Senaste recensioner: Rauma

aleksisi
200 Recensionen

Sunnuntaicurry.

Joo, torin laidalla ikiaikaisessa puutalossa, Unelias sunnuntai-iltapäivä. Isot ikkunat ja valoisa sali. Oikeastaan aika poikkeuksellinen miljöö Nepalialaisravintolaksi.

Palvelu oli sitä mitä näissä aina oikeastaan on, eli huomaavaista ja tehokasta.

Kanacurry tuodaan nopeasti. Naan leipä on laaja. Annos muuten aika standardikokoa tämän genren ravintolaksi. Maku ihan jees, joskaan ei kaikista tiukin curry mitä on kohdalle osunut.

Kokemuksena kuitenkin ihan kelvollinen. Plussana sanotaan että kerrankin oli muutakin "paikallista" olutta tarjolla kuin tikka goldia . Miinuksena ehkä sitävastoin voidaan sanoa se. että aurinkoisena päivänä ison ikkunan pöydässä voi käydä vähän hiostamaan..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 07.05.2017
Betyg: 0
aleksisi
200 Recensionen

Bunkkeri.

Jännä paikka, kuin jonnekin linnoitteeseen kävelisi sisään. Noh, kuulemma ruoka on kuitenkin mainiota..

Kokeillaan valkosipulipihviä. Alkusalaatti toimitetaan hetimiten, ja sen jälkeen pääruokakin tulee nopsaan, onhan arkipäivä ja kellokaan ei vielä viittä.

Mitähän tästä nyt sanoisi, aika perustason meininkiä. Ihan ok, ei varsinaisesti pahaa sanottavaa, mutta annos kuitenkin aika tylsä, joten loppuviimein tulee mieleen huoltoaseman pihviannos.

Tarjoilija on kaikin puolin mainio ja tehokas, tuoli (tai oikeammin penkki) sen sijaan heiluu ja natisee.

Erikoisuutena mainittakoon, että ruokaillessa pystyi kuuntelemaan kun henkilökunta suoritti puhelimessa työhaastatteluja, ilmeisestikin kesätyön etsijöille..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 07.05.2017
Betyg: 0