Huhu

13 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (13)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Söpö Himalaya

Tilasimme ruoan Foodoran kautta ja se tuli todella nopeasti. Ruoka oli pääpiirteittäin hyvää, mutta jotain puuttui. Tofu oli hyvin paistettua ja maukasta, mikä ei suinkaan ole mikään itsestäänselvyys, mutta annos oli todella tulinen vaikka masala-kastikkeen piti olla mietoa ja tästä syystä tuntui, etteivät muut maut oikein päässeet läpi. Mieheni puolestaan valitteli, ettei hänen annoksessaan ollut juuri yhtään suolaa. Naan-leipä oli todella hyvää ja pehmeää, salaatti raikasta. Aiempi suosikkimme Katmandu ei vieläkään jäänyt kakkoseksi, mutta ehkäpä annamme Söpö Himalayallekin vielä uuden mahdollisuuden, kun sitä muuten on niin kovasti kehuttu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 1

Restaurant: Zeytuun

Hyviä makuja! Olemme käyneet syömässä paikan päällä kerran ja tällöin ruoka oli todella hyvää, maut mielenkiintoisia ja annoskoko riittävä. Olimme todella yllättyneitä siitä, miten edulliseen hintaan sai niin korkeatasoista ruokaa.

Nyt kuitenkin, kun tilasimme Foodoran kautta Falafel-rullat kotiin, täytyy sanoa, että olin hieman pettynyt. Rulla oli todella pieni ja kuivakka, siitä lähti juuri ja juuri nälkä eikä kokemus muutenkaan ollut mitenkään erityinen. Aiemmin ylivoimaisesta paikasta tuli kertaheitolla aivan keskiverto. Toivottavasti tämä oli vain kertavirhe eikä aiemmin niin ylivertainen Zeytuun ole lähdössä alamäkeen! Varmasti annamme vielä uuden mahdollisuuden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 1

Restaurant: Inez

TODELLA hyvää ruokaa. Poikkesimme pikkujoulusesongin keskelle kiireiseen lauantai-iltaan syömään suurehkon setin tapas-listalta. Pikkuannosten valikoiminen ruudukosta rastitellen oli hauskaa ja vaihtoehtoja oli kasvissyöjälle paljon, määrän arvioiminen tosin oli hieman hankalaa. Kiireestä huolimatta ruoat saapuivat nopeasti ja ai että, mitä makuelämyksiä! Ainekset olivat todella tuoreita ja hienovaraiset makuyhdistelmät kutkuttelivat kielen päällä. Erityisylistys parhaille koskaan syömilleni bataattiranskalaisille ja vuohenjuustoviikunoille! Myös espanjalainen siiderivalikoima oi todella mielenkiintoinen!

Hinta-laatusuhde oli erinomainen ja kohtalaisen pienelläkin summalla saisi koottua itselleen pikkunälän kuittaavan kokonaisuuden. Myös miljöö oli miellyttävä hämyisyydessään neonvalonauhojen kiertäessä katonreunassa. Ainoa miinus ehkä hivenen tympeästä palvelusta - tarjoilija ei tarjoutunut auttamaan ruoka- ja juomavalinnoissa tai suosittelemaan mitään vaikka olimme selkeästi alkuun hieman hukassa. Lopulta kaikki sujui kuitenkin erinomaisesti ja muut pöydässä poikenneet tarjoilijat/kokit olivat todella ystävällisiä. Menen aivan varmasti uudestaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.11.2016
Betyg: 0

Yksi parhaista! Katmandu se vaan pitää paikkaansa meikäläisten lempiravintolana :)
Kasvisvaihtoehtoja on listalla paljon ja ruoka on poikkeuksetta todella maukasta ja mausteista. Ainoa miinus siitä, että tulisuus tuntuu joskus olevan vähän arpapeliä - kahden chilin annos kun on jokusen kerran ollut miedompi kuin yhden chilin. Palvelu on aina suorastaan sydämellistä ja yleensä nopeaa vaikka harvemmin siis syömme paikanpäällä vaan haemme ruuat mukaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 26.11.2016
Betyg: -2

Restaurant: Wanha Tappi

Melkoinen pettymys kaiken hehkutuksen jälkeen. Poikkesimme viimein Wanhaan Tappiin syömään kuunneltuamme siitä vuosikaudet tuttavapiirin ylistystä ja listan hippipurilainen kuulostikin todella kiinnostavalta.

Ensinnäkin palvelu oli hidasta, saimme jonotella hyvän tovin tiskillä, jotta pääsisimme jättämään tilaukset, vaikkei asiakkaita tänä perjantain alkuiltana juuri ollut. Kun tilaukset oli annettu ilmeettömälle tarjoilijattarelle, siirryimme pöytään odottamaan. Hyvän tovin jälkeen annokset saapuivat ja fiilikset laskivat heti. Annos näytti tylsältä pelkät kuivat ranskalaiset ja hampurilainen lätkäistynä lautaselle. Ensihaukkaisulla kikherne-korianteripihvi oli maukas ja korianteri maistui todella miellyttävän vahvasti. Siihen makuelämys kuitenkin jäi, sillä hampparista tuntui puuttuvan täytteet ja se oli lähinnä kuiva. Välissä ei yhden tomaatinsiivun lisäksi tuntunut olevan mitään tuoretta, kastikkeista puhumattakaan. Tympeää oli myös, ettei annosta saanut kokonaan vegaanisena, koska itse pihvissä on kananmunaa. Tarjoilija tarjoutui tilausta tehdessä jättämään juuston pois hampurilaisesta, mutta onneksi päätin antaa asian olla ja otin annokseni juustolla, koska muuten se olisi ollut entistä tylsempi.

Skarpatkaa! Ruuassa on potentiaalia erinomaiseksi, koska kuten sanoin, pihvi oli lähtökohtaisesti kiinnostavan makuinen. Aika paljon lisää kuitenkin tarvitaan, jotta voisin tätä suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 04.10.2016
Betyg: 1

Restaurant: Kasvisravintola Gopal

Gopalin ruoka on aina hyvää, tosin vaihtelua saisi olla vähän enemmän. Satunnaisesti tulee lounasaikaan poikettua ja ruoka maistuu aina aikalailla samalta. Vaihtoehtoja itse buffetissa on onneksi aina todella paljon, mistä suuri kiitos! Kuten moni muukin jo on todennut, hinta alkaa kyllä olla järkyttävän korkea, mikä on suurin syy siihen, miksi käyntikerrat ovat itselläni vähentyneet. Keskivertolounaan hinnalla annoskoko jää melko pieneksi eikä vaihtoehdoista uskalla ottaa kovin montaa maisteltavaksi tai muuten kyllä hymy hyytyy settiä punnittaessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 1

Restaurant: Soi Soi

Vähän kaksijakoinen fiilis jäi tästä kesäpäivän lounaasta. Poikkesimme jokin aika sitten tänne syömään kaverin kanssa, itse en ollut paikassa koskaan ennen käynyt. Ensivaikutelma oli jotenkin kaoottinen, sisällä oli todella paljon väkeä ja tila oli ankea. Tilasimme molemmat seitan-salaatin ja siirryimme ulkopöytiin odottamaan. Pienen odottelun jälkeen annokset saapuivat ja tarjoilija ilmoitti muina naisina, että avokado oli päässyt loppumaan, joten se oli korvattu ananasrenkaalla. Ei mielestäni aivan aja samaa asiaa! Annos oli kaikenlisäksi melko hintava ja avokado varmasti sen kalleimpia ja olennaisimpia ainesosia, joten tölkistä lätkäisty vetinen rinkula oli suuri pettymys. Salaatti muutenkin oli tylsää ja keskinkertaista, mutta seitan oli todella hyvää! Koostumus ja maku olivat juuri niinkuin pitääkin ja sitä oli onneksi riittävästi. En kuitenkaan ole aivan vakuuttunut paikan tasosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 0

Restaurant: Lemon Grass thai

Kahden hengen pöytäseurueella melko erilaiset kokemukset. Poikkesimme ystäväni kanssa tähän trendikkäänä pidettyyn kippolaan, jossa itse en koskaan ollut käynyt. Ensivaikutelma ei ollut kaksinen; paikka oli tupaten täynnä, ahdas, ankea sisustukseltaan ja pöytämme viereisessä tolpassa killuvat koristeet ja tuuletin yltäpäältä paksussa pölyssä. Noh, kokeillaan, kun tätä on kerran kehuttu. Hetikohta henkilökunta ilmoitti täpötäydelle ravintolalle joutuvansa hoitamaan 15 hengen kimppatilauksen ennen kenenkään muun jo paikalla olevan asiakkaan tilausta - arvioitu ruokien valmistumisaika 40 minuuttia. Tässä kohtaa ravintolasta tyhjeni pari pöytää, mutta itse päätimme jäädä - ja se kannatti, sillä omat annoksemme tuotiinkin pöytään jo noin vartin kuluttua?

Olin ottanut listalta tamarindi-kookos-tofu-annoksen, joka olikin erinomaisen maukasta. Annos maksoi alle 12 euroa ja siinä oli runsaasti syötävää, joten olin erittäin tyytyväinen. Toisin oli kuitenkin ystäväni laita, sillä hänen tilaamansa yhdellä chilinkuvalla merkattu salaattiannos osoittautua todella tuliseksi jopa tottuneelle syöjälle. Maistoin haarukallisen verran salaatista itsekin ja nokka rupesi vuotamaan samantien. Ystäväni valitti tästä tarjoilijalle, joka ei pahoitellut saati lähtenyt vaihtamaan annosta, toi vain lisää riisiä tilalle. Riisistä huolimatta syöminen tuotti tuskaa ja punaisin kyynelehtivin silmin sai ystäväiseni annoksensa lopulta mitenkuten syötyä. Maksuvaiheessa hän otti asian uudestaan puheeksi toisen tarjoilijan kanssa jonkinmoisen hyvityksen toivossa (annos kuitenkin maksoi 15 euroa), mutta turhaan, edelleenkään ei edes anteeksipyyntöä vaan hommaa vaan nopeasti eteenpäin. Melko kökköinen fiilis jäi reissusta enkä todellakaan voi sanoa ymmärtäväni paikan suosiota.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 0

Restaurant: Kustaa Bar & Kitchen

Tofuburgeri on tullut käytyä mähkimässä kerran jos toisenkin. Tofu on todella hyvin maustettua ja maukasta ja sillä on kääntynyt useammankin epäilijän pää. Raaka-aineet ovat tuoreita ja burgerin ja ranskisten seurana on riittävästi muita lisukkeita. Annoksen saa pyytäessä kokonaan vegaanisena, mistä suuri kiitos! Hinta on myös erittäin kohdillaan, koska annoksesta todellakin lähtee nälkä jopa raavaammilla syöjillä ja maut ovat kaikinpuolin kohdillaan. Palvelu on aina ollut todella tehokasta ja ystävällistä ja itse tila on miellyttävän avara ja valoisa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 0

Jumalainen mansikka-halloumisalaatti! Tuopin ääressä täällä on tullut käytyä istuskelemassa, mutta nyt söimme ensimmäistä kertaa ja salaatti oli todella hyvää! Aivan erinomaisia makuja, todella tuoreet ainekset ja riittoisa annoskoko. Palvelu on myös aina ollut ystävällistä ja tunnelma hyvä. Vielä kun saisi ruokalistalle muutaman vaihtoehdon lisää (nyt neljä, joista kolme lihaisia), mielellään jotain vegaaniruokailijoille niin olisin erittäin tyytyväinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 18.09.2016
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites