Senaste recensioner: Seinäjoki

Ruokajussi
297 Recensionen

Lounaalla valittavana salaattipöytä ja keitto tai lämmin annos. Olin etukäteen ajatellut ottavani lämpimän annoksen, mutta kun näin salaattipöydän, tulin toisiin ajatuksiin. Todella hyvä salaattipöytä jolla pärjäisi helposti yksinäänkin, mutta kun päälle otti vielä ihan ok hyvän kermaisen kanakeiton, niin ähkyhän siinä meinasi tulla.. Palvelu suomalaisen eleetöntä, mutta toimivaa. Ihan varmasti menen uudestaankin lounaalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.10.2017
Betyg: 0
Kaiza
1 Recension

Todella kaunis paikka. Tilat ovat tunnelmalliset ja antavat perinteisen talon tunnelman. Talo onkin vanha, mutta hyväkuntoinen. Tarjottavat olivat hyviä. Emäntä on erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Suosittelen heille, jotka haluavat paikan perhejuhliin tai miksei myös kokouksiin ja tapahtumiin.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 02.10.2017
Betyg: 0
muhonen
5 Recensionen

Upea miljöö, konstailematonta hyvää ruokaa, kauniisti esillä. Erittäin ystävällinen ja osaava palvelu, varsinkin viinien suhteen. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
297 Recensionen

Erinomainen lounas. Savuporokeitto maistui itse tehdyltä, uunilohi oli kiinteää ja oikein hyvä makuista (barbeque pinnalla ehkä hieman liian hallitseva) ja naudanrinta pippurikastikkeella mureaa ja maistuvaa. Salaatit niukahkot mutta todella hyvän makuiset. Jälkkäri porkkanakakku kinuskikastikkeella erittäin hyvä. Yllätyin positiivisesti kun lounas olikin buffet-tyyppinen. Varmaan Seinäjoen kallein lounas, mutta oli hintansa väärti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 18€ Tillagt: 22.06.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
297 Recensionen

Ei pärjää muille "syö ja juo niin paljon kuin haluat" -ratkaisuille. Pitsat ihan ok, vähän jauhoisia, mutta muu ruoka aika heikkoa ainakin valikoimaltaan. Muusia, lohkoperunaa ja pekoninakkeja. Kyllä mahansa saa täyteen, mutta jos on varaa valita, tiedän mitä teen ensi kerralla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 20.06.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
297 Recensionen

Uusi tila, uusi konsepti. Juku sushi Bar on muuttunut Ravintola Jukuksi. Tarjolla on buffet-tyyliin susheja ja nyt myös kiinalais-tyyppisiä nuudeli - kana - nauta - liemi - riisi valmisteita. Ravintola on valoisa ja tyylikäs ja ruoka on ihan jees, ei mitään makujen ilotulitusta mutta kuitenkin minun mielestäni hyvää. Parasta on että saa kokeilla erilaisia susheja niin ettei lompakko liikaa kärsi. Ennustan että ravintolasta tulee suosittu. Toivon, että Japani-teemaa kehitetään, eikä kiinalainen saa liikaa jalansijaa, kiinalaisia Seinäjoella on enemmän kuin tarpeeksi muutenkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 06.06.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
297 Recensionen

Toinen käynti Raviradalla sekä Yrittäjäntie 12 toimipisteellä; Näillä kerroilla palvelu oli molemmissa paikoissa ihan asiallista, ruokalistat hyvät ja maku kohdillaan. Ruokalistalla on monenlaista vaihtoehtoa monella eri hinnalla, ja lisäksi erikseen tilattavat tuotteet. Yrittäjäntien ravintola on vähän turhan ruokalamainen, mutta raviradalle menen kyllä vielä kolmannenkin kerran!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.05.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
297 Recensionen

Poliisilaitoksen työmaaruokala. Ainakin käytännössä. Melko vähän asiakaspaikkoja. Normaali linjasto, leivät ja juomat eri pöydällä. Surkea leipävalikoina. Jälkiruoka eri maksusta. Vain yksi leike, ylimääräisistä lisämaksu. Ranskalaiset olivat surkeimmat pitkään pitkään aikaan, palaneita suolattomia koppuroita joita olisi pitänyt syödä kai lusikalla... Salaattipöytä ihan ok. Tekisi mieleni antaa paikalle uusi mahdollisuus.. mutta enpä taida jaksaa tänne asti lähteä sen takia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.05.2017
Betyg: 0
Lakeudenmies
11 Recensionen

Uusi suosikkini Seinäjoella. Lounassalaatti on erinomainen ja keitot maittavia. Tarjoilijat ystävällisiä. Tunnelma on erittäin miellyttävän rauhallinen. Miinusta? Keittokinkku tai raejuusto päivät salaattipöydässä eivät ilahduta, lounashintaan odotetaan jotain premiumia!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.05.2017
Betyg: 0
Lakeudenmies
11 Recensionen

Suomen PARAS alle kympin lounas. Ruoka on hyvää ja tunnelma rock. Lounasvalikoima on laaja. Ala carte toimii, pakko arvostella edellisiä arvioijia siitä etteivät tajua lisukepolitiikkaa. Minäkin sen ymmärrän vaikka olen maalta! Asiakaspalvelussa on kehittämistä ja myös tiloissa alkaa ikä näkymään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.05.2017
Betyg: 0