StigTheGrejt

8 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella hyvää ruokaa mutta erittäin hidasta palvelua. Oltiin tilattu pöytä ja päästiinkin istumaan heti ja saatiin tilata juotavaa. Sen jälkeen kesti kuitenkin n. 40 minuuttia jonka aikana mitään ei tapahtunut ja meidän oli pakko itse pyytää tarjoilija paikalle, jotta saisimme tilattua ruokaa. Tarjoilijamme seisoi nimittäin baaritiskin takana ja palveli muita asiakkaita sillaikaa kun me odotimme vuoroamme. Ruoka saatiin kohtuullisessa ajassa, saatiin alkuruuat n. 15 min sisällä ja pääruoka saapui n. 30 min sisällä tilauksesta. Syötyämme kukaan ei kuitenkaan tullut siivoamaan astiat pois (odotimme n. 20 min) emmekä näin ollen myöskään saatu tilattua jälkiruokaa, vaan meidän oli jälleen itse pyydettävä tarjoilija paikalle. Jälkiruoat saatiin melko nopeasti mutta syötyämme jälkiruoat meidän piti kertoa kolmelle eri tarjoilijalle mitä oltiin tilattu ja kenelle, jotta he saisivat laskutuksen oikein. Koko sessio kesti n. 2h 20 min vaikka syötiin melko nopeasti. Tästä saataisiin helposti Porvoon paras ravintola kunhan palvelu saataisiin samalle tasolle kuin ruoka. Hinta/laatu -suhde on hyvä jos palvelua ei huomioida.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.12.2011
Betyg: 0

Todella hyvää ruokaa mutta erittäin hidasta palvelua. Oltiin tilattu pöytä ja päästiinkin istumaan heti ja saatiin tilata juotavaa. Sen jälkeen kesti kuitenkin n. 40 minuuttia jonka aikana mitään ei tapahtunut ja meidän oli pakko itse pyytää tarjoilija paikalle, jotta saisimme tilattua ruokaa. Tarjoilijamme seisoi nimittäin baaritiskin takana ja palveli muita asiakkaita sillaikaa kun me odotimme vuoroamme. Ruoka saatiin kohtuullisessa ajassa, saatiin alkuruooat n. 15 min sisällä ja pääruoka saapui n. 30 min sisällä tilauksesta. Syötyämme kukaan ei kuitenkaan tullut siivoamaan astiat pois (odotimme n. 20 min) emmekä näin ollen myöskään saatu tilattua jälkiruokaa, vaan meidän oli jälleen itse pyydettävä tarjoilija paikalle. Jälkiruoat saatiin melko nopeasti mutta syötyämme jälkiruoat meidän piti kertoa kolmelle eri tarjoilijalle mitä oltiin tilattu ja kenelle, jotta he saisivat laskutuksen oikein. Koko sessio kesti n. 2h 20 min vaikka syötiin melko nopeasti. Tästä saataisiin helposti Porvoon paras ravintola kunhan palvelu saataisiin samalle tasolle kuin ruoka. Hinta/laatu -suhde on hyvä jos palvelua ei huomioida.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.11.2011
Betyg: 2

Restaurant: Axel

Ylimielinen palvelu ja huonolaatuisia pizzoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.12.2011
Betyg: -1

Restaurant: Axel

Ylimielinen palvelu, huonolaatuisia pizzoja ja paikka usein täynnä paikallisia juoppoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.12.2011
Betyg: 0

Restaurant: Ripakka

Mycket god mat, jättebra betjäning och bra salladsbord. Dessutom får man en stor portion om man så vill ha. Mycket prisvärt.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.11.2011
Betyg: 1

Restaurant: Ararat Porvoo kebabrestaurang

Hyvät kebabit ja pihvit, nopea palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 17.11.2011
Betyg: 0

Restaurant: Ararat Porvoo kebabrestaurang

Hyvää ruokaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.11.2011
Betyg: 0

Todella hyvää ruokaa mutta erittäin hidasta palvelua. Oltiin tilattu pöytä ja päästiinkin istumaan heti ja saatiin tilata juotavaa. Sen jälkeen meni kuitenkin n. 40 minuuttia jonka aikana mitään ei tapahtunut ja meidän oli pakko pyytää tarjoilija paikalle, jotta saisimme tilattua ruokaa. Tarjoilijamme seisoi nimittäin baaritiskin takana ja palveli muita asiakkaita sillaikaa kun me odotimme vuoroamme. Ruoka saatiin kohtuullisessa ajassa, saatiin alkuruooat n. 15 min sisällä ja pääruoka saapui n. 30 min sisällä tilauksesta. Syötyämme kukaan ei kuitenkaan tullut siivoamaan astiat pois (odotimme n. 20 min) emmekä näin ollen myöskään saatu tilattua jälkiruokaa, vaan meidän oli jälleen itse pyydettävä tarjoilija paikalle. Jälkiruoat saatiin melko nopeasti mutta syötyämme jälkiruoat meidän piti kertoa kolmelle eri tarjoilijalle mitä oltiin tilattu ja kenelle, jotta he saisivat laskutuksen oikein. Koko sessio kesti n. 2h 20 min vaikka syötiin melko nopeasti. Tästä saataisiin helposti Porvoon paras ravintola kunhan palvelu saataisiin samalle tasolle kuin ruoka. Hinta/laatu -suhde on hyvä jos palvelua ei huomioida.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.11.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites