Senaste recensioner: Helsinki

1 Recension

Bellisimo, delicious food and happy stuff.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.11.2019
Betyg: 0
46 Recensionen

Mainio sushipaikka. Ravintola sijaitsee ravintolakeskittymässä, joten arkilounasaikaan lienee hälyä ja jopa ruuhkaa. Itse kävin veljeni kanssa lauantaina, jolloin ruuhkaa ei esiintynyt ja saatiin olla aika rauhassa. Tilat ovat siistit ja suhteellisen tilavat (jälleen, kun ei ollut paljoa muita asiakkaita), henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista.

Ruoka oli hyvää, erityisesti sushit. Lämpimiä ruokia oli aika pieni valikoima (frittikana, kevätkääryle, sianviipale yms.), pääasiassa varsin maukkaita (sika hieman jäähtynyttä/olisi kaivannut paremman kastikkeen). Sushit olivat herkullisia (mustekalanigiri oli parasta maistamaani) ja valikoima oli varsin laaja (kuvassa ehkä n. puolet sushipöydästä).

Suosittelen kokeilemaan! Paikkana siitäkin hyvä, että kun ympärillä on paljon muitakin ravintoloita (mm. suomalaistyyppisiä ruokia tarjoava lounasravintola, Tamarin ja pari muuta) voi tarvittaessa valkata toisenlaisen paikan jos sushi ei maistukaan (tai on liikaa porukkaa).

Käyty Syö Helsinki -viikoilla, normaalihinta muutaman euron enemmän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.11.2019
Betyg: 0
46 Recensionen

Toimiva hampurilaispaikka. Tilat ovat siisti, hieman ahtaanpuoleiset jos olisi tosi paljon porukkaa samaanaikaan, henkilökunta ystävällistä.

Hampurilaisateria (tuplapekonihampurilainen bataattiranskalaisin) oli hyvä. Hyvä pihvi, joka olisi tosin saanut olla aavistuksen enemmän medium (mehukas kuitenkin), lisukkeet kohdillaan. Bataattiranskalaiset olivat varsin herkullisia, tosin majoneesi olisi saanut olla hieman tukusampaa. Kokonaisuutena ei järin iso annos, mutta kyllä nälkä lähti.

Käyty Syö Helsinki -viikoilla, normaalihinta muistaakseni n. 16 €. Normaalihintaan ehkä hieman tyyris.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 10.11.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Todella hyvä hinta-laatu suhde! Erinomainen lämmin ruoka myös monipuolinen. Sushi puolta voisi parantaa. Sen lastu riippuu hieman päivästä. Ihan kantispaikka lounastaa. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 07.11.2019
Betyg: 0
2 Recensionen

Olen antanut Aschanille 2 mahdollisuutta. Siitä on seurannut kaksi ylihinnoiteltua pettymystä. Salaatti oli halpa versio muiden ravintoloiden samanhintaisista salaateista. Riistakeitto oli epätasaisen lämmintä ja suuruste kokkareista. Oikein kuvotti jälkikäteen. Silti hinnat korkeat. En mene enää koskaan. En suosittele!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 07.11.2019
Betyg: 0
16 Recensionen

Villettan palvelu oli aikaisempina vuosina persoonallisen ronskia, mutta on muuttunut ajan myötä ylimielisen tylyksi. Omat kokemukset ovat hyvin samanlaisia kuin muidenkin ravintolaa viimeksi arvioineiden asiakkaiden.

Viimeisin vierailu katkaisi kamelin selän; kun hetken aikaa arvoimme juomien kanssa ja tilasimme lopulta osan juomista vähän myöhemmin kuin muun tilauksen, tarjoilija kivahti ynseästi ja moitti meitä asiasta! Kiva fiilis latistui kummasti. Vaikka ruoka onkin ihan ok, ei tökerön kohtelun vuoksi enää tee mieli palata Villettaan. Sääli, sillä paikka oli ennen yksi perheemme suosikkipaikoista Töölössä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 07.11.2019
Betyg: 0
1 Recension

Ruoka seisonut pöydässä pitkään. Tunkkaista. Kasvisvaihtoehdot ala-arvoisia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 03.11.2019
Betyg: 0
1 Recension

Menu, 5 ruokalajin menu. Olkoon fine dining mutta naurettavan pienet annoskoot. Syökää ennen kun tulette tai snagarin kautta kotiin. Hieno miljöö ja hyvä palvelu. Vähän enemmän skarppausta nin olisi loistava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.11.2019
Betyg: 0
9 Recensionen

En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.10.2019
Betyg: 0
1 Recension

Olen käynyt tässä ravintolassa noin vuoden päivät ja kokemusta on kertynyt lähinnä kotiin viedyistä annoksista ja myös paikan päällä syödyistä. Poikkeuksetta tilaamani annokset ovat olleet hyviä tai erittäin hyviä ja annosten koot ovat runsaita. Palvelu on aina pelannut moitteettomasti ja myös nopeasti. Paikassa käy runsaasti aasialaisia matkaseurueita, jotka osaavat arvostaa hyvää aasialaista ruokaa ja toki tuskin he kävisivät jos ruoka olisi huonoa. Suosittelen paikkaa lämpimästi jos tykkää hyvästä aasialaisesta ruoasta ja mutkattomasta ravintolakokemuksesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.10.2019
Betyg: 0