Vegetaristivege

23 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (23)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Gastropub Kaleva

Halloumijuustosalaatti oli pieni pettymys. Juusto oli kuivahkoa ja haaleaa, teen itse parempaa. Uunipunajuuret maistuivat etikkapunajuurilta. Palvelu oli hyvää ja nopeaa, tosin kyseisenä arki-iltana paikka oli lähes tyhjä. En näe syytä vierailla uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 03.05.2016
Betyg: -1

Restaurant: Gastropub Tuulensuu gastropub

Kävin ystäväni kanssa täällä ensimmäistä kertaa syömässä, ja se jäi myös viimeiseksi kerraksi. Paikka oli aika täynnä, mutta vapaa pöytä löytyi helposti. Tarjoilijaa piti odottaa todella kauan, ja kun tämä nainen viimein tuli pöytäämme, tympeä kysymys kuului, "no mitäs teille?" Tilasimme ruoat, ja suhteellisen nopeasti sainkin annokseni. Ihmettelimme tosin ystäväni kanssa sitä, että yleensä annokset tuodaan samaan aikaan pöytään. Oli ikävää aloitella ruokailua, kun toisella ei ollut mitään. Vaan pakkohan se oli, ettei annos vallan jäähdy. Vajaan puolen tunnin päästä tympeä tarjoilija ohitti pöytämme, ja ystäväni tiedusteli ruokaansa, itse olin jo syönyt. Tässä vaiheessa selvisi, ettei tarjoilija edes ollut toimittanut tilausta keittiöön, ja taas odoteltiin. No ruoka tuli sieltä sitten, mutta fiilis oli jo mennyttä. Lopuksi odottelimme laskua. Tarjoilija näpytteli samaan aikaan kännykkäänsä baaritiskillä, huoh. Jos asiakaspalvelu on noinkin vastenmielistä, miksi hakeutua alalle? No, onneksi samasta korttelista löytyy kivoja ravintoloita, herkullisempaa ruokaa ja miellyttävää palvelua, esimerkkinä vaikka Katmandu tai Ohranjyvä. Tuulensuuta kehoitan välttämään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 31.08.2015
Betyg: 2

Monipuolinen lounasbuffet myös kasvisyöjälle. Salaatteja oli todella montaa erilaista, ja lämmintä ruokaa pari vaihtoehtoa + riisi ja couscous. Ravintola oli siisti ja palvelu ystävällistä. Tulen uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.07.2016
Betyg: 0

Rauhallinen ravintola kauniilla sisustuksella, vaikkakin aivan ydinkeskustassa. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, ruuat ja juomat tilataan tiskiltä, mikä on hyvä asia, niin ei tarvitse odotella ruokailun jälkeen tarjoilijaa ja laskua. Valitsin halloumisalaatin ja seuralaiseni otti klubileivän. Molemmat annokset olivat kauniita, ja maut mahtavia. Tuli myös täyteen! :) Suosittelen lämpimästi Kiveä, täällä täytyy poiketa jatkossa useammin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 04.06.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ohranjyvä

Hyvää, mutta epätasainen laatu häiritsee.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 29.03.2015
Betyg: -2

Mahtavaa kasviruokaa! Aina niin hyvää! Yksi parhaita ravintoloita missä olen käynyt, ulkomaat mukaanluettuna. Palvelu ystävällistä ja melko nopeaa. Suosittelen :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 03.05.2016
Betyg: -1

Restaurant: Swagath

Erinomainen, ellei paras Tampereen lounasbuffet. Valikoima kuitenkin lähes aina sama, toivoisin vaihtelua. Palvelu melko ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.05.2016
Betyg: 0

Restaurant: Zeytuun

Kiva pieni paikka Tampereella. Meze-halloumiannos oli kaunis ja mielenkiintoinen, mutta aika pieni lounaaksi. Maut olivat erinomisia, paitsi halloumi, joka oli kuivaa. Annoksessa oli jotakin "marjajuttua", ja yksi kova marja satutti hammastani tosi kovasti. Loppupäivä menikin hammassäryssä, kurjaa. Aion kuitenkin antaa ravintolalle vielä toisen mahdollisuuden, vaikkakaan en ihan ymmärrä tätä yleistä hehkutusta ruuan erinomaisuudesta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.05.2016
Betyg: 0

Kaupungin parasta kasvisruokaa ja naan-leipää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.03.2015
Betyg: -1

Restaurant: Ravintola Telakka

Yksi lempiravintolistani. Kesäisin aivan ihana terassi. Kasvissyöjälle yllättävän paljon vaihtoehtoja, koskaan ei ole joutunut pettymään. Palvelu viileähköä, mutta asiallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 29.06.2015
Betyg: -1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites