Senaste recensioner: Seinäjoki

Kujaja
2 Recensionen

Erinomainen ja huomioi erityisruokavaliot

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.12.2017
Betyg: 0
Kujaja
2 Recensionen

Aivan huippu kokemus. Ruoka enemmän kuin herkullista, ja palvelu ensiluokkaista

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.12.2017
Betyg: 0
KirsikkaLuminen
1 Recension

Pizzat olivat Seinäjoen parhaimmistoa! Myös rullakebab oli hyvää, ja iso kuin mikä. Sisustus oli todella hieno ja palvelu hyvää. Kunpa vielä saisi kotiinkuljetuksen! :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 16.12.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
301 Recensionen

Upouusi sisustus herättää huomion. Kaikki on viimeisen päälle hienoa. Ruokakin on "ihan hyvää", siis ei valittamista mutta ei mitään ihailun huokauksiakaan. Aika perusvalikoima pitsoja kebabia ja semmoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.11.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
301 Recensionen

Pizzabuffet ja joka päivä jotain spesiaalia lisäksi tyyliin Tex Mex. Ei huono, jos tykkää olla tällaisessa hieman meluisassa sporttisessa ympäristössä. Tosin sellainen tuli mieleen että tämän kaiken ja vähän enemmän saa samalla rahalla eräistä muistakin paikoista... joten vaikea keksiä miksi tänne enää tulisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.11.2017
Betyg: 0
AnotherDay
12 Recensionen

Voit lähteä Pohjanmaalta, mutta Pohjanmaa ei lähde sinusta. .. Juurella on ehdottomasti lempiravintolani Pohjanmaalla! Pieteetillä tehtyä ruokaa, oivaltavia viinivalintoja ja lämmin tunnelma. Henkilökunta osaa asiansa ja saa sinut tuntemaan itsesi todella tervetulleeksi. Olen vieraillut täälä niin ystävien kanssa kuin perheuhlia viettäen ja iltan on aina onnistunut. Ravintola voisi sijaita missä kaupungissa tahansa juuri laadukkaan ruokatuotteen, palvelun ja miljöönkin puolesta. Olen iloinen että Juurella sijaitsee juuri Seinäjoella! Vahava suasitus!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0
VeetiHakkinen
1 Recension

Olin eksynyt metsään 3 päiväksi kunnes vihdoin pääsin ulos sieltä minut löysi yksi mahtava mies nimeltä Erdal Bas joka antoi minulle paras kebab ja hyvää makaroonisalaattia joku on maailman parasta ehdottomasti. en ole syönyt missään muualla tämän jälkeen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.10.2017
Betyg: 0
Ruokajussi
301 Recensionen

Lounaalla valittavana salaattipöytä ja keitto tai lämmin annos. Olin etukäteen ajatellut ottavani lämpimän annoksen, mutta kun näin salaattipöydän, tulin toisiin ajatuksiin. Todella hyvä salaattipöytä jolla pärjäisi helposti yksinäänkin, mutta kun päälle otti vielä ihan ok hyvän kermaisen kanakeiton, niin ähkyhän siinä meinasi tulla.. Palvelu suomalaisen eleetöntä, mutta toimivaa. Ihan varmasti menen uudestaankin lounaalle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.10.2017
Betyg: 0
Kaiza
1 Recension

Todella kaunis paikka. Tilat ovat tunnelmalliset ja antavat perinteisen talon tunnelman. Talo onkin vanha, mutta hyväkuntoinen. Tarjottavat olivat hyviä. Emäntä on erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Suosittelen heille, jotka haluavat paikan perhejuhliin tai miksei myös kokouksiin ja tapahtumiin.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 02.10.2017
Betyg: 0
muhonen
5 Recensionen

Upea miljöö, konstailematonta hyvää ruokaa, kauniisti esillä. Erittäin ystävällinen ja osaava palvelu, varsinkin viinien suhteen. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 20.09.2017
Betyg: 0