Opens at 11:00

Pannukakkutalo Oulu

Betyg 3.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (36)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pannukakut ovat isohkoja, joten tuskin jaksaa syödä enempää kuin yhden. Pannukakut ovat kuitenkin aika kalliita ollakseen, noh, pannukakkuja. Suolainen poro-pannukakku oli hyvä, mutta turhan suolainen ja makuun kyllästyi nopeasti. Makeat pannukakut ovat ehkä parempia kuin suolaiset. Kesäisin kovat jonot ja voi joutua odottamaan pitkäänkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 20.05.2015
Betyg: -1

9 miltei 10 euroa suolaisesta pannarista, joka on kuin kuiva ja pieni pizza. Ei kiitos. Makeita pannukakkuja en ole maistanut (enkä tule maistamaan), joten niistä en voi mitään kirjoittaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 29.03.2015 View previous reviews (2)
Betyg: -1

Mukava kokemus. Valkosuklaa-vadelma-pannukakku oli oikein maistuvaa ja koko oli melkoinen yllätys. Pannukakku oli siis yllättävän suuri. Palvelu pelasi, vaikka satuimmekin paikalle ruuhkaisaan aikaan. Paikalla oli paljon lapsiperheitä, mikä omasta näkökulmasta vähän haittaa tunnelmaa. Yläkerrassa sai kuitenkin syödä rauhassa kun häiritsevämmät asiakkaat olivat poistumassa. Kesällä plussaa isosta terassista joka kasvattaa asiakaspaikkojen määrää huimasti. Ilmainen kahvi opiskelijakortilla oli kiva yllätys. :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 17.06.2014
Betyg: 0

Todella herkullisia ja monipuolisia pannukakkuja. Syötiin kahdestaan 1 suolainen ja 1 makea pannukakku. Kokonaista makeaa ei kyllä itsekseen pysty mitenkään syömään, se on niiiin äkkimakeaa ja niiin hyvää! Plussaa myös siitä, että opiskelijakorttia näyttämällä saa kahvin ilmaiseksi.

Suosittelen muuten käyttämään ulkomaalaisia vieraita täällä - viihtyvät varmasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.05.2014
Betyg: 0

Ehdottomasti yksi Oulun kantapaikoistamme kesäaikaan. Käymme joka kesä useammankerran syömässä. Sopii ihmisille, jotka pitävät herkusta ja suolaisista herkuista. Joka kerta tullut ähkyksi. Pannarit ihan hurjia energiapakkauksia. En suosittelisi kuitenkaan oikeaksi ruuaksi vaan ennemminkin välipalaksi tai yhdeksi ateriaksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 07.12.2013
Betyg: 0

Pannukakkutalo vastaa odotuksiin joka kerta. Ympäristö on ihana ja annokset valtavia sekä herkullisia. Ainoa miinus suosittelussa on se, että tilaa on vähän ja pöytää joutuu aina odottamaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.10.2013
Betyg: 0

Olin tänään aamupäivällä lapsenlapseni kanssa pillimehulla, kahvilla ja pannukakukalla, lapselle tuli pissahätä ja lähdimme pissalle, sillä välin puolet pannukakusta ja kahvit oli kerätty jo pois, kyllä harmitti. Lapsenlapseni kyseli, että mummu missä meidän pannari on? Siinähän sitten kerro. Olisi kyllä maistunut kokonaankin. Tarjoilijat kyllä tulivat ko asian tietämään, muttei mitään uuttakaan ehdotettu, pahoittelu ei oikein lapsen kohdalla toiminut.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 03.08.2013
Betyg: 0

Erinomaiset pannarit ja paljon valikoimaa. Söimme pikkunälkään pienet pannarit - toinen mustikka-valkosuklaa ja toinen vadelma-valkosuklaa -täytteillä kahvien kera. Todella herkullisia! Palvelu toimi nopeasti ja myyjä selitti selkeästi ja kiireettömästi valikoimasta ja homman toiminnasta. Erinomainen ja aurinkoinen sijainti torin kupeessa varsinkin kesämatkalaisille. Kiva terassi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 31.07.2013
Betyg: 0

Makeat pannarit isoja. Jopa niin runsaasti syötävää että pannarin loppupuolella alkaa äklöttämään, oli siiten tilannut makeaa tai suolaista. Muuten kyllä hyvän makuista ja hauskoja makuyhdistelmiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.07.2013
Betyg: 0

Hirveä jälkimaku. Kuvailisin makua happamaksi, palaneeksi, suolaiseksi ja kitkeräksi. Ihan kuin pannukakkuun olisi lisätty jotain kemikaalia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 04.04.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Aittatori 9, 90100 Oulu - Route
08-377262
http://pannukakkutalo.fi/