Kotikokki

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Nuevo spanskt

Nuevon menussa voi olla espanjalaisvaikutteita, mutta se ei ole espanjalainen ravintola. Syömämme pääruuat olivat nätisti aseteltu, mutta annokset olivat maultaan mitäänsanomattomia. Raaka-aineet olivat korkeintaan keskitasoa ja lopputulokset keskinkertaisia. Ruoka on laatuun nähden ylihinnoiteltua. Saimme ruuat erittäin hitaasti ja sama näytti koskevan kaikkia asiakkaita. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 15.01.2011
Betyg: 2

Restaurant: Kitch

Välitön tunnelma ja miellyttävä palvelu. Tällaisia paikkoja Helsinki ja Suomen muut kaupungit tarvitsevat. Suosittelen lämpimästi aamiaiselle, lounaalle tai vaikka vain kahville.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.01.2011
Betyg: 2

Restaurant: Farang

Farang maistelumenu oli hyvä valinta pitkäksi lounaaksi. Useiden ruokalajien kokonaisuus jäi hieman hajanaiseksi, mutta joukossa oli myös helmiä. Suosikkini olivat pehmeä taskurapu ja vasikan poski.

Karamellisoitu porsas oli liian suurina paloina kerrallaan syötäväksi ja liha oli hieman liian sitkeää pelkällä lusikalla pilkottavaksi. Vasikan posken poimiminen laakeasta astiasta löylykauhaa muistuttavalla työkalulla ei toiminut.

Annokset olivat sopivan kokoisia ja lounaasta jäi hyvä mieli. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 57€ Tillagt: 10.03.2011
Betyg: 3

Restaurant: Olo Ravintola michelin-skandinaviskt

Kansainvälistä huippua! Nautin Olossa yhden parhaista lounaistani koskaan. Valitsin kaksi ruokalajia ja jälkiruuan. Kaikki annokset olivat maultaan hienostuneita ja asettelultaan upeita. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 54€ Tillagt: 10.03.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites