Senaste recensioner: Seinäjoki

JJossu
2 Recensionen

Palvelu on aina ollut oikein hyvää, vaikka tarjoilijoilla on välillä melkoinen kiire. Hampurilaiset ovat aina hyvin maustettuja ja koottuja, ja ranskalaisia on annoksessa reilusti. Myös mukana tuleva Panchon remu-dippi on todella hyvää. Paikan päällä on siistiä ja viihtyisiä looseja, mukaan tilatessa annokset pakataan hyvin. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2018
Betyg: 0
Ruokajussi
304 Recensionen

Erittäin perus hampurilaispaikka. Annokset ovat hyvin tavallisia, paitsi että ne ovat aika isoja. Paikan plussana mainittakoon että se oli erittäin siisti, melko hiljainen ja parkkitilaa oli hyvin. Ja ruoan maku, ei moittimista. Kun olet nähnyt yhden olet nähnyt ne kaikki...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 05.01.2018
Betyg: 0
Kujaja
3 Recensionen

Väärä pizza tullut 3/4. Maku loistava!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.12.2017
Betyg: 0
Kujaja
3 Recensionen

Erinomainen ja huomioi erityisruokavaliot

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.12.2017
Betyg: 0
Kujaja
3 Recensionen

Aivan huippu kokemus. Ruoka enemmän kuin herkullista, ja palvelu ensiluokkaista

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.12.2017
Betyg: 0
KirsikkaLuminen
1 Recension

Pizzat olivat Seinäjoen parhaimmistoa! Myös rullakebab oli hyvää, ja iso kuin mikä. Sisustus oli todella hieno ja palvelu hyvää. Kunpa vielä saisi kotiinkuljetuksen! :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 16.12.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
304 Recensionen

Upouusi sisustus herättää huomion. Kaikki on viimeisen päälle hienoa. Ruokakin on "ihan hyvää", siis ei valittamista mutta ei mitään ihailun huokauksiakaan. Aika perusvalikoima pitsoja kebabia ja semmoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.11.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
304 Recensionen

Pizzabuffet ja joka päivä jotain spesiaalia lisäksi tyyliin Tex Mex. Ei huono, jos tykkää olla tällaisessa hieman meluisassa sporttisessa ympäristössä. Tosin sellainen tuli mieleen että tämän kaiken ja vähän enemmän saa samalla rahalla eräistä muistakin paikoista... joten vaikea keksiä miksi tänne enää tulisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.11.2017
Betyg: 0
AnotherDay
12 Recensionen

Voit lähteä Pohjanmaalta, mutta Pohjanmaa ei lähde sinusta. .. Juurella on ehdottomasti lempiravintolani Pohjanmaalla! Pieteetillä tehtyä ruokaa, oivaltavia viinivalintoja ja lämmin tunnelma. Henkilökunta osaa asiansa ja saa sinut tuntemaan itsesi todella tervetulleeksi. Olen vieraillut täälä niin ystävien kanssa kuin perheuhlia viettäen ja iltan on aina onnistunut. Ravintola voisi sijaita missä kaupungissa tahansa juuri laadukkaan ruokatuotteen, palvelun ja miljöönkin puolesta. Olen iloinen että Juurella sijaitsee juuri Seinäjoella! Vahava suasitus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0
VeetiHakkinen
1 Recension

Olin eksynyt metsään 3 päiväksi kunnes vihdoin pääsin ulos sieltä minut löysi yksi mahtava mies nimeltä Erdal Bas joka antoi minulle paras kebab ja hyvää makaroonisalaattia joku on maailman parasta ehdottomasti. en ole syönyt missään muualla tämän jälkeen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.10.2017
Betyg: 0