Senaste recensioner: Helsinki

9 Recensionen

Olen tilannut täältä kahdesti Fattah -annoksen mukaan: kana shawarma ja lammas kofta. Annokset tulevat riisin, leipäpalojen ja päällä olevan kastikkeen kanssa. Lisäksi mukana 4 pientä kippoa joissa on tzatzikia, hummusta, baba ganoushia ja pieni salaatti. Molemmat annokset olivat todella maukkaita ja tulen käymään jatkossakin. Erityispisteet lammas koftalle. Hienoa, että tällä alueella saa vihodin laadukasta katurokaa, ja edullisesti!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 31.03.2020
Betyg: 0
2 Recensionen

Noudimme tänään take away 3 ruokalajin menut. Aivan erinomaiset olivat kaikki kolme eri menuta. Palvelu oli mukavaa ja hinta-laatu -suhde erinomainen! Suosittelen lämpimästi tätä ravintolaa nyt Korona ajan take away gourmet aterioiksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.03.2020
Betyg: 0
1 Recension

Hands down the best chinese restaurant I’ve ever been to. Rice has perfect form and so does the beef sauce and the flavours are so well balanced! Even the deep fried chicken was super good. This is my ”go to” dish wherever I go and this was one of the best experiences. Also the portions were super big! Pleasantly surprised, would definitely recommend

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.03.2020
Betyg: 0
1 Recension

Hyvää ruokaa
Erinomainen asiakaspalvelu
Erittäin siisti ravintola
Lyhyt odotusaika

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.03.2020
Betyg: 0
1 Recension

Hyvällä sijainilla moderni sekä viihtyisä pizzeria! Mahtava henkilökunta! Kiitos ❤ Teiltä saa kyllä aina herkullista pizzaa ja ihanaa palvelua! lankku pizza on iso, kevyt ja todella maukas!
Ehdottomasti paras Kotipizza, jossa olen syönyt.!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.03.2020
Betyg: 0
1 Recension

Vaikka ruualla on hintaa niin annoskoko oli iso enkä edes osaa selittää miten hyvää ruoka oli. Suosittelen kaikille tätä ravintolaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.03.2020
Betyg: 0
45 Recensionen

Tosi hyvää ruokaa! Alkupalat maistuvat ja runsaat ja kana kunnolla valmistettu. Mausteet kohdallaan - kanasta erityismaininnan: oli kypsää ja mehukasta rapealla kuorella. Tulen toistekin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 18.03.2020
Betyg: 0
1 Recension

Aivan loistava henkilökunta, sijainti ja hinta-/laatusuhde.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 10.03.2020
Betyg: 0
1 Recension

Paistettu punaisessa currissa on kyllä aivan taivaallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.03.2020
Betyg: 0
12 Recensionen

Olin kolmenkymmenen hengen ryhmän kanssa nauttimassa yhteistä lounasta viikolla 10 tyhmälle varatussa pöydässä lähes tyhjässä ravintolassa. Alkusalaattipöytä oli ilahduttavan raikas, mutta tullessani pöytään tarjoilija toi kysymättä lämpimän ruoan eteeni jäähtymään.
Paistettu turska oli luokattoman huonoa. En tiedä, miten turskasta oli onnistuttu saamaan sitkeää, mutta veikkaan, että se oli odotellut syöjäänsä ainakin puoli tuntia lämpölampun alla.
Kysyin myöhemmin, miksi eläkeläisryhmän kanssa meneteltiin niin tylysti, vaikka henkilökunnan aikaa olisi vienyt vähemmän se, että he olisivat odottaneet alkusalaattilautasten tyhjenemistä, hakeneet lautasen ja samalla kysyneet, minä pääruoan asiakas oli tilannut. Vastaus olikin sitten silkkaa v......a:
"Meidän kylässämme lounaalla yleisen käytännön mukaisesti pääruuat tuodaan patavahdeilta pöytään sitä mukaan kun ne valmistuvat. Näin saamme lämpimät ruuat passattua pöytään nopeasti ja lounastajat pääsevät lähtemään lounastuntinsa puitteissa kylästämme takaisin hommiinsa."
Ainakin ryhmämme aikana muut lounastajat olivat kaikonneet hommiinsa - tai pysyneet siellä.
Ainoa kiitoksen arvoinen asia oli, että kallostani ei tehty juoma-astiaa viikinkitapaan. Tiestittekö muuten, että skål tarkoittaa kalloa?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 07.03.2020
Betyg: 0