Opens at 18:00

Pihvipirtti

Betyg 3.2 / 5

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Edellinen kerta ravintolassa joskus 6 vuotta sitten, jolloin ruoka mielettömän hyvää: tuoreita, laadukkaita, kotimaisia raaka-aineita. Nyt taso tippunut järkyttävästi ja säästölinja näkyi joka paikassa. Paljon kehuttu alkupalapöytä vain varjo entisestään: kalat kuivia, laadukkaita mätejä ei näkynyt, vanhan lohen maku peitetty erilaisilla kummallisilla mausteilla ja etikkamarinoinneilla jne. Pihvit olivat pääosin halpaa ulkomaista lihaa, poropihvi ei fileetä, toisin kuin viime kerralla. Pihvit pyöritelty ranskalaismausteessa, joka vei pihvin oman maun täysin..voi tietysti olla ihan hyväkin juttu. Pihvit paistettiin kuitenkin toiveiden mukaan ja tarjoilijat toimivat näissä puitteissa varmasti niin hyvin kuin mahdollista. Jälkkäri tuli valmiina jääkaapista. Sääli, että ennen niin korkeatasoinen ravintola on pilattu säästämällä vähän sieltä sun täältä..näkyy ruoan laadussa niin paljon, että ihmettelen jos tänne asiakkaat palaavat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.06.2015
Betyg: 0

Asiakas jätettiin saapuessa tyhjän päälle. Illallisvaraus oli tehty mutta meidät jätettiin nolosti yksin narikkatilaan odottelemaan pitkäksi aikaa. Henkilökuntaa kulki kyllä ohi, mutta ketään ei kiinnostanut.
Ruoka oli ok. Tosin jälkiruoka oli pettymys. Sinänsä malliks ajatus; valkosuklaata ja marjoja. Toteutus kuitenkin petti. Jälkiruoka oli selkeästi ollut valmiina jääkaapissa jo alkuillasta saakka. Valkosuklaavahto oli kovettunut ja ottanut makua muista jääkaapin tuotteista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 34€ Tillagt: 06.03.2015
Betyg: 0

Pihvipirtissä saa valita 150/200g lampaan, poron tai härän pihvin sekä mieleisen kastikkeen. Seurueemme söi lammasta ja härkää, pippuri- ja kantarellikastikkeilla ja yrttivoilla. Perunavaihtoehtoina oli uuniperunaa, lohkoperunoita tai valkosipulikermaperunoita. Jälkiruoaksi oli marjaisaa valkosuklaamoussea.

Ruoan laadussa ei ollut moittimista, liha oli hyvää ja pihvit tuotiin mediumeina. Kaikki kastikkeet olivat maukkaita ja kermaperunat myös - joskin erittäin voimakkaasti valkosipulisia. Jälkiruoka oli yhtä aikaa ihanan makea ja toisaalta kirpeä marjasurvoksen ansiosta, hintaansa nähden (6€) oikein hyvä jälkkäri.

Muutamia ongelmiakin oli: pöytäliina oli likainen, pihvien kypsyysastetta ei kysytty vaan ne tuotiin kaikille mediumeina. Lisäksi meitä palveli kolme eri tarjoilijaa, mikä aiheutti hämmennystä palvelussa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 31€ Tillagt: 14.02.2015
Betyg: 0

Alkupalapöytä (kala/hilepöytä) on aivan loistava. Jos haluaa taatun elämyksen, kannattaa valita vain se. Huomaa myös alkupalapöydän viereinen perunakattila, suurimmalta osalta tämä jää huomaamatta.

Omassa annoksessa poropihvi oli erinomainen, samoin kuin kastike. Uuniperuna sen sijaan oli aika kehno, vetinen ja pehmeä. Toisilla perunoilla arvosanakin olisi ollut paljon parempi.

Palvelu on erinomainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 23.01.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 14.07.2014
Betyg: 0

Oltiin isolla porukalla ja saatiin täten koko ravintolan toinen puoli, sekä kaksi tarjoilijaa ns. käyttöömme.

Lista pihveistä laaja mutta laatu semmosta ihan jees-meininkiä. Uppos mutta pihvin saa pilata aika perusteellisesti ennen kuin se päätyy kokonaisena koirille.

Harmitti vähän että ylipäänsä otin pihvin, pelkkä alkupalapöytä olisi jättänyt hyvän fiiliksen. Tämä oli seurueessa aikalailla hallitseva mielipide.

Alkupöytä 10, pihvit 8-.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 46€ Tillagt: 14.02.2014
Betyg: 0

Menu sisälsi todella kattavan ja maittavan kalapöydän, jonka jälkeen ei välttämättä olisi pääruokaa enään tarvinnutkaan.

Pääruoaksi sai valita poro-, nauta- tai lammaspihvin 0ma valintaisella kastikkeella. Seurueemme otti pöytään kaikkia kastikkeita maisteluun. Valitsemamme poropihvit tulivat pöytään oikean kypsyisinä ja maittavina.
Jälkiruokana oli marjaisa valkosuklaamousse.

Palvelu oli hyvää ja ystävällistä.

Suosittelen erityisesti Pihvipirtin kalapöytää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 46€ Tillagt: 27.01.2014
Betyg: 0

Kaikki muu paitsi kalapöytä on surkeaa laatua, pihvit kypsiä toistamiseen, lisukkeet suoraan pakastimesta ja kastikkeet purkista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.04.2013
Betyg: 0

Hiihtolomareissun mahtavin illallinen. Alkuruoksi kalapöytä, pääruoaksi poroa uuniperunalla ja kuusenkerkkäkastikkeella ja jälkiruoaksi marjaisa valkosuklaamousse. Varsinkin kalapöytä oli huikea, jo pelkästään sillä olisi nälkä lähtenyt ja vielä olisi pitänyt hakea muutamaa sorttia lisää.
Myös palvelu oli moitteetonta ja kaikki tarjoilijat erittäin huomaavaisia ja ystävällisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 18.03.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Hissitie, 99130 Sirkka - Route
016 6510 500
http://www.hulluporo.fi/ravintolat/pihvipirtti/

Options