Maha

16 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Pastor Restaurant

Ruoka oli maukasta ja miljöö kiva. Palvelu oli jotenkin vaivaannuttavaa. Kun kysyimme, että mitä jälkiruuan vieraat sanat tarkoittavat, vastaus oli vaivaantunutta muminaa. Espresso oli Nespressoa, joka ei mielestäni ole ihan laadukas valinta tämän hintatason paikkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 23.06.2016
Betyg: 0

Restaurant: Latva

Sapakset ovat laadukkaita, tunnelma mukava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 21.01.2014
Betyg: -1

Restaurant: LN-Sushi Art

Minua on alkanut kiinnostaa tämän ravintolan arvostelut ja kommenttien poistot. Laitoin ehkä pari kuukautta sitten arvion, joka ei ollut ylistävä mutta ei lyttääväkään. Totesin vain, että toisin kuin moni aiempi kommentoija, en pidä tätä pääkaupunkiseudun parhaimpana sushipaikkana. Arvosteluni poistettiin noin vuorokaudessa. Ehdin nähdä samansuuntaisen arvion noin viikko sitten myös joltain muulta mutta sekin kommentti poistettiin nopeasti. Perustuuko siis paikan huippupisteet osin siihen, että muut kuin ylistävät arviot poistetaan? Toistan siis itseäni: sushit ovat aika pieniä, eivätkä MINUN MIELESTÄNI maultaan mitenkään erityisiä. Henkilökunta on kuitenkin ystävällistä, ja plussaa käsittämättömän siististä vessasta. Kaiken kaikkiaan ihan ok paikka, vaikka ei minun ihan suosikkiravintoloihin ylläkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 11.03.2014
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Kylä

Olen käynyt kahdesti lounaalla Kylässä ja todennut ravintolan todella viehättäväksi. Ensimmäisellä kerralla söin possunposkea ja juureksia sekä jälkiruoaksi suklaajuustokakkua. Pääruoka oli maukas, ihan kuin fiiniä kotiruokaa. Juustokakku oli todella tuhti ja jopa kaltaiseni sokerihiiri jätti osan syömättä.

Viime viikolla söin aivan erinomaisen lohisalaatin. Lohen, mansikoiden ja parsan maut toimivat hienosti yhdessä.

Molemmilla käynneillä mukanani on ollut lapsi, joka on myös pitänyt ruoasta ja johon henkilökunta on suhtautunut eleettömän positiivisesti. Muutenkin tarjoilu on ollut tyylikästä ja asiakasta arvostavaa. Olen todella onnellinen, että kotikulmille on avattu näin kiva ravintola!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: LN-Sushi Art

Ihan ok sushia mutta pääkaupunkiseudulta saa kyllä helposti parempaakin. Annokset ovat aika pieniä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 21.01.2014
Betyg: -5

Restaurant: Sumo

Sumo kiilasi listallani Tapiolan ravintoloiden kärkeen. Lounassushisetti on erinomainen hinta-laatu-suhteeltaan. Kala maistuu tuoreelta, riisin tarjoilulämpötila on miellyttävä ja annokset ovat kauniita. Lapsiasiakkaisiin henkilökunta suhtautui luontevan eleettömästi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.01.2014
Betyg: -2

Hieman ylihintainen. Ainakin lasten lihapullat ovat ihan einestä, joten ehkä tätä ei pitäisikään ajatella minään oikeana ravintolana vaan ennemmin kahvilana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.01.2014
Betyg: 0

Restaurant: KuuKuu

KuuKuu tuntuu tarjoavan aina miellyttävän kokemuksen. Rauhallinen miljöö. Yksi kapungin parhaista perheravintoloista, jos seurassa on sen ikäisiä lapsia, jotka osaavat käyttäytyä jo kohtuullisen hillitysti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 21.01.2014
Betyg: 0

Mielestäni burgeri on jokaisella kerralla ollut loistava - suorastaan kaupungin paras. Miinusta vähäisistä istumapaikoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 21.01.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kaisan Cafe

Hyviä leivonnaisia edulliseen hintaan. Mielestäni legendaariset korvapuustit ovat tosin hyvin usein joko hieman raakoja tai ylikypsiä - valitsen siis mieluummin jotain muuta herkkua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.01.2014
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites