Onika

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Tamarin Freda thai

Tilasin tofua, sain kanaa ja huomasin asian vasta kotona. .. Aika ikävä yllätys. En jaksanut enää lähteä ravintolaan takaisin selvittämään asiaa. Yleensä kuitenkin ihanaa ruokaa ja viihtyisä miljöö!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Memphis Kamppi

Vaikea arvioida ravintolaa jossa istuin varmaankin 45 minuuttia saamatta minkäänlaista palvelua. Lähdin lopulta toiseen paikkaan. Näin huonoa palvelua en ole saanut missään muualla pääkaupunkiseudulla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.07.2012
Betyg: 2

Restaurant: Rollhouse you like it; we roll it!

Sympaattinen paikka ja hyvää ruokaa! Alkuruokana olleet valkosipulileivät olivat aivan ihania ja myös rulla hyvin maukas. Roll Vegetarianille myös kiitos siitä että se oli harvinaisen monipuolinen ja myös proteiinipitoinen kasvisannokseksi. Tunnelma paikassa oli myös kodikas ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.07.2012
Betyg: 0

Restaurant: Ryan Thai Vuorikatu thai

Tykkään paikasta etenkin kauniin miljöön vuoksi. Listalta aikaisemmin syömäni currytofu-annos lienee yksi parhaista koskaan syömistäni thai-annoksista eikä viimeksi nauttimani buffetkaan pettänyt. Kevätkääryleet tosin olivat aika mauttomia kuten myös sushi jotka molemmat jäivät syömättä. Kuitenkin kokonaisuus sen verran hyvä että suosittelisin. Ravintola on myös mukavan rauhallinen lounasaikaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 16.07.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers