Possu

43 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Recensioner (41)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravinteli Bertha

22. 11.2010 (ääniä +3) Bertha saa minulta täydet pisteet kaikilla osa-alueilla. Mielestäni tämä paikka ansaitsisi vähintään Bib Gourmandin Micheliniltä.

Alkuruoaksi nauttimani possu oli todella sykähdyttävä elämys. Se oli paras syömäni yksittäinen annos pitkään aikaan. Pääruoaksi ottamani härkä oli erinomaisen hyvää, vaikkei ollutkaan yhtä ikimuistoinen kuin alkupossu. Appelsiinijälkiruoka oli myös todella hyvä ja sisälsi yllättävän, mutta toimivan koukun. Mainitsemisen arvoista on myös erittäin maukas omasta juuresta leivottu rapeakuorinen leipä ja jonkun jo unohtamani juustolan luomuvoi, joita tarjottiin lisää ruokalajien välissä. Hyvistä pöytätavoista välittämättä päädyin pyyhkimään lautaset puhtaaksi leivällä saadakseni annosten viimeisetkin rippeet suuhuni.

Vaikka Berthassa ruoka on selvästi pääosassa, ei mitään osa-aluetta ole lyöty laimin. Viinivalikoimaa en tosin päässyt kokeilemaan, sillä olin olosuhteiden pakosta autolla liikkeellä. Sisustus on skandinaavisesti simppelin tyylikäs ja valoisa, ollen samalla viihtyisä ja tunnelmallinen. Palvelu oli todella hyvää ja miellyttävää olematta lainkaan hienostelevaa.

Mielestäni 37€ on todella halpa hinta kolmesta näin laadukkaasta ruokalajista, olkoonkin, että annoskoko oli melko pieni. Nälkäisenä en kuitenkaan joutunut poistumaan.

Espoolaistuneena turkulaisena kaivertamaan jäi ainoastaan ravintelin sijainti. Tämän paikan toivoisi sijaitsevan lähellä. Tulen pitkästä matkasta huolimatta taatusti uudestaan.

Muokattu 1.8.2011

Uusintakäynti oli jälleen erinomainen kokemus. Aivan ensimmäisen käynnin veroista hurmiota ei tullut, mutta en näe syytä muuttaa pisteytystä. Pääasiat olivat samalla tolalla kuin aiemmin. Jotenkin jäi sellainen tunne, että annoskoot ovat kasvaneet. Erityisesti pääruoka oli todella reilun kokoinen annos, ei mikään tavanomainen fine dining makustelu. Kahden euron nousu hinnassa ei huonontanut hinta/laatu-suhdetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 01.08.2011
Betyg: 3

Restaurant: Teboil Kivenlahti

Asiallinen lounaspöytä. Vaihtoehtoja ei ole paljon, mutta kaikki on hyvää. Salaattipöydässäkin on sama juttu. Jälkiruokaa ei ole ainakaan arkisin.

Täältä saa myös normaalit huoltamoleikkeet ym. annokset ja Rollsin hampurilaisateriat. Pullat ja muut leivonnaiset ovat hyviä ja tuoreita, ei mitään ABC-kuraa.

Huoltoasemaksi tämä on miellyttävä ja siisti paikka, jonka tarjonta on keskitasoa parempi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 14.12.2010
Betyg: 0

Restaurant: GLO Grill Kitchen pizza, pasta, salad

Järkyttävän hidas palvelu. Mennessämme sisään, ravintolassa oli porukkaa ehkä viidessä pöydässä. Tarjoilijaa odotimme 10 min, sen jälkeen vettä 20 min ja siihen päälle ruokaa 30 min. Kaikkineen meni siis tunti, että saimme annokset eteemme.

Pizzassa oli ketsuppia - se niistä tuoreista raaka-aineista. Burgeri oli ihan OK, ranskalaiset olivat osittain raakoja.

Lautasten tyhjennyttyä meni n. 10 min saada tarjoilija paikalle ja toiset 10 min laskun saamiseen. Valitettuamme hitaasta palvelusta tarjoilija kohautti olkiaan ja totesi, että tämmöistä tämä on joskus kun ravintolassa on paljon porukkaa. Lähtiessämme ravintolasta noin puolet pöydistä oli täynnä.

En mene enää ikinä uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.06.2010
Betyg: 0

Restaurant: Curry Palace

Hyvä intialainen lounas. Ei mitenkään erityinen hyvässä eikä pahassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.06.2010
Betyg: 1

Restaurant: Kerttulin Kievari

Miellyttävä korttelibaari. Ruokaa tänne on turha tulla hakemaan, mutta viskivalikoima lienee Turun laajin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.06.2010
Betyg: 2

Restaurant: Smör

Kyllä tätä kehtaa suositella. Hyvää ruokaa hyvistä raaka-aineista. Keittiön tervehdykset tuovat ateriaan mukavan lisän. Palvelu on hyvää ja paikka on viihtyisä. Hinta/laatu-suhde mielestäni kohdallaan; Smör on parhaimmillaan jo fine diningia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.11.2010
Betyg: 4

Restaurant: Bistro Helsinki 15 italiensk bistro

Loistava kokemus kaikkineen. Voin suositella tätä ravintolaa lämpimästi.

Paikka oli viihtyisä ja palvelu leppoisan ystävällistä. Tullessamme sisään tarjoilija pahoitteli heti kättelyssä, että hän on yksin töissä ja samaan aikaan kanssamme tulee useita seurueita. Varoituksesta huolimatta palvelu oli ripeää, eikä ruokaa tarvinnut odotella.

Kaikki ruoat olivat todella taidokkaasti valmistettuja ja raaka-aineet olivat laadukkaita. Annoskokoa pienentämällä tämä olisi käynyt fine diningista.

Hinta/laatu-suhde on mielestäni huomattavasti parempi, kuin arvostelujen keskiarvo antaa ymmärtää. Missä tahansa osuuskaupan ketjuravintolassa saa maksaa kolmesta ruokalajista eineshöttöä saman 50€.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 24.07.2010
Betyg: 2

Restaurant: Cantina / Keltsu

Maukkaat purilaiset ja pizzat. Paikka on mitä on, mutta palvelu on ystävällistä. Hyvä paikka viettää peli-iltaa kavereiden kanssa. Lautapelit, biljardi, screen...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.06.2010
Betyg: -2

Ruoka on erittäin hyvää. Olen käynyt kolme kertaa syömässä lounaan ja kerran à la cartea. Raaka-aineet ovat laadukkaitta ja niitä osataan käyttää. Annoskoko on sopiva kahdelle tai kolmelle ruokalajille. Yhdestä ruokalajista ei raavas mies tule kylläiseksi.

Hinta/laatu-suhde on mielestäni lounaalla erinomainen. À la carte on kalliinpuoleinen. Miljöö on erittäin miellyttävä ja palvelu on ollut hyvää.

Suosittelen ravintolaa lämpimästi pienellä hintavarauksella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 12.06.2010
Betyg: 3

Restaurant: Kilim

Lounaspöytä on erinomainen. Kebablihan ja riisin + perunoiden lisäksi yleensä yksi vaihteleva lämmin vaihtoehto. Tuoretta ja lämmintä pitaleipää. Todella runsas salaattipöytä, jossa n. 20 vaihtoehtoa välimerellisiä lisukkeita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.06.2010
Betyg: 2


Bilder


Followers