry kasvisversiona, takeawayna

"Lähes syömäkelvottoman" voisi muuttaa syömäkelvottomaksi, en muista koska olisin viimeksi jättänyt ravintola-annoksen syömisen kesken, tämä oli yksiselitteisesti PAHAA.

Massaman curryssa oli lähes kaikki pielessä. Ja joo, näissä on aina alueellisia variaatioita, mutta on perusmakuja jotka vaan pitää löytyä, joita tässä ei ollut: ei perunoita. Ei makeutta. Ei raikkautta. Ei suolaa (!!!). Ymmärrän jos kasvisannoksista on jätetty kalakastike pois, mutta pitäisihän tuo korvata esim. fermentoidulla paputahnalla tai hätätapauksessa vaikka soijalla...

Ja sitten tuo tulisuus. Ainoa maku annoksessa oli dominoiva, kitkerä chilijauhe. Ja sitä oli ilmeisen paljon (pyydetty keskitulisena). Pari nokaretta tuorechiliä näytti olevan mukana, mutta eivät ne tässä maistuneet, sen verran päällekäyvä oli tuo tunkkainen jauhe. Tulisuudessa tulisuuden vuoksi ei ole mitään järkeä jos se tärkein eli chilin maku jää puuttumaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 31.12.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Kauppurienkatu 4, 90100 Oulu - Route
http://www.facebook.com/PhuketThaiTakeAway