Helssi

12 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Torni gourmet

Yövyimme hotelli Tornissa ja varasimme pöytää vasta samalle illalle. Vaikka paikka oli täysi, saimme kuitenkin pöydän haluttuun aikaan (olimme joustavia sen suhteen). Ruoka oli todella hyvää jonka kruunasi ilmainen jälkiruoka jota oli tarjolla Tornin 80 v juhlan kunniaksi. Paikka oli siisti ja tarjoilijat ammattitaitoisia ja mukavia. Myös aamupala samassa paikassa oli kaiken sen arvoinen eikä pettänyt. Ulko-ovella meidät otti vastaan hienosti pukeutunut ovimies. Luksusta mitä ei Suomessa näe. Mukava paikka minne menen uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.05.2011
Betyg: 4

Restaurant: Rax Buffet Itis

Näin ala-arvoista kokemusta en ole vielä kokenut. Pizzat oli koko ajan loppu, pöydät epäsiistejä, kassaherra nuiva ja ahdasta pöytien välissä. En suosittele kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.05.2011
Betyg: 1

Restaurant: Restaurant Pörssi

Kävimme äitienpäivälounaalla Ravintola Pörssissä. Hovimestari oli todella mukava ja otti vastaan heti ovella ja ohjasi pöytään. Ravintola oli täynnä mutta tarjoilijoita oli tarpeeksi ja palvelu sujui mutkattomasti. Saimme juomat ja alkupalan pöytään vain pienen odottelun jälkeen. Samoin pääruoan ja jälkiruoan. Lounaslista oli rakennettu niin, että sai valita kolmesta vaihtoehdosta sopivan, ei buffettia joka olisi ollut fiasko. Kaksi oopperalaulajaa kruunasi ateria. He lauloivat kauniisti. En tiedä mikä olisi ollut pukukoodi mutta olimme varmaan paikan alipukeutuvimmat koska miehellä ei ollut pukua eikä solmiota vaan vain siisti kauluspaita ja suorat housut. Paikkana kiva ja ruokakin maistui.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 11.05.2011
Betyg: 1

Restaurant: Himalaya

Paikka oli täynnä lounasaikaa mutta silti palvelu pelasi. Henkilökunta oli ystävällistä eikä ruokaakaan tarvinnut odottaa kauaa. Lounaslistalta löytyy useita vaihtoehtoja eli jokaiselle jotain. Söin lammaspullia joita oli vain kolme. Eli miinusta annoskoosta. Muuten hyvä paikka. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 11.05.2011
Betyg: 0

Restaurant: Meze Point meze

Olin jo kolmatta kertaa Mezessä enkä tälläkään kertaa joutunut pettymään. Söin toista kertaa FullMezen mikä koostuu 11 erilaisesta pienestä tapas tyylisestä ruoasta. Pöytään tuli niin lihaa kuin kasvista, humusta ja juustoja unohtamatta. Ruoka on erinomaista, samoin palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 21.12.2009
Betyg: 1

Restaurant: Virgin Oil Co.

Oli lauantai-ilta kun olimme ravintolassa. Olimme tehneet pöytävarauksen ja saimmekin pöytämme ajoissa. Paikka oli ihan täynnä. Alkuruoat tulivat ihan nopeasti ja palvelu oli muutenkin ystävällistä. Pääruoaksi söin pizzaa joka oli ihan syötävää. Pizzassa oli paljon juustoa joka teki sen todella rasvaiseksi.

Jälkiruokia saimmekin sitten odotella lähes tunnin. Edes juomia ei tuotu pöytään. Kun muistutimme asiasta niin muutaman minuutin kuluttua jälkiruoat tulivat. Olivatko unohtuneet jonnekin pöydälle. Tarjoilija oli muutenkin aika homssuinen. Hän haroi tukkaansa erittäin epähygieenisen näköisesti. Pöydässämme pörräsi kolme kärpästä ja se lisäsi epäsiistiä kuvaa.

Muut söivät pastaa joka lillui rasvassa ja pihvit jotka olivat taas todella hyvät. Menimme ravintolaan klo 19.30 ja olimme ulkona 22.35. Normaali seitsemän hengen ilta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 26.01.2010
Betyg: 0

Restaurant: Gastone italjeniskt

Jos pitää pastasta niin tämä on sinun paikka. Maittavat annokset ovat makukokemuksia. Pihvien lisukkeet olivat kehnoja hinta huomioiden. Paikka on suosittu ja vaatii pöytävarauksen. Tunnelmallinen paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.11.2009
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Saari

Mahtava kesäpaikka. Ruoka on hyvää ja maittavaa suomalaista herkkua. Tarjoilijat ovat mukavia vaikka välillä heitä saakin etsiä. Suosittelen käyntiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.11.2009
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Savu

Hieman nuivan vastaanoton jälkeen palvelu alkoi pelaa. Tarjoilijat olivat mukavia ja palvelualttiita, ruoka oli todella hyvää varsinkin jos tykkää savustetusta ruoasta. Koko ilta oli kokemus minkä haluan kokea uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.11.2009
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Savotta

Kävimme isolla työporukalla Savotassa. Palvelu pelasi erinomaisesti, kiitos verbaalin hovimestarin. Tarjoilijat olivat iloisia ja mukana meinigissä. Ainoa asia mikä jäi kaivelemaan, että porukalle tarjottiin snapsia ja aperitiivin aperitiivia kysymättä maksajalta onko se ok. Se pitäisi varmistaa aina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.11.2009
Betyg: 0


Bilder


Followers

Following (1)