Opens at 10:30

Ravintola Nohadra

pizza/kebab
Betyg 4.3 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oulun parhaat kebabit (tosin yleisvaikutelma joskus vähän vetinen) ja yksi Oulun suosikkiravintoloistani, etenkin hintataso huomioiden. Pizzat ovat parantuneet viime aikoina mielestäni selkeästi; Americana on tällä hetkellä suosikkipizzani kaikista Oulun vaihtoehdoista. Salaatti on aina tuoretta ja kastike todella hyvää. Palvelu on mutkatonta, nopeaa ja ystävällistä. Nohadraan voit mennä arkikamppeissa tai vähän paremmissakin vaatteissa, aina tunnut sopivan ravintolamiljööseen. Ravintola on vuosien myötä uudistunut sopivasti, mutta ei liikaa (ruoka on ollut aina mainiota).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.10.2014
Betyg: 0

Mukava paikka, viihtyisä sisustus ja miellyttävä palvelu. Annosten hinnat kohtuullisia. Miinusta kuitenkin syömästäni kebabista sen verran, että annos oli liian vetinen kenties kastikkeesta tai salaatista johtuen. Kanatortilla todella perus, samanlainen, minkä voisi helposti kotona tehdä itsekin. Pastat ok. Pientä uudistumista myös kaipaisin. Kaikesta huolimatta Tuiran paras ruokapaikka ja plussaa edullisesta hintatasosta :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.09.2014
Betyg: 0

Hieman peruskebab-paikkaa parempi paikka. Kebab- liha peruslaatua, mutta salaattipöytä hyvä ja paikka omasta mielestäni keskitasoa viihtyisämpi. Oma suosikki kun haluan kebabia

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 13.05.2013
Betyg: 0

Mukava henkilökunta ja erittäin hyvää kebabia

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.08.2012
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 05.09.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Merikoskenkatu 10, 90500 Oulu - Route