Punta

16 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Sodexo Oy

Perusruokaa kohtuuhintaan, työpaikan lounasravintolassa pitää usein jonottaa. Itsetehdyt vaaleat leivät ja sämpylät tuoreita ja maistuvia, runsas vihannestarjonta. Ruoka maistuu välillä hyvältä, mutta ei ole mikään gurmee-ravintola, ruuan laatu vaihtelee päivittäin. Maustettu miedosti. Halvempi lounasruoka 6,90 ja kalliimpi 8,00. VRn Koulutuskeskuksen lounasravintola. Ruokasali on siisti, mutta melko iäkäs. Sisustus on harmaa ja tylsä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 01.11.2011
Betyg: 0

Avara ja siisti ravintola. Pöytiä on melko rajoitetusti. Keitto on hyvää, mutta vihanneksia on niukalti tarjolla. Talossa on huoltoasema, puukkopajan tehtaanmyymälä ja ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: ABC-Raahe

Ympäristö on hyvää huoltoasematasoa, siisti, mutta ruokasali on pieni ja ruuhkainen. Autoilijoita käy samalla kassalla, jolta syöjä kysyy jotain ruokaan liittyvää. Ruokasalissa ei ole kunnon ravintolaympäristöä pehmustettuine tuoleineen ja suljettuine looseineen. Herkullinen wieninleike, jota voi täydentää leivillä. Vihanneksia on tarjolla niukalti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 31.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Manala

Lounasaikaan suosittu paikka. Liha-annos on yleensä hyvää, mutta annosvalikoima on kapea. Vihanneksia tarjolla niukasti. Jälkiruoka ja keitto kuuluvat hintaan. Ravintolatila on hieman ahdas. Palvelu on asiallista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 31.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Sudenpesä

Hyvin tehtyä, mutta tavanomaista ruokaa. Ruokaa saa riittävästi, pärjää työpäivän iltaan asti. Vihannesten valikoima on niukka. Tila on riittävän siisti, mutta vanhan talon alakertassa sijaitsevana melko karu, ei yhtään ylellinen. Palvelu on joustavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.10.2011
Betyg: 0

Mukavat ja pehmeät tuolit, mutta tila on ahdas. Asiakkaita riittää ympärillä, yksityisyydestä ei voi puhuakaan. Paikka hyvin avoin ja vilkas, liikaa rauhalliseen keskusteluun, jotta viihtyisi pitempään. Kaakao oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Subway Hakaniemi

Maukasta pikaruokaa, täytteet hienoja. Valitsin isoimman hampurilaisen ja se kyllä täytti vatsani, pienempikin olisi riittänyt. Maun vastapainoksi patonki on kyllä kallis, eikä juomakaan ole halpaa. Sisustus on pikaruokaloiden tasoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 28.10.2011
Betyg: -2

Restaurant: Ravintola Lapponica

Siisti paikka, josta saa syötävän hyviä pitsoja. Niin isoja ettei tartte vähään aikaan nälkää tuntea. Asiallinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 28.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Nuuskakaira

Rapea ja iso pizza, syötävää riitää. Pitsan valmistuksen odotusaika oli viitisen minuuttia. Paikassa toimii myös kapakka mikä näkyy sisustuksessa. Asiallinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 28.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Gaissane

Poropitsa oli herkullinen ja paikan henkeen sopiva. Hintataso on korkeahko, mutta vastannee ruuan tasoa. Ravintola sijaitsee rakennuksen vasemmalla puolella ja kapakka oikealla. Ravintolan puolella kodikas sisustus, joskin pöydät on sijoitettu hieman ahtaasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 28.10.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites