Okänd

Siuntion Hyvinvointikeskus, SiuntioFood

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kylpylälomalla ehdimme syömään listaa läpi muutamana päivänä. Aikuisten ruoka oli laadukasta, jopa hyvää. Lasten lista oli Rantasipi-hotellien vakiolista ja erittäin iso pettymys: einesruokia (nakkeja, fritti-kanaa, lihapullia) ja lasten kommentit oli "ei erityisen hyvää". Vasta aikuisten lehtipihvi (kahdelle lautasella jaettuna) sai positiiviseb vastaanoton.
Lasten ruoan tason lisäksi ongelma oli keittiön hitaus: usein odotimme puolisen tuntia vaikka juhannus oli matalan sesongin aikaa. Eikä ravintolan aukioloajat olleet aina henkilökunnan tiedossa.
Ravintolasta jäi siis hieman "viimeistelemätön" olo: syrjäisen kylpylän lähellä ei ollut kilpailua, joten ravintolassa tuntui riittävän "80% suoritus" koska asiakkailla ei ole valinnanvaraa.
Emme kokeilleen juhannus-buffaa. Se olisi voinut olla hyvä, mutta perheen syönnin kokonaiskustannusten takia syötiin a la cartea.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 27.06.2016
Betyg: 0

Ala Carte illalla:
Hyvää ruokaa kauniissa ympäristössä.
Yrttikana tarjottiin herkullisten paistettujen kasvisten kanssa.
Ulkoterassille paistaa ilta aurinko upeasti ja puutarha on todella hieno.

Lounas päivällä
Kävin seuraavalla kerralle lounaalla. Hinta oli 18,50 ja lounas oli sellainen laitoskeittiölounas

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 04.09.2013 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Isohko seurueemme nautti ravintolan kabinetissa à la carte -listalta etukäteen tilatun yhtenäisen menun.

Alkuruokana riimihärkäfileetä ja rucolasalaattia. Se oli kooltaan sopiva aloitus, mutta aika mauton ja mitäänsanomaton. Alku ei siis vakuuttanut – etenkin kun viiniä tarjoiltiin vasta, kun alkupalat olivat jo seisseet edessämme jonkin aikaa. Pääruuaksi lohta, punajuuripyreetä ja fenkoli-omenasalaattia. Omaan makuuni lohi oli hieman ylikypsää, mutta pyree ja salaatti maistuvia ja ns. uudenlaisia lisukkeita, joihin tykästyin. Lopuksi suklaabrownie vaniljalakritsikreemin ja ananashillokkeen kanssa. Suklaakakku oli makeaa ja tuhtia, jota raikkaampana lisänä kreemi ja hilloke piristivät. Jälkkärin maut sopivat kivasti yhteen ja täydensivät toisiaan. Kaikki annokset olivat ulkonäöltään viimeisteltyjä.

Lukuun ottamatta alun viinitarjoilun viipymistä, hoiti kaksi tarjoilijaa hommansa ripeästi & sujuvasti ja ruuat lähes 20 hengen porukallemme tulivat ilman, että osa porukasta olisi joutunut odottelemaan. Tästä kiitokset keittiöllekin!

Samaisessa ravintolassa tuli nautittua myös aamiaista ja lounasta. Aamiaisen tarjoilu vastasi sitä, mihin suomalaisissa hotelleissa on totuttu. Lounaalla buffee salaattipöydällä, leivillä, juomilla, jälkkärillä ja parilla pääruokavaihtoehdolla. Lounas oli laatua ja kattava sekä monipuolinen, mutta hieman laitosmainen (palauta itse astiasi).

Lounas- ja aamiaistarjoilu vaikutti varsin terveelliseltä, mihin ravintola kai pyrkiikin. Ruokailemaan pääsee, vaikkei hotellissa majoittuisikaan. Pienellä varauksella voin suosittelella tätä siistiä, vastarempattua ravintolaa, jos Siuntion suunnalle eksyy!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.09.2010
Betyg: 1

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Options