Api78

15 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Treffi Pub & Bistro

Kävin kokeilemassa perjantain burgerbuffetin. Muutama muukin oli paikan jo keksinyt, oli nimittäin aivan täynnä. Sämpylä oli turhan lähellä kauppojen valmishöttöpullamössöleipää, mutta pihvit olivat maukkaita. Ehkä aavistuksen kypsempikin pihvi olisi voinut olla, mutta parempi näin kuin kuivaksi käristetty. Lisukkeita löytyi ihan mukavasti ja lihaa tuli pöytään lisää hyvää tahtia. Hyvä savunmaku saatu pihveihin, avotulella käsittääkseni tehdään. Palvelu ihan ystävällistä sen mitä nyt ehtivät moikkaamaan. Alle 4v muksu ilmainen, hinta/laatu-suhdetta siis miettien, tuskin jäi minun viimeiseksi kerraksi kyseisessä paikassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.10.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Oklahoma

Samanlaista suurtaloussafkaa mitä aika monesta buffetpaikasta löytyy. Ei mitään ihmeellistä millä erottua joukosta. Tuo ok on itseasiassa hieman yläkanttiin arvioitu, mutta ei se ruoka ehkä ihan syömäkelvotontakaan ollut. Kaikki ylikypsää ja suhtmautonta. Palvelu oli ystävällistä. Ja ainakin aiemmin a'la carte ruoat olleet laadukkaampia. Tämä oli toinen ja viimeinen kertani täällä lounasaikaan. En ole itse törmännyt vielä kalliimpiin lasten lounashintoihin missään. 2v muksuni maksoi 7,60€! Ja sen ikäinen syö suunnilleen sen 3 lusikallista. Esim. Treffipub, jota käyn testaamassa parin päivän päästä, alle 4v on ilmainen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.09.2016
Betyg: 0

Restaurant: Funky Kitchen

Aika nopeaan luvattiin ruoka toimittaa joten menimme syömään kahden pikku muksun kanssa. Salaattia, pikku ranskalaisia ja nacholautasta sai odottaa 45min. Ceasarsalaatti 14€, varsin pliisu esitys. Itse otin nacholautasen vuohenjuustolla, juusto maksoi 5€ lisää. Se oli sitten molemmin puolin melkein pohjaan poltettu lätty ja muutenkin nacho/juusto/papusekoitus kuivan oloinen. Ehkä surkein ja kallein nacholautanen jonka olen syönyt. Ei todellakaan tänne toiste. Kattilaan ja Välimäen burgereita syömään, kalliita nekin, mutta hinta-laatu suhde paljon parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 13.07.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Sagarmatha

Kävimme syömässä kaksi erilaista kana-annosta ja molemmat olivat täysin mauttomia. Eikä ollut lounasaika. Kaupan purkkiruuissa on enemmän makua kuin meidän saamissamme annoksissa. Tätä ennen olin ajatellut että kaikista nepalilaisista saa rahoilleen vastinetta, mutta tämä paikka on näköjään poikkeus. Jatkossakin siis Helsinkiin ja Satkariin, toivottavasti on tasonsa pitänyt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 14.05.2014
Betyg: 1

Restaurant: Döner Harju

Vihdoinko Suomessakin saisi hyvää dönerkebabia? Kävin lounaaksi hakemassa possugyron ja täytyy sanoa etten saanut siitä mitään järin ihmeellistä kokemusta irti. Makua ja maustetta oli, mutta liha täysin rutikuivaa. Sivussa vähän kikhernettä ja jotain muuta yrttiä/risua.

No, eipä mitään. Uusi yritys ja iltapalaksi annos nautalammaskebabia, mutta ei, taas sama juttu. Makua löytyy ihan joo, mutta liha täysin kuivaa. Turkissa olen syönyt parhaat kebabit ja siellä lihan välissä on kunnon kerrokset rasvaa, ihan vaan vinkkinä.

Eipä ole tänne enää tarvetta jonotella. Tässä hintaluokassa mieluummin viereiseen Street Gastroon leivät hakemaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.03.2014
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola Perho finskt

Kävimme syömässä 11 hengen porukalla kabinetissa. Vaikkakin lähes kaikkien sisäfileet olivat ylikypsiä, niin maku ja muu ruoka oli oikein hyvää. Palvelu oli todella ystävällistä. Menemme ehdottomasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 18.08.2013
Betyg: 0

Odotin taas ilmeisesti liikaa näitä arvioita luettuani. Mut käyn kyllä vielä uudestaan koittamassa lihaversion. Kanaburritosta jäi vähän ristiriitainen fiilis, ihan hyvin löytyy makuja, ehkä jopa vähän liikaa. Kananliha taas oli hieman mautonta. Palvelu ystävällistä vaikkakin hieman hidasta annoksen yksinkertaisuuten nähden. Eivät myy tacoja mukaan, ehkä liian hankala saada ehjänä perille, pitänee koittaa paikanpäällä joskus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 08.05.2013
Betyg: 0

Restaurant: Sävel restaurang

Kokeilin kehuttua Chevre burgeria. Eihän siitä vuohenjuustosta helposti mitään pahaa saa, mutta eipä tuossa mitään niin ihmeellistäkään ollut. Sämpylä oli kaupan valmis peruspulla, aika huono valinta, omatekoinen olisi parantanut annosta huomattavasti. Palvelussa tiskillä ei mitään valittamista. Paikkana ihan viihtyisän näköinen. Tuskin kuitenkaan tarvitsee ihan heti mennä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.05.2013
Betyg: 1

Restaurant: Olohuone Korso

Otin broileripastan lounaslistalta ja olipa kyllä viikon vikatikki! Aivan mautonta ja pyytämäni lisäaurakin jäi varsin vaisuksi. Itse tekee kotona vaikka silmät kiinni parempaa. Jäi vähän sellainen noutopöytä fiilis siitä safkasta. Vaimonkin vuohenjuustosalaatti oli enintään keskitasoa. Joskus täällä oli hyvät safkat, mut taitaa olla kokki vaihtunut.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Chef & Sommelier

Pieni ja viihtyisä paikka. Alkuruoka ei ollut ihan meidän makuun, ehkä emme vaan ymmärrä tarpeeksi raa'an lihan päälle. Pääruokana ollut kyyttö oli erittäin hyvää ja mureaa. Jälkiruoat myös oikein maukkaita ja kekseliäitä. Paikan omatekoiset leivät yksiä parhaimmista koskaan syömistäni. Palvelu oikein ystävällistä ja rentoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 58€ Tillagt: 09.03.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites