Köket är öppet

Rafael's Steak House and Bar

Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (56)

kaikki ihan ok, ei mikään Vau , mut ok !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 23.10.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Palvelu oli sujuvaa koko illan.
Alkuruoaksi kampasimpukoita - kovin oli pieniä simpukoita. kokilta oli lorahtanut liikaa etikkaa tms. annokseen.
Pääruoan broileriannos oli ok, broileri oli kivan mehevää, kastike hyvä.
Maksa-annos oli messevän kokoinen. Talolla ei ole mitään suositusviiniä maksalle - se kannattaisi hankkia ja tarjoilijoiden suositella. Annoksen syöjä olisi pitänyt annoksesta enemmän, jos siitä olisi jätetty pois puolukka, punaviinikastike ja epäsopivat kasvikset. Niiden tilallte paistettua sipulia perinteitä kunnioittaen. Näin annos olisi parempi - nyt lautasella oli liikaa makuja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 18.10.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Käytiin perheen kanssa syömässä maanataina 27. 6 ja otettiin 4 hlölle Rafael's Special. Aivan loistava setti 90€:lla. Suosittelen vahvasti.
Tulen varmasti uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 27.06.2016
Betyg: 0

Kahden hengen porukka ja ohimennen poikkesimme siistiltä näyttäneeseen pistro-ravintolaan. Ruoka oli kuitenkin melkoinen pettymys; Chritzo-pannu, lehtisalaatti alkuun, annoksen perunat kovin ylikypsät ja rasvaiset, missä coritzot; muutama mauton makkaranpala perunoiden alla. Päällä rasvassa paistettu kananmuna.
Jälkiruokana pitkään levyllä seisonutta kitkerää kahvia.
Tämmöistä en olisi odottanut näin tasokkaan näköiseltä ravintolalta, palvelu oli neutraali.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 07.06.2016
Betyg: 0

Olimme liikkeellä kolmen hengen seurueella. Ruoka oli hyvää, mitä nyt pihvien kypsyyksissä oli selviä eroja, vaikka kaikki samanlaisen tilasimmekin. Palvelu oli huonoa, aivan kuin vuorossa ollut vanhempi naistarjoilija ei olisi halunnut, että asiakkaat tulisivat kyseiseen ravintolaan vielä uudemmankin kerran. Jälkiruokalistaa ei tarjottu ja laskukin jouduttiin lopulta pitkän odottelun jälkeen pyytämään tiskiltä. Harmillinen kokemus, sillä ravintola vaikutti muuten oikein kivalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 08.05.2016
Betyg: 0

Ollaan käyty monta kertaa,sekä perheen kanssa ja ystävien kera,todella mukavaa henkilökuntaa ja ruoka just sitä mitä haluttiin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.04.2016
Betyg: 0

Olimme syömässä 8kk ikäisen vauvamme kanssa ja tässä paikassa todella osattiin ottaa lapsiperheet huomioon. Pöytäämme katettiin heti syöttötuoli ja kysyttiin mitä lapsemme tahtoisi syödä.

Tilasimme hänelle höyrytettyjä kasviksia joita vauvamme söikin erittäin hyvällä ruokahalulla. Erikseen tarjoilijamme vielä tuli varmistamaan jokaisen kasviksen soveltuvuuden vauvalle. Saimme kasviksia ison kulhollisen ja maksoimme annoksesta vaivaiset 3 €.

Ruokailun lomassa tarjoilijamme kävi kyselemässä miltä maistuu, unohtamatta lastamme. Pientä vauvaamme siis kohdeltiiin ravintolassa kuin oikeaa maksavaa asiakasta ja tästä täydet pisteet ravintolan henkilökunnalle.

Suosittelen paikkaa lapsiperheellisille. Ruoka on erittäin hyvää, palvelu erinomaista sekä unohtumatonta. Tänne suuntaamme syömään myös seuraavalla Porvoon visiitillämme.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.03.2016
Betyg: -1

Ystävällinen palvelu ja ihana atmosfääri, hyvää ruokaa ja tulen varmasti uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 38€ Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pihviravintolaksi ihan ok tason sapuskat. Pihvit ovat maukkaat, eikä pakaste sitkeitä kuten monessa ravintolassa nykyään. Palvelu ehkä välillä tökki, mutta ei haitaksi. Kiva seurustelu paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.07.2015
Betyg: 0

Söimme kasvispaistoksen ja burgerin. Ruoat oli hyviä mutta niissä kesti suht pitkään siihen nähden että ravintola oli lähes tyhjä. Hyvää kannattaa kuitenkin selvästi odottaa koska kasvispaistos uuniperunalla oli täys 10 ja burgerikin maistui hyvin vaikka aika perus annos olikin. Palvelu oli ystävällistä ja ravintola oli viihtyisä ja siisti. Suosittelen :)!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 11.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Piispankatu 28, 06100 Borgå - Route
019 581 771
http://www.rafaels.fi/